2015 m. spalio 24 d., šeštadienis

Šios dienos daina: Paloma Faith "Only Love Can Hurt Like This"




Sveiki, skaitytojai,

Šįkart noriu pasidalyti jau senoku atradimu, bet vis tiek vėlei iš naujo atrasta atlikėja Paloma Faith ir bene žymiausiu jos kūriniu „Only Love Can Hurt Like This“. Paskutiniuoju metu šiai atlikėjai išties sekasi. 2014 metais išleidusi savo sėkmingiausią trečiąjį albumą „A Perfect Contradiction“ pagaliau pelnė populiarumą ir klausytojų simpatijas. Iki tol savito stiliaus atlikėja buvo žinoma gana siauram ratui klausytojų, o šiuo metu ji sparčiai verčiasi į priekį ir, mano galva, kartoja panašų Lanos Del Ray kelią.

Atlikėja pasižymi nekomerciniais kūrinių stiliais – bliuzas, džiazas, savita pop muzika. Sodrus, žemo registro balsas savitai traukia ir leidžia tiesiog mėgautis senuoju retro dainų stiliumi, kur gurkšnojamas viskis, daug rūkoma ir baro gale skamba gyva muzika. Jos dainos savotiškai grąžina mus į tuos senuosius dešimtmečius, todėl visai nenuostabu, kad atlikėja nėra itin populiari tarp paauglių, jos muzika skirta kitai auditorijai.

Singlas „Only Love Can Hurt Like This“ – tai antrasis singlas iš trečiojo albumo. Apskritai albumas buvo įvertintas labai palankiai pačių muzikos kritikų, o daina Australijoje tapo tris kartus platininiu, o Britanijoje ir Naujojoje Zelandijoje – platininiu. Taip pat dainą pastebėjo kai kurios Europos šalys, ji pateko į įvairius klausomo dainų topus. Siūlau pasiklausyti ir pasižiūrėti vaizdo klipą:


Jūsų Maištinga Siela

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą