2016 m. rugpjūčio 5 d., penktadienis

Šios dienos daina: Bruno Mars "When I Was Your Man"



Sveiki,

Šios dienos dainos rubrikoje svečiuojasi tikriausiai daug kam patinkantis atlikėjas Bruno Mars (g. 1985), filipiniečių ir amerikiečių šeimoje gimęs atlikėjas iš Havajų persikėlė į Ameriką ir ten netrukus kilo pamažu muzikos srityje. Per savo jau daugiau nei šešerius metus trunkančią karjerą jis išleido du puikius muzikos solinius albumus ir sužavėjo daugybę muzikos klausytojų visame pasaulyje.

Šiandien noriu pasidalyti su Jumis jo nuostabia balade „When I Was Your Man“, kuri yra iš antrojo studijinio albumo „Unorthodox Jukebox“, pasirodžiusio 2012 metų pabaigoje. Daina kaip singlas pasirodė iš albumo 2013 m. ir tai buvo sėkmingas antrasis singlas, kuris sulaukė, kaip ir ankstesni Bruno Mars kūriniai neregėto populiarumo ir komercinės sėkmės. Apskritai kalbant, tai nuostabus albumas, atgaivinantis aštunto-devinto dešimtmečio dainų dvasią – tą liudija ir kryptingai kuriami vaizdo klipai.

Daina išties sulaukė sėkmės, vien Amerikoje šio singlo parduota per 4 milijonus kopijų ir tapo 6 kartus platininiu. Po keturiskart platininiu – Australijoje ir Kanadoje, dukart platininiu – Naujojoje Zelandijoje ir t. t.

Apskritai Bruno Mars mane žavi savo kitoniškumu, su paskutiniu savo albumu ryškiai tapatinosi su jau į istorija nuėjusia ištisa muzikos karta, įskaitant ir Michael Jackson, su kuriuo jį tapatina visas pasaulis. Ši baladė už širdies griebianti daina, kurios norisi kartais paklausyti tomis ypatingomis progomis netgi tada, kai širdies nedrasko.


Jūsų Maištinga Siela

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą