2016 m. lapkričio 1 d., antradienis

Šios dienos daina: Fool's Garden "Dreaming"



Sveiki,

Šįkart Noriu pasidalyti man ypač svarbiu gyvenime kūriniu. Tai angliškai dainuojančią vokiečių grupės Fools Garden (liet. Kvailių sodas) daina „Dreaming“. Fools Garden pirmą kartą savo albumą pristatė 1991 metais, 2015 metais pristatė jau devintą studijinį albumą. Tai muzikos grupė, kuri turi savo stilių ir senas tradicijas, ne kartą koncertavo Lietuvoje, todėl lietuviams klausytojams tikrai puikiai žinomi. Tikriausiai vienas garsiausių jų kurinių „Lemon Tree“ iki šiol kažkur turėtų būti „užkritęs“ jūsų klausomų dainų archyvuose.

Daina „Dreaming“ buvo įtraukta į 2003 metais pasirodžiusį albumą „25 miles to kissimmee“, nors pirmąkart daina buvo įrašyta 2001 metais. Dar vėliau išleista įvairiuose papildomose albumo versijose kaip papildomas garso takelis.

„Dreaming“ negalėčiau apibūdinti kaip numeris vienas šios grupės dainų sąraše. Daina netapo vizitine kortele, tačiau ją noriai atlieka koncertuose. Man asmeniškai ši daina paauglystės laikų svajonė, daina, kuri vertė kažkada eiti į priekį ir nepasiduoti šiandien atrodo kiek kitokia. Subrandinta ir primenanti ankstyvosios jaunystės „kančias“, o kas, sakykite, tokių dainų neturi ir neturėjo? Melodinga, svajinga ir ilgesinga daina šiandien vėl kuo puikiausiai prisikėlė mano klausomų dainų playlist‘e. Pasiklausykite ir Jūs:


Jūsų Maištinga Siela

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą