2016 m. lapkričio 22 d., antradienis

Šios dienos daina: Britney Spears "Slumber Party" feat. Tinashe



Sveiki,

Kodėl, kai kalbu apie Britney Spears, norisi visada atsiprašinėti ir sakyti „šiaip ji man nepatinka, bet kokia nors daina visai gerai klausosi“? Nesuprantu to pop muzikos madų ydų, kai tarsi gėda prisipažinti, tai geriau patylėti. Šiaip klausausi visokio plauko muzikos, Britney Spears dainų kartais irgi. Tiesą sakant, jos naujasis albumas „Glory“, kiek perklausiau, neturi jokių sprogdinančių pop hitų, kurie tiktų pastarosios muzikos madoms, kokių galbūt galėjome aptikti jos kur kas ambicingesniame albume „Famme Fatale“. „Glory“ absoliučiai britniškas albumas su atlikėjai būdingu manieringu dainavimu, todėl atlikėjos gerbėjams šis albumas turėtų itin patikti. 

Tiesą sakant, pirmasis šio albumo singlas „Make me...“ atspindi viso albumo koncepciją – vidutinio tempo erotiškas svingavimas lengvu balsu. Ir jis, sakyčiau, Britney tinka. tai netgi vėl grįžta į madą ir tampa populiaru. Nors pirmas singlas man pasirodė šiaip sau, tačiau pradėjau niūniuoti naujausią jos dainą „Slumber party“, kurioje jai talkina 23 metų jauna atlikėja Tinashe. Vidutinio tempo, pilnas pučiamųjų muzikos garsų, erotinio pobūdžio daina, manau, nesunkiai įsimenama dageliui klausytojų. Vaizdo klipas per kelias dienas surinko daugiau nei 10 milijonų peržiūrų ir taikosi būti populiaresnis hitas už pirmąjį šio albumo singlą, o vaizdo klipas, kuris primena iš dalies filmą „Plačiai užmerktos akys“, taip traukia akį Britney nauja pop muzikos parengtimi. Pasižiūrėkite:


Jūsų Maištinga Siela

1 komentaras:

  1. Man tai Britney atrodo visiškai išsisėmusi, bandanti įšokti į seniai nuvažiavusį šlovės traukinį. Kažkada, kai dar buvo visai jaunutė, labai patiko ir gerai susiklausydavo jos dainos, o dabar prėska... Nepalyginsi su kokybišku, geru Beyoncės popsu :)

    AtsakytiPanaikinti