2016 m. rugpjūčio 1 d., pirmadienis

Šios dienos daina: Amy Winehouse "Back to Black"



Sveiki,

Amy Winehouse daina „Back to Black“ tikriausiai buvo vienas įsimintiniausių jos biografiniame filme „Amy“ garso takelių ir viena žinomiausių atlikėjos dainų pasaulyje. Atlikėja išleidusi tik du studijinius albumus padarė gana ryškų poveikį muzikos istorijoje. Daina „Back to Black“ yra trečias singlas iš antrojo jos studijinio albumo tuo pačiu pavadinimu.

Kaip singlas daina buvo išleista 2007 metais balandžio 30 dieną ir sulaukė įvairių vertinimų, buvo lyginama su 1960 metų muzikos kuriniais. Šią dainą, kaip ir visas dainas, atlikėja parašė pati. Šioji yra apie jos ir vaikino, kuris paliko ją dėl buvusios merginos, – skausmo išraiška. Vėliau, kaip paaiškės, vyrukas grįžo pas ją ir galutinai įstūmė į narkotikų ir alkoholio liūną...

Daina įsimena dėl svinguojančio džiazistinio ritmo, A. Winehouse būdingo teksto turinio. Singlas susilaukė nemažos sėkmės, jis laikomas vizitine atlikėjos kortele. Pagal pardavimus vien Amerikoje parduota per milijoną kopijų ir tapo platininiu. Platininiu jis tapo ir Šveicarijoje, Italijoje bei Graikijoje. Auksiniu – Britanijoje, Danijoje ir Ispanijoje, tačiau Billboard tepasiekė viso labo 55 poziciją ir tai lėmė tikriausiai unikalus muzikos stilius ir nesitaikstymas su pop muzikos rinka. Atlikėja turi gerbėjų visame pasaulyje ir jos unikalus vokalas pripažįstamas iki šių dienų. Pasiklausykime šio puikaus Amy kūrinio:


Jūsų Maištinga Siela

2 komentarai:

  1. Oh, Amy Winehouse ♥ būtent ši daina buvo pirmoji kuri ir paskatino toliau domėtis apie ją...

    AtsakytiPanaikinti