2011 m. rugpjūčio 9 d., antradienis

Mūsų realybė ir Pasaulis žvelgiant ateivio Alaje iš Plejadžių akimis

Sveiki visi,

Žemėje vyksta patys keisčiausi dalykai, o ar jais tikėti ar ne, renkamės mes patys. Kartais mums pateikiama realybė yra tokia netikra ir sunkiai suvokiama, kad racionalus protas mechaniškai viską atmeta kaip pokštą. O aš tęsiu vis Žemės perėjimą į penktąją dimeciją informacijos platinimo informaciją. Aišku, kitomis kalbomis – ypač rusų ir anglų, tokios informacijos yra apstu, tik mūsų kalboje jos trūkumas, bet atsiranda žmonių, kurie išverčia ir pateikia žmonėms, tiesą, lietuviai baisūs skeptikai, jie nesidomi melagystėmis, nesidomi, visuomenės sukurtomis vergavimo priemonėmis, nes galvoja, kad pasaulis toks ir turi būti – eini mokyklą, po to sieki karjeros, sukuri šeimą ir ari iki pensijos. Baisu! Tikiu, kad realybė yra kitokia, tikiu, kad žmoguje yra kažkas dieviška ir nesunaikinama. Tai, kas vyksta ir vyks 2012 metais – ne, ne iš fantastinių filmų apie pasaulio pabaigą, bet apie geresnę žmogaus gyvenimo kokybę. Pridedu Sauliaus Krulicko verstą pokalbių interviu, kuriame į klausimus atsakinėja Alaje iš Plejadžių, galima sakyti, gerasis ateivis. Jau seniai žinoma, kad Pasaulis ir slaptosios organizacijos kontaktuoja su ateiviais, padeda kurti jų bazes, tiksliau vienai pusei netgi vergauja. Galima tuo visu netikėti, tačiau tą pokalbį ir atsakimus pateikiu vienoje linijoje, kadangi klausimus uždavinėjo patys internautai, todėl nėra logikos tarp klausimų, jie labai skiriasi, o atsakimai gan glausti ir labai susisieja su kitomis informacijomis. Sunku žmogui bus suvokti daugeliui dalykų, jeigu šis domisi pirmą kartą ir neturės su kuo palyginti. Nežinojimas yra pati didžiausia žmogaus yda ir bausmė. Visgi iš atsakymų jaučiama, kad tai būtybė, kuri siekia aiškumos, padėti žmogui ir t.t.

Pridedu pirmąsias dvi išverstas dalis( K – internauto klausimas, A – Alaje iš Plejadžių):

Tekstą vertė Saulius Krulickas

K. Ar galėtumėt nupasakoti gyvenimą Plejadžių ir Andromedos planetose?
A. Žmonės labiau išsivysčiusiose planetose gyvena visiškoje harmonijoje su Egzistencija. Kuo aukščiau jūs pakylate išmatavimuose ir vibracijose, tuo šviesiau viskas tampa. Ten gyvena šviesos būtybės, ten viskas švariausia energija.
Žemė randasi labai žemame lygyje, kur energija sutankinta iki fizinės formos. Žmonės pamiršo, kad aukščiausias visko šaltinis tai dvasingumas. Todėl žmonės, kurie prarado ryšį su dvasingumu negali suvokti, kad tai (Dievas) yra visur.
Jie turi vystyti savo sąmonę per daugelį gyvenimų tol kol pradės Matyti. Jiems reikalinga patirtis.
Jums nereikia versti ir įtikinėti tokių žmonių, kol jie paprasčiausiai dar nėra pasiruošę. Kiekvienai gėlei (žmogui) savas laikas pražysti.
Kaip aš jau pasakojau anksčiau, gyvybė yra visur Visatoje. Kiekviena planeta yra gyvenama tik skirtinguose išmatavimuose ir lygiuose. Net Saulėje ir Mėnulyje gyvenama. Yra daug planetų kurios randasi tokiame pačiame lygyje kaip ir Žemė, bet dauguma yra labiau išsivysčiusios ir gyvybė jose aukštesniame lygmenyje. Ten yra daugiau kosminės energijos. Viskas gražiau ir šviesiau. Gamta kibirkščiuoja, spalvos skamba melodijomis, gyvūnai švelnūs ir geranoriški, visi įvaldę telepatiją, nėra jokio melo, ligų ir agresijos.
K. Ar Plejadžių Planetoje yra ir švietimo sistema ?
A. Mokymasis niekada nesibaigia. Net pačiuose aukščiausiuose lygiuose. Daugelyje aukštą išsivystymo lygį pasiekusių planetų vaikai studijuoja kosminius įstatymus, kaip sukurta gyvybė, taip pat jie gali pasirinkti kryptį kurią norėtų studijuoti labiau ar net gauti specialybę.
K. Ar egzistuoja tamsioji pusė aukšto lygio dvasiniame pasaulyje, kuri priešintųsi gėriui ir meilei ?
A. Ne, aukštesniuose lygiuose nėra jokio blogio. Tamsioji pusė negali egzistuoti aukštame dažnyje.
K. Kalbama, kad gyliai po žeme egzistuoja mėlynų žmonių rasė. Ar tai tiesa, ar jie panašūs į mus, ar kitokie ?
A. Taip, mėlynos spalvos oda egzistuoja net ir Plejadžių žvaigždyne, bet ten to priežastis – mėlynai šviečianti saulė.
K. Jūs sakėte, kad plejadiečiai turi ryšį su praeities Žeme. Koks tai ryšys ? Ar jūs kažkada buvote tokie patys kaip mes ?
A. Mes ir anksčiau ateidavome į Žemę ir darėme įtaką daugeliui civilizacijų. Mes ir toliau esame žmonėmis tik aukštesniame lygyje.
K. Ar mes vieninteliai Visatoje kurie naudoja pinigus ?
A. Egzistuoja ir kitos planetos, panašios į Žemę, kurios naudoja monetarinę sistemą. O ten iš kur aš kilęs nėra jokių pinigų ir jokio darbo už pinigus.
Šviesos lygiuose jūs galite gauti viską ką norite nemokamai, nes esate harmonijoje su Egzistencija (Dievu) ir naudojatės dieviškąja kosmine energija. Iš jos kuriama viskas ko jums reikia.
K. Ar egzistuoja kokia pastovi vieta kur susitinka visos būtybės iš Galaktinės Šviesos Federacijos ?
A. Taip, yra didelis erdvėlaivis toli už Žemės ribų.
K. Ar šviesos lygiuose jums reikalingas miegas ?
A. Miegas reikalingas tiktai tam, kad pasikrauti kosminės energijos. Bet jūs galite ir sąmoningai jos pasikrauti nesinaudodami miegu. Arba jūs galite išeiti į būseną tolygia miegui net ir tada kai energijos pakanka.
K. Ar galėtumėt papasakoti apie planeta X dar vadinama Nibiru ? Ar ji turi kokį ryšį su Galaktine Šviesos Federacija ? Ar ši planeta padės Žemės ir žmonių vystymuisi ?
A. Yra daugybė galimybių. Neužsikabinkite už vienos planetos ar vienos datos. Yra daugybė galimybių ir daug skirtingų kelių. (Informacija apie Nibiru paskutiniu metu nuo žmonių yra slepiama visais įmanomais būdais. Tai daro ir mūsų Žemės vyriausybė ir dvasinis pasaulis. Vert.past.) Fokusuokit dėmesį į savo vidinį tobulėjimą, meilę jūsų širdyse ir tada jūs būsite pasiruošę bet kokiai situacijai.
K. Ar egzistuoja mūsų Saulės sistemoje 12 planeta ? Ar ji gyvenama?
A. Kaip aš jau minėjau, visos planetos yra gyvenamos ir visos Saulės sistemos sudarytos iš 12 planetų. (tai atsako į klausimą, kad Nibiru egzistuoja. Vert.past)
K. Ar galėtumėt papasakoti apie buvusią Atlantidos civilizaciją ?
A. Jie piktnaudžiavo valdžia ir kosmine energija. Jie kariavo ir vykdė genetines manipuliacijas. Būtent todėl jie save ir sunaikino. Jie laikė save dievais. Tokiu būdu Žemėje jau susinaikino ne viena civilizacija. Jie pasiekė aukštą išsivystymo lygį ir panaudojo tai karams. Dabar žemiečiai daro tą patį.
K. Kaip manote ar pasaulio vyriausybės paskelbs viešai apie artėjantį didįjį perėjimą ?
A. Tikiuosi, kad jie bent iš dalies tai padarys. Bet jų noras valdyti per daug stiprus. Daugelis iš jų suvokia, kad elgiasi neteisingai, bet bijo apie tai kalbėti, nes juos užsipultų tiek visuomenė tiek ir slaptoji vyriausybė. Todėl jie kartais skelbia informaciją anonimiškai. Bet tai jau neturi prasmės. Svarbiausia yra tai ką jūs darote savo viduje. Jūsų dvasinis tobulėjimas sukeliantis jūsų vibracijas.
K. Kodėl plejadiečiai negali tiesiog susirinkti ir nugalėti mūsų vyriausybę, taip padėdami žemiečiams?
A. Aš jau daug kartų esu atsakęs į šitą klausimą. Čia jūs tam, kad mokytis ir augti. Kad patys priimtumėt sprendimus. Jei kažkas kitas įsikiš ir padarys viską už jus, tai kitame gyvenime jums teks visą tai pakartoti gaunant tokias pačias situacijas tik kitoje planetoje.
K. O kodėl mes turime vystytis tokiu būdu. Kodėl atėjusios blogio jėgos mumis manipuliuoja?
A. Kaip ir visos kitos planetos, Žemė turi pereiti ir šitą lygį. Kaip ir vaikai mokykloje, tik išmokę vieną pamoką gali pereiti į kitą klasę. Jūsų pamoka IŠLAIKYTI DVASINGUMĄ NEGATYVIOJE APLINKOJE. Tai prasidėjo prieš milijonus metų. Daug rasių gyveno šitoje planetoje. Dėl Žemės vyko daug karų ir mūšių. Kelios aukštą lygį pasiekusios civilizacijos buvo visiškai sunaikintos. Jūs ne pirmi čia, Žemėje, kurie visą tai pereina. Tai yra būtent tai kas vyksta žemesniuose pasauliuose ir tai vadinama PATIRTIMI. Visos žemo lygio planetos pereina šią patirtį.
K. Jūs kalbate apie karus prieš milijonus metų, kad mes ne pirma civilizacija, ar mes atlantų palikuonys?
A. Atlantida buvo sunaikinta prieš 12000 metų. Prieš milijonus metų iki Atlantidos Žemėje gyvavo dar kelios civilizacijos. Jūs esate čia todėl, kad Žemė buvo apgyvendinta ateiviais iš kitų planetų. Jie atsivežė net augalus ir gyvūnus. Vėliau vyko žmonių susimaišymas. Todėl pas jus Žemėje tiek daug skirtingų tipų.
K. Kas jums žinoma apie Dievą vardu Jahvė ? Kas jis buvo ? Iš kokios planetos šis biblijinis Dievas ? Ar jis iš Sirijaus žvaigždyno ?
A. Jahvė buvo ateivis iš kitos planetos, kuris gyveno Žemėje ir norėjo, kad jį visi garbintų kaip Dievą. Dar ir dabar kai kurie žemiečiai jį garbina, kadangi jie aklai tiki į kažkada sukurtą ir jau pasenusią tikėjimo sistemą. Buvo ir daugiau ateivių iš įvairių rasių, kurie buvo garbinami kaip Dievai.
K. Norėčiau žinoti ką jūs galvojate apie Jėzų Kristų?
A. Jau esu minėjęs, kad Jėzus yra mūsų kosminis brolis. Jis yra dvasinis mokytojas, kurio misija buvo perduoti žmonėms žinias apie Egzistenciją.
K. Ką galėtumėt pasakyti apie Ashtarą (Sheraną)? Bilas Mejeris skelbia, kad tai buvęs tamsių jėgų atstovas perėjęs į šviesos pusę.
A. Bilas Majeris sukūręs kultą. Jis kontaktavo su ateiviais 60, 70 metais, bet vėliau per savo egoizmą kontaktus prarado. Dabar jį valdo negatyvūs ateiviai, kurie skelbiasi plejadiečiais o tai žinoma netiesa. Tai sekta kuri vilioja iš žmonių pinigus. Ne visa Ashtar'o vardu platinama informacija teisinga. Yra daug ateivių kurie prisidengdami Ashtar'u platina dezinformaciją. Jo vardu yra netgi parašytos knygos su kuriomis jisai neturi nieko bendro.
Tikrasis Ashtar'as yra šviesos brolis.
K. Norėčiau sužinoti ar tiesa, kad pilkieji (Greys iš Zeta Reticuli planetos Vert.past.) vykdo žmonių grobimus ? Ko jie iš mūsų nori ? Ar jie tikrai kuria hibridinę rasę ?
A. Taip, pilkieji sugadino savo genetiką ir daugiau negali daugintis natūraliu būdu. Todėl dauguma jų – klonai. Biologiniai robotai. Todėl jie grobia žmones ir gyvūnus, kad panaudotų jų DNR kodą genetiniam eksperimentam, kad galėtų atstatyti savo buvusią būseną. Bet jiems tai vis nepavyksta, nes jie nenaudoja dvasinių dalykų. Jų prigimtis tokia, kad jie neturi gilių emocinių jausmų ir gailestingumo.
Faktiškai jie labai smalsūs, kas liečia Egzistenciją, labai analitiniai. Jie yra technologijų vergai ir neturi jokių sentimentalumų. Jie žiūri į žmones kaip fermeris į karvę, kaip į žemesnę rūšį.
Pilkaisiais nebuvo galima pasitikėti. Jau 1955 metais paaiškėjo, kad jie apgavo Eizenhauerį (Amerikos prezidentas) ir pažeidė susitarimą. Amerikos vadovybė mainais gavo daug mažiau technologijų nei buvo sutarta, tuo tarpu kai žmonių grobimai milijoną kartų viršijo skaičių pagal sutartį. Ateiviai neteikdavo jokių duomenų apie pagrobtųjų skaičių ir daugelis pagrobtųjų taip ir negrįždavo.
Dar prieš kelis metus jų čia buvo labai daug, bet Galaktikos Federacija juos išvaikė. Žinoma kai kurie ir toliau bendradarbiauja su slaptąja vyriausybe ir atlieka slaptus eksperimentus.
K. Kelionės laiku, ar tai įmanoma?
A. Taip, žinoma tai yra įmanoma. Net slaptoji vyriausybė eksperimentuoja keliaudama laiku. Labiau pažengusioms sieloms netgi leidžiama sugrįžti į praeitį ir ištaisyti padarytas klaidas.
K. Jūs taip pat minėjot, kad atvykote iš ateities. Kaip atrodys Žemė ateityje iš kurios jūs atvykote ? Ji bus geresnė ar blogesnė?
A. Aš atvykau iš Plejadžių ateities, ne Žemės. Žemės ateitis priklauso nuo to kiek žmonės sugebės pasikelti savo energetinį lygį. Todėl taip svarbu sudaryti sąlygas dvasiniam tobulėjimui.
K. Ar tiesa apie reptilijas, kad jos valdo mūsų vyriausybes?
A. Tiesa, reptilijos egzistuoja. Esu kelias iš jų sutikęs, esu naudojęs prieš jas šviesos ir meilės energijas. Jos negali atsilaikyti prieš šitas energijas. Bet nesikoncentruokite į jas. Tai nėra svarbiausia. Dabar svarbiausia yra jūsų dvasinis tobulėjimas. Siųskite savo energiją reikalinga kryptimi.
K. Ką jūs manote apie horoskopus?
A. Kiekvienas yra individualybė ir nereikia, kad kažkas nurodinėtų koks jūs ir kaip jums reikia gyventi.
K. Esate minėjęs, kad šiuo metu reikėtų naudoti sferinį mąstymą. Kas tai yra ir kaip jį praktikuoti?
A. Tai jums pasireikš savaime kai susijungsite su savo Siela, savo Aukščiausiuoju Aš. Jums tereikia pažadinti dvasingumą ir meilę savo širdyje, naudojant tai kasdienybėje ir meditacijoje. Tai kelias į aukštesnes energijas ir sferinį mąstymą. Jeigu jūs medituojate bandydami jausti o ne galvoti – pasieksite daug aukštesnes energijas. Vizualizuokite kaip į jus įeina kosminė energija (Prana) pajauskite ją o tada iš savo širdies siųskite visai planetai.
K. Ar galima su kosmine energija išgydyti pažeistus organus?
A. Kosminės energijos pagalba galima išgydyti bet ką.
K. Jeigu mes suorganizuotume grupinę meditaciją ar tai duotų didesnį rezultatą nei medituojantys pavieniai asmenys?
A. Visai nesvarbu kiek žmonių ir kokiu laiku medituos. Aukštesniuose pasauliuose laikas neegzistuoja, tai žemiškas supratimas. O medituojančių žmonių energija ir sielos susilieja į vieną energiją, nežiūrint į tai kokiu laiku vyksta meditacija. Būtų puiku jeigu kiekvienas pamedituotų prieš miegą.
K. Kas vyksta su siela po išėjimo iš materialaus kūno?
A. Kai jus apleidžiate planetą mirus fiziniam kūnui, siela patenka į astralinį planą, kur peržiūri visą savo buvusį gyvenimą. Ką išmoko ir ko ne. Tada ji sprendžia ar jai reikės vėl atgimti ir kur, kad pratęsti mokslus. Tam yra pakankamai daug planetų ir dimensijų. Toliau jūs einate ten kur jūsų energija, jūsų karma jus pritraukia. Jeigu jumyse vis dar žemos, negatyvios energijos, jus pasiliekate ilgesniam laikui žemuose astraliniuose pasauliuose. Juose vyrauja blogi, pikti žmonės, žudikai, rūkoriai ir alkoholikai. Ten sielos lieka tol kol suvokia, kad reikia judėti gėrio ir šviesos keliu.
Sielos turinčios stiprų emocinį ryšį paprastai būna kartu per sekančius gyvenimus. Kiekvienam gyvenime jos keičiasi vaidmenimis (mama, tėvas, brolis, draugas).
K. Vaiduokliai – aukštesnių ar žemesnių vibracijų sferose?
A. Vaiduokliai tai mirusių žmonių sielos, kurios nežino kaip rasti kelią į šviesą, užstrigusios žemame astraliniame plane į kurį papuola, kaip jau minėjau, blogi, pikti žmonės, alkoholikai, rūkoriai ir žudikai. Žmonės nedorovingi ir tie, kurie tikėjo, kad po mirties nieko nėra. Jie ten išbūna ilgą laiką kol atranda kelią į meilę ir šviesą. Kai kuriem negatyviem žmonėm ta vieta patinka ir jie būna ten labai ilgą laiką. Kad rastų kelią į šviesą jie turi suprasti kaip veikia persikūnijimai, gyvenimai ir karma.
K. Kas liečia karma. Tai yra mano blogi darbai šiame ar praeituose gyvenimuose. Ką su tuom turėčiau daryti, kaip ją išsivalyti, jei aš net neprisimenu ką esu padaręs savo praeituose gyvenimuose? O neišsivalęs karmos aš negaliu patekti į aukštesnius lygius.
A. Taip jūs turite išsivalyti karmą, kad patektumėt į aukštesnes dimensijas. Tai kosminis įstatymas. Kaip vyksta karmos valymas aš pasakoju visuose savo video.
K. Kaip mes pasirenkame kūnus prieš įsikūnydami?
A. Kai jūs siela, jūsų visai kitoks supratimas apie gyvenimą, ir jūs puikiai žinote kokios naujos patirtys jūs domina.
K. Kaip galima prisiminti kas aš buvau praeitame gyvenime?
A. Egzistuoja priežastis kodėl jūs negalite prisiminti praeitų gyvenimų. Tai jums trukdytų išmokti kai kurias pamokas dabartiniame. Apie praeitus gyvenimus jūs gaunate informaciją tik tuomet kai jums reikia įveikti arba išgydyti tam tikras situacijas susijusias su jūsų praeitimi.
K. Ar sielos turi galimybę įsikūnyti į augalus ir gyvūnus?
A. Visos sielos pereina lygius nuo augalų ir gyvūnų. Sielai reikia patirti viską. Mineralas, gėlė, gyvūnas, žmogus, tarpgalaktinis žmogus, šviesos būtybė.
K. Ką turite omeny sakydamas "tarpgalaktinis žmogus"? Ar žmonės gali keliauti per galaktikas?
A. Taip, žinoma, ir keliauja ir gyvena galaktikose, dvasiniame lygmenyje. Tie kurie susilieja su egzistencija.
K. Ar egzistuoja gyvybė Mėnulyje? Ar tai planeta?
A. Taip, nuo 1940 metų Mėnulyje gyvena žmonės. Nematomoje Mėnulio pusėje pastatyti miestai ir po žeme ir paviršiuje. Mėnulis – dirbtinis objektas, kuris buvo atgabentas prieš daugybę metų, sąryši su karu kuris tuo metu vyko Žemėje. Tai buvo bazinė stotis. Slapta Žemės vyriausybė pastoviai ten lankosi. O kadangi tai dirbtinis objektas, tai jis sukurtas taip, kad niekada nesisuktų apie savo ašį ir mes matytume tik vieną jo pusę. (Mėnulis vienintelis mums žinomas objektas Visatoje kuris nesisuka apie savo ašį. Vert.past.) Yra speciali technologija, kuri neleidžia jam suktis ir tokiu būdu mes nematome tos pusės kurioje stovi miestai ir kosminiai erdvėlaiviai.
K. Esate minėjęs, kad vykdant žmonių valymą į Žemę atvyks ir šviesių ir tamsių jėgų erdvėlaiviai. Kaip atskirti pas kuriuos mums eiti? Kodėl tamsioji pusė skelbiasi, kad ji mus gelbės?
A. Sakiau: jei tokio valymo reikės. Jei žmonės sukurs per daug negatyvios energijos, Žemė atsikratys jais pati. Taip pat sakiau, kad dvasingos mintys sukurs dvasingą ateitį.
Tamsioji pusė atvyksta tam, kad išgabentų žmones, bet vėlgi, jeigu jūs dvasiškai tobulėjate, jums pavyks atskirti energijas, jūs jausite kur eiti. Nespręskite pagal išvaizdą. Rinkitės pagal energetiką kurią spinduliuoja erdvėlaivis.
K. Minėjote, kad iš dangaus slaptoji vyriausybė ant žmonių purškia nuodus. Kaip jie patys išvengia tų nuodų poveikio?
A. Bet kokiem nuodam, virusam, ligom kurias sukuria tamsos jėgos, iš karto sukuriami ir priešnuodžiai.
K. Tada kokia padėtis su kiaulių gripu ? Ar šita liga buvo taip pat sukurta tam, kad būtų galima valdyti kitus, vakcinų pagalba ? Kodėl žmonės turi mirti ? Kokia viso to prasmė ? Kodėl tamsioji pusė tai daro?
A. Taip, ši liga sukurta dirbtinai ir skirta jinai milijonų žmonių sunaikinimui pažeidžiant DNR kodą. Tamsiosios jėgos sukūrė šitą ligą, o paskui apsisaugojimui pasiūlė vakcinas, kurios žudo dar labiau. Iš tiesų nėra jokių vakcinų, yra tik gryniausi nuodai skirti išnaikinti milijonam žmonių. Amerikoje žmonės, kurie atsisako vakcinavimo jau uždarinėjami į koncentracijos stovyklas. Apie tai buvo kalbėta net per žinias, bet viskas labai greitai nutildyta. Tokia informacija neafišuojama. Jiems būtina sumažinti žmonių kiekį, kad galėtų daug lengviau mus valdyti.
K. Ar tiesa, kad žinios saugomos ne smegenyse, bet sieloje?
A. Taip, žinios saugomos sieloje. Smegenys tiktai sprendžia ką jūs norite žinoti ir ko ne.
K. Ar tiesa, kad piramides pastatė žemės žmonės?
A. Ne, jas pastatė nežemiškos civilizacijos, daugiau nei prieš 12 000 metų. Jos buvo statomos levitacijos ir kosminių dažnių pagalba. Žemiečiai nepajėgūs jas pastatyti net šiais laikais.
K. Ar įmanoma, kad tarnaujantys Šviesai pereitų į tamsiąją pusę, kaip tai aprašoma Biblijoje apie demonus ir Šėtoną?
A. Labai labai pikti ir negatyvūs žmonės eina priešinga tobulėjimui kryptimi. Tokiu būdu jie visas pamokas turi pradėti nuo pradžių.
K. Pilkieji, ateiviai iš Zeta Reticuli, pastoviai terorizuoja žemiečius. Ar galite paaiškinti kodėl jų širdyse tokia negatyvi energija ? Jie juk turėtų suprasti mūsų jausmus ir, kad mums baisu.
A. Pilkieji yra klonai, jie nemąsto taip kaip žmonės. Nelyginkite jų su savimi. Jie neturi nei jausmų, nei emocijų. Koncentruokitės į svarbius dalykus, tokius kaip savo vidaus dvasingumas.
K. Žiūrėjau filmą "Žvaigždžių Vartai" ir pagalvojau ar negalėtų būti, kad kai kurie faktai yra paimti iš mūsų praeities. Kaip manote?
A. Taip, tokie filmai dažnai parodo mūsų praeitį. Ir "Žvaigždžių Vartai" ir "Žvaigždžių Karai" ir kiti.
K. Pagal Bibliją Mozė iš Dievo gavo 10 įsakymų, bet mes jau žinome, kad tai buvo ne Dievas o ateiviai. Galite papasakoti daugiau apie tai?
A. Taip, ateiviai tais laikais perdavė žmonėms įsakymus todėl, kad žmonės buvo barbariški ir primityvūs. Tai kaip tėvai aiškina savo vaikams kas gerai o kas ne. Tik, kad žmonės esantys valdžioje vėliau tuos įsakymus pakeitė į falsifikatą.
K. Jei Mėnulis dirbtinis, tai kodėl senovės tautos garbindavo Mėnulio Deivę ? Ar niekas to nežinojo?
A. Tauta, kuri garbino Mėnulio Deivę, yra ta, kuri išliko po Atlantidos žūties. Prieš 12 000 metų žuvus Atlantidai įvyko Žemės polių postūmis, todėl žmonės prarado atmintį. Tokie žmonės garbino daug ką. Jiems nebuvo skirtumo ką – Mėnulį, Saulę ar žvaigždes. Savo fantazijose jie turėjo daug Dievų. Be to tais laikais atskrido daug ateivių, kurie pasinaudojo situacija ir vertė juos garbinti kaip dievus. Tokiu būdu gimė religijos ir daug klaidingų tikėjimų.
K. Ar tiesa, kad tikrasis Kristaus mokymas skiriasi nuo aprašomo Biblijoje ? Mano supratimu Biblijos mokymai labai jau barbariški, neteisingi ir joje propaguojama prievarta.
A. Žinoma Kristaus mokymas buvo visiškai kitoks nei tai aprašo melo knyga vadinama Biblija. Jis buvo dvasinis mokytojas dirbantis šviesai. Kadangi, kaip aš jau ne kartą minėjau, Biblija buvo daug kartų perrašyta, ir tai darė daug žmonių, kaip šventikai taip ir karaliai ir net žmonės norintys įtvirtinti savo melagingas tikėjimo sistemas tam, kad būtu lengviau valdyti žmones per baimę ir laikyti juos kaip avis ir vergus. Tai puikiai veikia ir dabar. Tikrasis jo mokymas buvo – kosminė išmintis, persikūnijimas, dvasinis tobulėjimas. Visą tai iš teksto buvo išimta, kad atitolinti žmones nuo tiesos ir tobulėjimo.
K. Gal galite pasakyti ką nors apie sapnų reikšmę?
A. Sapnai yra individualūs kiekvienam žmogui. Nėra vienodų sapno reikšmių. Galite pamiršti apie sapnininkus ir sapnų aiškintojus, tai nėra teisinga.
K. Kokia jūsų nuomonė apie Barbarą Marciniak?
A. Ji priima čenelingus, bet čenelingai dažnai būna klaidingi arba dezinformuojantys. (ji skelbiasi, kad gauna informaciją iš Plejadžių. Vert.Past.) Jos pirma knyga buvo tikrai gera, bet vėliau ji pradeda gauti informaciją iš kažko kito, nes pradeda kalbėti apie naktinius kraujo ritualus. Todėl susikoncentruokite geriau į vidinį tobulėjimą, kad gautumėt informaciją tik iš savo Aukščiausiojo Aš. Mokėkite atskirti knygose pateikiamas teisingas žinias nuo dezinformuojančių.
K. Ką manote apie kanalą "Sternstarseedfilm" (Youtube – Sternstaarseedfilm) ar tai gera informacija?
A. Kiek teko domėtis ir informacija ir energija šviesi ir gera.
K. Klausimas apie Žemės vidurį. Ar tiesa, kad įėjimas į Žemės centrą randasi Antarktidoje ir, kad ten gyvena ateiviai?
A. Egzistuoja daug įėjimų į Žemės vidų. Ne tik poliuose. Ir taip, daugelis ateivių yra pastatę miestus viduje, bet jie yra aukštesniame lygmenyje todėl būtų sudėtinga juos rasti. Tokių žmonių yra, bet jiems specialiai tai leidžiama.
K. Papasakokite kas iš tiesų įvyko Edene (Rojuje)?
A . Taip vadinamas Rojaus sodas buvo tamsiųjų ateivių projektas – kolonija, kur buvo įgyvendinami planai pasinaudoti žmonėmis kaip vergais. Tai buvo vieta kur vykdavo genetiniai eksperimentai su žmonėmis ir primityviomis beždžionėmis, kad sukurti geresnius darbininkus, naudingų iškasenų, rūdos išgavimui, ypač aukso, iš Žemės gelmių. Su beždžionėm tai nepavyko, todėl eksperimentai buvo tęsiami su žmonėmis ir todėl beždžionių elgesys toks artimas žmogui.
Per genetines manipuliacijas buvo sukurta daug įvairių rūšių. Tokiu būdu buvo daug Adomų ir daug Ievų, kuriems neleisdavo lankytis vietose, kur gyveno ateiviai. Primityvūs žmonės žiūrėjo į juos kaip į dievus, kūrė neteisingus tikėjimus ir religijas ir juos garbino. Nuo to laiko žmonės tiki, kad Dievas panašus į žmogų ir jei jūs nevykdysit jo nurodymų, tai jis jus nubaus. Prabudę žmonės žino, kad Dievas tai energija, visa tai, ko dalimi mes esame. Tai kosminis, centrinis protas, visą ko gyvybės šaltinis.
K. Ar tiesa, kad Žemėje turi būti 8000 žmonių pasikėlusių savo vibracijas, kad Žemė galėtų pereiti transformaciją (kvantinį šuolį)?
A. Ne, tai netiesa. 8000 žmonių nepakanka. Reikia bent 10 procentų Žemės gyventojų. (pagal ankstesnes žinias buvo nuspręsta Žemę, tiksliau mūsų rasę sunaikinti visiškai. Tai būtų buvusi eilinė pasaulio pabaiga, nes, kad įvykdyti perėjimą reikalinga bent 30 – 40 procentų prabudusių žmonių. Bet karminės valdybos ir Pakylėtųjų Valdovų didelių pastangų dėka pavyko pasiekti tai, kad "pasaulio pabaiga" buvo atšaukta net ir dėl tų, tuo metu prabudusių 5 procentų. Vert.Past).
K. Jeigu tų 10 procentų žmonių nesusidarys, ar Žemė vis tiek pereis pakilimą į aukštesnį lygį su tais kurie tam pasiruošę?
A. Taip, Žemė bet kokiu atveju tęs savo evoliuciją. Ir tik nuo pačių žmonių priklauso ar jie norės eiti toliau ar ne.
K. Kiekvienas gyvena dėl savęs, taip pat visi suinteresuoti pasiekti maksimalią sėkmę uždaviniuose, kuriuos jie pasirinko prieš įsikūnydami. O kas jeigu žmogaus dabartiniame gyvenime pakilimas nėra svarbiausia jo užduotis ar net visiškai neįtrauktas į planus? Mes juk turime laisvą valią ir galime rinktis ar mums to reikia ar ne.
A. Viskam yra savas laikas ir noras, kažką išmokti arba pasistūmėti tobulėjime į aukštesnį lygį. Tam yra pakankamai daug gyvenimų ir net daugiau nei pakankamai įvairių planetų. Kiekvienas pats sprendžia apie savo tempą ir pasiruošimą sąmonės permainoms. Mes turime gana neribotą kiekį pakilimų, nes mes ir šiaip labiau pažengę, bet ir visada yra ko dar pasimokyti. Žemė ne vienintelė planeta, kuri pereinamajame laikotarpyje. Kiekviena planeta praeina daug transformacijų.
K. Ar egzistuoja žmonės, gimę iš tamsiosios pusės ir kurie yra kontroliuojami blogio jėgų ir vykdo jų nurodymus? Aš visada maniau, kad nebūna blogų žmonių, būna tiktai blogi mokytojai arba aplinkos įtaka.
A. Taip, egzistuoja žmonės, kurie tarnauja blogio jėgoms. Daug jų priklauso Draconian rasei, šiuo metu gimę žmonėmis, bet jie vis dar išsaugoję savo reptilinį charakterį. (Alpha Draconian – reptilijų planeta)
K. Ar egzistuoja Plejadžių planetoje galimybė kurti daiktus naudojant tiktai proto jėgą?
A. Taip, šviesos lygiuose viskas kuriama naudojant tik proto energiją.
K. Ar sniego žmogus yra to pačio projekto, vadinamo "Edenas' (Rojus) dalis? Kaip jiems pavyko taip ilgai išlikti?
A. Taip, sniego žmogus yra taip pat dalis programos genetinių manipuliacijų, kurias vykdė ateiviai ne tik su žmonėmis, bet ir su gyvūnais iš kitų planetų, atvežtų į Žemę. Sniego žmonių labai ilga gyvenimo trukmė.
K. O jums žinoma iš kur ateina sielos arba kaip jos sukuriamos?
A. Toks supratimas, kaip "naujos sielos" neegzistuoja. Visos sielos jau nuo pat pradžių egzistavo kosmose tam, kad vis persikūnijant daugybę kartų, ko nors mokintis. Jos pereina tokias formas kaip mineralas, augalas, gyvūnas ir žmogus. Kai kurios sielos mokosi greitai ir jos protingesnės, bet yra ir tokių, kurios mokosi lėtai ir jos palyginus jaunos ir mažai išmanančios.
K. Kokia jūsų nuomonė apie REIKI ? Ar tai mums šiais nelengvais laikais duotas būdas tobulėjimui, ar tai tik dar vienas tamsiųjų jėgų fokusas?
A. REIKI sistemoje žmonės mano, kad jie gali nusipirkti dvasinį meistriškumą už didelius pinigus ir pasikabinę ant sienos sertifikatą didžiuotis kokie jie gabūs. Bet tikrai dvasingas žmogus, kuris įgauna tokius sugebėjimus per patirtį. Jam nereikia jokio popierėlio ant sienos, kad tai įrodyti. Tai tik dar vienas būdas išvilioti jūsų pinigus. Neįmanoma nusipirkti dvasingumo. Tikrasis dvasingumas ateina iš jūsų vidaus kai aktyvuojate meilės energiją. Paprastai ir nemokamai. (nors turiu dvi Reiki iniciacijas, antrą lygį, bet manęs taip niekada ir neįtikino, kad tai veikia. Vert.past.)
K. Jūs minėjote, kad susitikus tamsiuosius ateivius mums reikėtų panaudoti šviesos energiją, kad juos išvyti. Aš mintimis įsivaizduoju šviesą aplink save, ar teisingai darau?
A. Teisingai. Pasiųskite ateiviams galingą šviesos spindulį ir jūs suprasite, kurie iš jų geri, o kurie ne.
K. Viename iš jūsų video mačiau šviesiaplaukę moterį, kuri man pasirodė labai įdomi. Kas ji?
A. Ši moteris iš planetos KORENDOR. Planeta KORENDOR randasi netoli ARCTURUS, žvaigždyne VOLOPAS.
K. Kofeinas blogai veikia šviesos energijas. Ar man reikėtų nustoti gerti arbatą ir kavą?
A. Jūs turite nustoti naudoti kofeiną.
K. Kas yra pragaras?
A. Tai religijų, bažnyčių ir demonų išgalvotas būdas, kad išlaikyti žmones kaip bailias avis.
K. Ar galime mes leisti žmogui ar gyvūnui mus nužudyti, nes tai taip pat Dievo kūrinys, jeigu gynyba reikštų užpuoliko nužudymą? Ar mes galime apginti kitą žmogų, kurį mylime, jei gindami turėtume nužudyti puolantį.
A. Todėl, kad jūs dvasingas, visiškai nereiškia, kad reikėtų leisti save skriausti. Jūs turite teisę gintis.
K. Marihuana tai nekaltas augalas, gydomasis ar narkotikas?
A. Naudojant kaip narkotikus, Marihuana tikrai gali pažeisti jūsų smegenys. Taip pat jos naudojimas atveria astralinius kanalus, o jei jūsų lygis nepakankamai aukštas ir jūs neturite pakankamai informacijos, į jūs pateks negatyvios būtybės ir užvaldys jūsų protą ir kūną. Nenaudokite jos kaip narkotiko.
K. Ar mūsų natūralūs žmogiški instinktai padeda mums atskirti tikrąjį būtybės veidą, gera ji ar iš tamsos pusės ? Kai aš klausausi jūsų paskaitų, mano širdis nurimsta ir sušyla, nes aš gaunu aukštas meilės vibracijas, bet kai žiūriu į pilkųjų ir reptilijų atvaizdus, mano širdį sukausto. Ar tai dėl tamsos vibracijų?
A. Tai, ką jūs vadinate natūraliu žmogišku instinktu, yra ne kas kitą kaip pasąmoningas energijų jautimas. Nespręskite tik pagal išvaizdą. Kadangi tamsioji pusė naudoja ir gražius žmones. Tik susikoncentravę į energijas, pajusite kas slepiasi po kauke.
K. Ar tiesa, kad 528Gh dažnio garsas padeda atverti širdį ir išgydo pažeistą DNR kodą?
A. Jūs neatrasite Dieviškosios meilės energijos remdamiesi apribotu žemišku mąstymu ir skaičiais.
K. Ar tiesa, kad Plejadiečiai Žemėje turi savo bazes?
A. Taip, tai tiesa. Daugelis ateivių turi savo bazes Žemėje.
K. Vienas, su ateiviais bendraujantis žmogus sakė, kad manyje jaučiama Plejadiečių energija. Aš ir pats jaučiu kažką neįprasto, bet kol kas į tai nesigilinau, nors ir turiu kiek kitokį, aukštesnio lygio supratimą apie daugelį dalykų. Ar gali būti, kad aš esu Plejadiečių energijos šaltinis, apie tai nieko nežinodamas?
A. Šiuo metu Žemėje inkarnacijos būdu gyvena daugybė ateivių, kad padėtų žmonės pereinamuoju laikotarpiu. Kai kurie tai žino, yra tokių kurie ne, o kai kurie tik dabar prabunda ir netrukus tai sužinos.
K. Ar būtinai visi turi gyventi šeimose, gimdyti vaikus, ar galima ir likti vienam ? Ar tai ne nuodėmė?
A. Ne, tai tik smegenų plovimas, kurį atlieka bažnyčios, sektos ir slaptoji vyriausybė. Vienintelė nuodėmė yra tai ką daro jie, kenkdami kitiems, žudydami ir plaudami smegenis.
K. Kas jums žinoma apie šviesas ir vaizdus virš Oslo, Norvegijoje?
A. Tai buvo TIKRAS ateivių erdvėlaivis pereinantis TIKRUS žvaigždžių vartus.
K. Kodėl ir iš kur atsirado negatyvumas ir blogis, jeigu viskas sukurta iš meilės?
A. Tai todėl, kad sielos norėjo įgauti negatyvių potyrių, bet jos įkrito per daug gyliai ir dabar nesugeba be kitų pagalbos pakilti. Jiems reikalinga pagalba tų, kurie nepateko į žemųjų energijų spąstus.
K. Yra nemažai informacijos apie tai, kad mes esame 3 dimensijoje ir turėsime atsidurti penktoje. Ar galima tiesiog peršokti 4 lygį?
A. Kai kurie žmonės jau dabar randasi 4 D. Tai šviesos darbuotojai, kurie pasikėlę savo vibracijas. (į klausimą žinoma atsakyta iki 2011 Liepos 25 dienos, kai mes visi galutinai perėjome į 4 D. Vert.Past.)
K. Ar pilkųjų (Greys) vykdomi žmonių grobimai tiesa ? Ir jei tai tiesa, ar Galaktinė Šviesos Taryba darė ką nors, kad mus apgintų?
A. Visa tai tiesa. 90-siais metais grobimai baigėsi. Nuo to laiko kai įsikišo Galaktinė Taryba, išskyrus kelis pavienius atvejus, bet čia jau sielos prisiimta programa prieš inkarnaciją.
K. Kas tokie "slaptoji vyriausybė" apie kurią jūs dažnai kalbate? Iš kur jie atsirado ? Kur jie bazuojasi ? Kas juos padarė tokiais galingais? Ar jie tie patys, kuriuos jūs vadinate tamsiaisiais Žemės kontroliuotojais, kurių tarpe yra ir žmonių ir ateivių? Jei taip, tai kas tie žmonės?
A. Apie tai visa informacija yra internete. Mano misija koncentruojasi į tai, kad padėti jums rasti SPRENDIMĄ, nekreipiant daugiau dėmesio į PROBLEMĄ. Apie problemą žinoma reikia žinoti, bet jums patiems teks tam skirti daugiau dėmesio ir energijos ir pasikapstyti internete.
K. Medituodamas aš jaučiu savo miestą ir šalį, dalis Europos ir Azijos, bet nejaučiu kitų pasaulio šalių. Bandau įsivaizduoti, bet nesigauna. Noriu jausti visą Žemę , kodėl man nepavyksta?
A. Negalvokit apie šalis ir suskirstymą. Toks išskirstymas sukurtas tamsiųjų žemės kontroliuotojų tam, kad žmonės negalėtų niekada susivienyti ir tapti galinga jėga. Jie vadovaujasi taisykle - skaldyk ir valdyk. Žmonėms reikia pradėti matyti planetą kaip vieną visumą. Neskirstykite jos į šalis.
K. Ar galite paaiškinti apie seksualinę energiją. Ar tikrai būtina susilaikyti nuo sekso, kad išlaikyti aukštą lygį ir aukštas vibracijas? Ar tai veikia kaip alkoholis ir narkotikai, kuo daugiau, tuo blogiau? Ar gali būti, kad negatyvios astralinės būtybės mus specialiai daro priklausomus nuo sekso, ar tai tiesiog priklauso nuo hormonų lygio? Ar aplamai seksas žemina vibracijas?
A. Tai tik dar vienas, eilinis būdas, plauti smegenims. Jeigu seksu užsiimate teisingai, su teisingu partneriu, su meile, tai ne žemina, bet pakelia jūsų sąmoningumą ir lygį ir funkcionuoja kaip aukšto suvokimo stiprintuvas. Tai net gali atverti vartus į aukštesnes energijas. Todėl bažnytinė okultizmo sekta visada parodo seksą iš blogosios pusės. Jie nesuinteresuoti tuo, kad žmonės tobulėtų, nes tokių jau nepavyktų sukontroliuoti. Šitas mulkinimo metodas efektyvus jau nuo viduramžių šiais laikais tik dar labiau sustiprėjo. Per televiziją pastoviai pradėta tapatinti seksą su nusikaltimais ir iškrypimais. Iš tiesų sueitis yra apsikeitimas energijomis, o su teisingu partneriu ir meile, tai net pakelia jūsų sąmoningumą.
K. Norėčiau sužinoti, kaip klostysis santykiai tarp porų, vyro ir moters, po 2012 metų perėjimo į aukštesnį lygį ? Dabar vyrauja pyktis, neapykanta, pavydas, apgaulė, egoizmas. Kai mūsų sąmoningumas pakils, kaip mes elgsimės tokiais momentais ? Kaip mums pavyks nesukurti negatyvių energijų ?
A. Kai visi įvaldys telepatiją, nebus jokio melo, pykčio, apgaulės ar pavydo. Taip Visatoje gyvena visos aukštos rasės.
K. Kodėl buvo nužudytas J.F.Kenedis?
A. Nes jis buvo susitikęs su ateiviais iš Veneros ir norėjo apie tai paskelbti visai žmonijai.
(be to jis norėjo išslaptinti informaciją apie Amerikos vyriausybės turimas skraidančias lėkštes ir kitus kontaktus su ateiviais. Kai jam buvo atskleista tuo metu turimos skraidančių lėkščių technologijos, jis pareikalavo, kad ne su raketomis, bet su lėkštėmis būtų įsisavinamas Mėnulis ir padaryti tai artimiausiu įmanomu metu informuojant apie tai visuomenę.Tamsos jėgos nusprendė, kad padėtis darosi nevaldoma, o informaciją būtina išlaikyti paslaptyje. Be to yra informacija, kad Kenedį nušovė iš nugaros į galvą, vienas iš jo apsauginių, einantį į savo kabinetą, Baltuosiuose Rūmuose po vieno tokio pasitarimo. Vėliau Teksase buvo panaudotas tikras Kenedžio klonas, kas tuo metu buvo labai populiaru tarp slaptųjų ateivių technologijų. Ateiviai Žemėje buvo pasiekę 100 procentinius rezultatus klonavime ir tik įsikišus Galaktinei Tarybai, klonavimo eksperimentai pasibaigė. Tamsos jėgos buvo sukūrusios planą, visus valstybių vadovus ir prezidentus pakeisti jiems pavaldžiais klonais. Galaktinė Šviesos Taryba sužinojusi jų planus į Žemę įvedė tam tikras energijas, kurios padarė klonavimo eksperimentus visiškai nevaisingus. Todėl ir atvirai dirbantys mokslininkai, klonavime nepasiekia jokių rezultatų. Vert.Past.)
K. Ar jums žinoma, kas vyksta Bermudų Trikampyje ? Kodėl ten dingsta žmonės, laivai ir lėktuvai?
A. Kai buvo sunaikinta Atlantida, po vandeniu atsidūrė tam tikri pastatai, kurie buvo skirti darbui su kosminėmis energijomis. Kadangi jie buvo pažeisti, atsirado anomalijos ir atsidarė vartai tarp išmatavimų (dimensijų). Visumoj procesas tapo nevaldomas. (nuo 1987 metų dingimai Bermudų Trikampyje pasibaigė. Šviesos darbuotojų pastangų dėka, portalą pavyko uždaryti. Vert.Past)
Amerikos karinės pajėgos (American NAVY, slapta karinių pajėgų organizacija, nieko bendro neturinti su jūros pajėgomis, bet vykdanti slaptus eksperimentus ir slaptas misijas, tiesioginė slaptosios vyriausybės nurodymų vykdytoja. Vert.Past.) žino apie ten vykstančius procesus ir yra puikiai susipažinę su tomis technologijomis, atradusi tuos po vandeniniu esančius objektus ir pastoviai vykdanti su jais eksperimentus.
K. Feng Shui – senovinė Kiniečių sistema padedanti žmonėms išgauti teigiamas energijas. Ar tai tikrai veikia ir kiek tai veiksminga ? Gal tai eilinis žmonių mulkinimas?
A. Kai kurios Feng Shui taisyklės padeda teisingai naudoti kosminę energiją. Visą kitą yra tik prietarai išsidirbę per tūkstančius metų iš žmonių tikėjimo ar netikėjimo į įvairius dalykus ir iš nežinojimo.
K. Žemės drebėjimas Haityje. Ar tai natūrali katastrofa įvykusi dėl Žemėje kylančių dažnių?
A. Tai įvyko ne natūraliu būdu. Tai buvo suplanuota, kaip ir Katrinos uraganas ir kitos didelės katastrofos praeityje (taip pat 9/11). Šis žmonių aukojimas skiriamas demonams kuriuos garbina Illuminatai. Tamsos jėgos turi technologijas, kuriomis gali valdyti oro sąlygas ir žemės drebėjimus (HAARP. Vert.Past.) Jie, kiek įmanoma stengiasi išlaikyti Žemės energetiką žemame lygyje per dirbtinai sukeltas katastrofas ir nelaimes.
K. Jie aukoja žmones demonams, kuriuos garbina. Ar tie demonai Pilkieji ir Reptilijos? Ar yra dar kokių?
A. Be Pilkųjų ir Reptilijų egzistuoja dar ir kiti demonai. Tai energetinės būtybės iš žemų astralinių pasaulių.
K. NASA dokumentuose yra įdomus reiškinys vadinamas "EBANIS", kuris atsiranda danguje ir yra panašus į milžinišką šviečiančią kirmėlę, kuri spjaudosi baltomis sferomis. Ką žinote apie tai? Kodėl NASA dokumentuose tiek daug nepaaiškinamų dalykų, šviesų, skraidančių objektų ir kitų?
A. Aš jau daug kartų sakiau, kad žmonės valdžioje jums meluoja. NASA tai TV SHOW programa žmonių apgaudinėjimui. Jie jums rodo retušuotas nuotraukas, bandydami įtikinti, kad danguje nieko nėra. Rodo primityvias technologijas ir kuria juokingas teorijas, kai tuo tarpu jie jau nuo 40-jų metų vykdo slaptas programas apie kurias jūs nieko nežinote ir pastoviai bendradarbiauja su įvairių rasių ateiviais. Visi astronautai su tuo supažindinami, bet privalo laikyti tai paslaptyje. O tas kirminas – būtybė, matomas danguje, visada ten egzistavo, bet tik dabar žmonės pradeda tai matyti, kadangi jūs pereinate į aukštesnį dažnių lygį, kuriame tos būtybės egzistuoja. Kiekviename lygyje egzistuoja gyvybė, bet jūs tai galite matyti tik tada kai jūsų dažnis sutampa su to išmatavimo dažniu.
K. Ar jūs turite kokį ryšį su Ashtar Sheran? Sakoma, kad jis nepatikimas.
A. Jau esu apie tai sakęs. Egzistuoja ateiviai, kurie pristato save kitais, kad išvestų jūs iš pusiausvyros. Tai atsitiko ir su Ashtar'u. Yra daug būtybių pasivadinusiu Ashtar. Todėl, daugelis žinių ir knygų parašytų Ashtar'o vardu, visiškai skiriasi stiliumi, pagal ką galima suprasti, kad tai nėra vieno šaltinio informacija. Ir tai jau vyksta 20-30 metų. Tuo tarpu kai tikrasis Ashtar'as jau daug metų tuom neužsiima. Jis dabar labiau dirba kitame projekte, kur niekas negali pasinaudoti jo vardu.
K. Aš labai mėgstu muziką ir meną. Ar egzistuoja aukštesniuose lygiuose tokie dalykai ? Ar ten žmonės jaučia tai tokiu pačiu būdu ir ar tonaciniai virpesiai, kaip ir mums, nuramina protą ir sielą ?
A.
Tai kas yra Žemėje nesudaro nei 0.1 procento, ką mes turime aukštesniuose pasauliuose. Lyginant aukštesnių išmatavimų muziką, žemiška muzika yra labai žemame lygyje.
K. Kai kurie mokslininkai skelbia, kad Plejadžių žvaigždynui dešimtys milijonų metų, kai tuo tarpu planetos su gyvybe išsivystymui į civilizaciją reikia milijardų metų. Kaip tai paaiškinti?
A. Kas jūs verčia manyti, kad žemės mokslininkai žino ką nors apie Plejadžių amžių. Jie net nežino kodėl randasi Žemėje ir dauguma iš jų rūko nuodus. Daugelis iš jūsų mokslininkų žiūrėdami į medį mato tik mišką. Jie net supratimo neturi, kad tai gyva būtybė, kuri gali su jumis net kalbėtis. Už tai aš ir sakau, kad jūs dar vaikų darželio lygyje. Civilizacijos kitose planetose ir išmatavimuose, tai dvasingi, išmintingi ir suaugę žmonės, kurie daugiau negyvena trečiame išmatavime, nes iš to jau išsivystė. Taip pat kaip jūs jau niekada daugiau nebūsite mineralu, nes jau pasiekėte žmogaus formą. Tai normalus vystymosi kelias. Dauguma jūsų žemiškų mokslininkų kaip 3 metų vaikai.

Bus tęsinys


Jūsų Maištinga Siela

2 komentarai:

  1. Viskas būtų gerai, jei ne pono vertėjo Sauliaus Krulicko visuose jo vertimuose peršamos pastabos, kurios atspindi tik jo vieno intelekto koeficientą,pateikinat per jo asmeninę filtrų sistemą paėjusią, ir jam vienam atrodančią svarbią "informaciją". Mažų mažiausiai tai neprofesionalu.

    AtsakytiPanaikinti
  2. HUMEN PUPILS....knyga tokia yra...paskaitykit

    AtsakytiPanaikinti