2015 m. spalio 27 d., antradienis

Šios dienos daina: Gwen Stefani "Used To Love You"




Sveiki, skaitytojai, 

Šįsyk noriu pasidalyti pačia naujausia Gwen Stefani daina „Used To Love You“, kuri pasirodė aną savaitę ir sukėlė nemažą diskusijų bangą. Kol kas atsargiai pasakojama apie būsimą trečiąjį atlikėjos albumą – net nežinomas jo pavadinimas, nors pirmasis singlas „Baby don‘t lie“ pasirodė daugiau nei prieš metus, tai išties netikėta.

Iš tikrųjų G. Stefani asmeninę plėtrą stabdė įsipareigojimai „The Voice“ televiziniam projektui bei asmeninės problemos – atlikėja turi neseniai gimusį trečią kūdikį ir neseniai ją po 13 metų santuokos ištiko skyrybos. „Used To Love You“, kaip ji teigė, yra nauja ir neseniai jai parašyta, o muzikos kritikai ją jau vadina pačia stipriausia jos asmeninės karjeros daina, kuri dar lyginama su grupės No Doubt, kurioje ji buvo pagrindinė vokalistė, daina „Don‘t speak“.

Ši daina ir asmeninis tamsus atlikėjos gyvenimo tarpsnis išties labai sietinas – didelis ir išsamus dainos tekstas kalba apie išdraskytą meilę. Man asmeniškai daina labai patinka ir ja laikau kol kas geriausia iš visų trejų singlų iš būsimo albumo, nors tenka pripažinti, kad melodingumo, kokį turėjo hitas „Don‘t speak“, šioji daina neturi, visa jos energetika sudėta į Gwen atlikimo raišką, jos asmeniškumą bei dainos tekstą. Tą rodo ir vaizdo klipas, todėl siūlau pasižiūrėti:

Atlikimas gyvai:


Vaido klipas:


Jūsų Maištinga Siela

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą