2013 m. kovo 30 d., šeštadienis

Šios dienos daina: Serebro "Mama Liuba" / "Мама Люба" / "Mama Lover"




Sveiki visi,

Su merginų rusų grupe Serebro „susipažinau“ per Euroviziją 2007 metais, tąkart merginos iššoko pakankamai aukštai ir užėmė 3 vietą. Bet šįkart apie šiek tiek šviežesnius laikus ir naujai seną šlagerį „Mama Liuba“. Kai pirmą kartą išgirdau ir pamačiau video klipą – ištiko šokas, kodėl ši daina taip visiems patinka, o video klipas pasirodė perdėm kažkoks nesusipratimas! Bet! Nespręsk apie knyga iš jos viršelio – sena gera didaktinė patarlė, kuri mane atvedė prie šios dainos ir legendinio video klipo ir galiu pasakyti, kad šis paprastas gabalas turi savyje nežmoniškai galingo parako, kuris tiesiog užveda, o video klipas man visada pakelia nuotaiką!

„Mama Liuba“ pirmą kartą pasirodė 2011 liepos mėnesį kaip festivalinė daina, kuri vėliau įeis į busimą Serebro studijinį albumą kaip singlas. Oficialiai daina pristatyta tų pačių metų rugsėjo 12 dieną ir savo tėvynėje Rusijoje tapo neabejotinu hitu. Daina sulaukė įvairių pasaulio kritikų vertinimų, štai Billboard kritikavo muzikos stilių ir vokalą, o ispanų dienraščiai dainą lygino su „T.A.T.U“ hitais ir gyrė.

Tarptautinė sėkmė nebuvo tokia jau ir didelė, tačiau daina užėmė pakankamai aukštus topų vietas, o kai kur užkopdavo iki pirmos vietos. Video klipo unikalumu taip pat niekas neabejoja – jis nekomercinis, nebrangus, bet optimistinis, smagus ir nuotaikingas, būtent to ir buvo siekta, komentavo merginos. Youtube kanele šios dainos video klipo parodijų jau sulaukta ne vienas ir ne du. Daina turi anglišką versiją. Abi versijas galime pasiklausyti:


Angiška versija:


Jūsų Maištinga Siela

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą