2013 m. kovo 3 d., sekmadienis

Šios dienos daina: Rihanna (ft. JAY-Z) - Umbrella




Sveiki visi,

Kai 2007 metais pirmą kartą išgirdau Rihannos dainą „Umbrella“ (liet. Skėtis), pamaniau, kad čia kažkoks nesusipratimas – kam gali patikti tokia baisi daina? Bet metai bėga ir skoniai, matyt, net ir pas mane keičiasi. Paskutiniu metu Rihannos kelios dainos, tarp kurių yra ir „Umbrella“, tapo mano vieni iš paskutinių atradimų ir „pamaitino“ mano playlist‘ą.

Tikriausiai tas: „ė-ė-ė-ė-ella-ellla“ labiausiai ir užveda visoje dainoje. Pakankamai įdomus ir hipnotizuojantis priedainis, kuris greitai įstringa galvoje ir imi vaikščioti kaip užprogramuota uždelsto veikimo bomba.

Daina „Umbrella“ – tai Barbadoso atlikėjos Rihannos (jai antrina žymus reperis JAY-Z) daina iš trečiojo jos studijinio albumo „Good Girl Gona Bad“ (2007). Na, iš tikro daina buvo parašyta Britney Spears albumui „Blackout“, bet atlikėja šią dainą atmetė, kadangi jau turėjo pakankamai medžiagos savo albumui. Ši Rihannos daina pateko į 500 visų laikų geriausių dainų topą numeriu 412, tai galite įsivaizduoti, kad dainą kuo puikiausiai sutiko muzikos kritikai, o 2007 metais ji užėmė 10 vietą tarp geriausių metų hitų. Šlageris pelnė keletą labai svarbių atlikėjai apdovanojimų, tarp jų kaip geriausias metų klipas MTV muzikos apdovanojimuose, o 2008 ir „Grammy“ kai geriausia RandB ir Repo duetas.

Daina sulaukė didžiulės komercinės sėkmės, jos kopijų parduota apie 4,5 milijonų. Daugelyje topų buvo numeris 1, platininiu tapo tokiose šalyse kaip Ispanija, Belgija, Australija, Suomija, Vokietija, Brazilija ir t.t. Siūlau pasiklausyti:


Jūsų Maištinga Siela

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą