2015 m. spalio 3 d., šeštadienis

Filmas: "Karštos gaudynės" / "Hot Pursuit"




Sveiki, skaitytojai,

Žinote tuos prisitaikymo būdus, kai filmas parenkamas pagal kompanijos nuotaiką ir norisi kažkokio bendro žiūrėjimo, nors to filmo kaip kinomanas vengtum iš tolo? Va taip nutiko su filmu „Karštos gaudynės“ (angl. Hot Pursuit) (2015). Tai jau trečias mano matytas režisierės Anne Fletcher filmas ir galiu pasakyti, kad „Piršlybos“ (2009) su Sandra Bullock kol kas buvo geriausias būdas sudominti, įtraukti ir prajuokinti žiūrovą.

„Karštos gaudynės“ gali pasigirti nebent aktorėmis – „Oskaro“ savininkės Reese Witherspoon ir šiaip dėl sekso pakviesta Sofia Vergana, kurios turėjo sudaryti kontrastišką komedijos šlagerio vertos poros. Na, ir sudarė, sakyčiau, tik visumoje nelabai juokingą. Visų pirma komedijai pristigo šmaikščių juokelių, ypač originalių, nesikartojančių per visus filmus. Žinoma, buvo vienas kitas šmaikštumas, kuris juokino, pvz., žinių vedėjai, kurie „nusikaltėles“ vis labiau sendino ir vis labiau žemino ūgio atžvilgiu. Šiaip pati keršto istorija, vargšės nevykėlės policininkės pasakojimas ir bendravimas tarp personažų pasirodė itin prėskas. Stigo idėjų scenarijui, stigo ir aplinkybių pasireikšti aktorėms kaip komikėms, todėl filmas tampa vietomis netgi siaubingai nuobodus, o jeigu dar kokią reklamą uždėtų, tai perjungčiau kanalą ir po to nebegrįžčiau, nes tikriausiai užmirščiau, ką žiūrėjau.

Filmas kuo puikiausiai, sakyčiau, tiktų vakarėliams, lošiant kortomis, kai norisi, jog kažkas eitų kaip fonas, nes vyrai galėtų užmesti akį į Sofią Verganą. O šiaip juosta kaip komedija – vidutinybių vidutinybė. 

Mano įvertinimas: 4/10
Kritikų vidurkis: 31/100
IMDb: 5.0


Jūsų Maištinga Siela

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą