2016 m. lapkričio 5 d., šeštadienis

Šios dienos daina: Christina Aguilera "Hurt"



Sveiki,

Kažkaip kurį laiką vengiau pristatyti šią dainą. Gal dėl to, kad jos klausausi tik tam tikrais momentais ir fragmentiškai, tačiau šiandien manau, kad ji verta būti išgirsta Maištingos sielos puslapyje. Šįkart tai amerikiečių pop, džiazo, rocko, bliuzo ir kitų muzikos žanrų atlikėja Christina Aguilera bei jos viena žinomiausių dainų „Hurt“ (liet. Skausmas), kuris buvo įtrauktas į trečiąjį anglų kalba išleistą studijinį albumą „Back to Basic“, kuris atlikėjai atnešė ne vieną „Grammy“ apdovanojimą. 

„Hurt“ viena sudėtingiausių ir skaudžiausių Christinos Aguileros baladžių apie tėvo praradimą. Pačios atlikėjos santykiai su tėvu gana komplikuoti, todėl daina dvelkia autobiografiškumu. Tiesa ir tai, kad atlikėja yra įrašiusi ne vieną dainą apie tėvo ir dukters santykius. Dainą padėjo sukurti „Beautiful“ dainos kūrėja Linda Perry, kuri dirba ir ties naujausiu atlikėjos albumu. 

„Hurt“ nėra saldi popsinė daina, ji atskleidžia puikius atlikėjos vokalinius duomenis bei papasakoja ištisą istoriją pagal džiazo, klasikinės ir pop muzikos miksą. Vaizdo klipas, kuris pravirkdė ne vieną žiūrovą, atlikėjai pelnė taip pat ne vieną apdovanojimą. Tiesą sakant, muzikos kūrinys vienas puikiausių jos nuostabiame albume, nusipelnęs tapti hitu. Singlo parduota vien JAV per 1 milijoną, įvairiuose topuose daina užėmė gana aukštas pozicijas.

Šiandien siūlau pasiklausyti gyvo jos dainavimo ir įrašo su vaizdo klipu.

Studijinė versija:


Gyvas atlikimas:


Jūsų Maištinga Siela

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą