2015 m. spalio 24 d., šeštadienis

Šios dienos daina: Adele "Hello"




Sveiki, skaitytojai,

Šios dienos rubrikoje svečiuojasi britų atlikėja Adele, kuri tikriausiai dėl savo albumo „21“ įėjo visam laikui į muzikos istoriją, ypač britų muzikos istoriją. Atlikėja po stulbinančio pasisekimo, „Grammy“ ir net „Oskaro“ už garso takelį ilgai tylėjo ir neskubėjo kepti naujo albumo – atsidavė motinystei ir retai išlįsdavo į viešumą. Adele turėjo visus šansus prarasti populiarios atlikėjos pozicijas ir būti pamiršta, bet Adele išties fenomenas, nes po nemažo laiko pertraukos pristatė naują savo singlą „Hello“ iš būsimo albumo „25“, kuris pasirodys lapkritį. Dar nepasirodęs, jis jau smarkiai aptarinėjimas ir jam prognozuojama tokia pat sėkmė kaip „21“.

Pirmoji daina „Hello“ iš trečiojo būsimo albumo smogė į Youtube aukštumas, nukonkuruodama daugelį pop šokių kūrinių ir per dvi paras sugebėjo surinkti net 25 milijonus peržiūrų, o socialiniuose tinkluose tiesiog verda šis naujas hitas.

Daina, man asmeniškai pasirodė, gera. Adele ir toliau lieka ištikima savo lyriniam stiliui, toliau apdainuoja nesėkmingos meilės jausmus ir nė neketina eksperimentuoti. Gal ir gerai. Lyrinis stilius jau atnešė jai pasaulinę šlovę ir natūralu, kad ji nusprendė likti ištikima tiek sau, tiek gerbėjams. Nors albumas dar nepasirodė, bet iš pirmojo singlo galima numatyti viso būsimo albumo koncepciją.

Bene labiausiai man iš tikrųjų patiko ne tiek daina, kiek pats vaizdo klipas – jis nuostabiai jautrus! Per dainą klipas atsiskleidė nuostabiai ir jį sužiūrėjau kaip mažą filmą apie moterį, grįžusią į namus tarsi į prisiminimų tvirtovę ir iš naujo per kvapus ir vaizdus atrandanti skaudžių patirčių pasaulį. Klipe Adele atrodo nepaprastai graži ir moteriška. Tiesiog pasiklausykime šiuo metu bene labiausiai klausomos dainos planetoje:


Jūsų Maištinga Siela

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą