2024 m. birželio 18 d., antradienis

Aktualijos: Lietuva išprotėjo dėl "Michelin" žvaigždžių?

 Sveiki,

Lietuva laimingėja! Mūsų jaunimas Europoje pats laimingiausias! Mūsų inovacijų ministrė sako, kad džiaugtis privalo kiekvienas, esame džiaugsminga tauta! Iš mūsų padarė kosminę valstybę – mes laimingi. Pakeitėm 3 švietimo mokslo ir sporto ministrus per kelerius metus, o progresui galo nematyti! Mes augame, kas kad atbulomis!

Lietuva laiminga, labai laiminga. Šiandien išgirdau, kad mūsų ekonomika auga, reikia kelti atlyginimus! Tam buvo sušauktas posėdis, nes kai kas nenori to daryti, nes kažkaip nepatogu mokėti saviems padoresnį atlyginimą, turint galvoje, kad mažinant atlyginimus posėdžio nereikia, tik didinant, nes mes LAIMINGI! Kas, kad būsto nepardavus sielos bankui negalime įpirkti? Nors tų vilų, namų, daugiabučių, atrodo, nemažėja ir nemažėja, lietuvių gimstamumas vis mažėja ir mažėja (iš laimės, viskas iš tos beprotiškos laimės!), tačiau KAINOS, KAINOS!

Bet laimingi pinigų neskaičiuoja, jie šypsosi ir be reikalo nedejuoja. Visgi... Visa tai niekai šią savaitę – škvalas, badas, maras – visa tai niekai prieš naujieną, kuri nunešė dalį gyventojų stogų! Lietuva gavo 4 „Michelin“ žvaigždutes! Nacionalinio lygmens bomba, apie kurią jau penkta para kaista telefonai, užlūžta internetas su forumais, komentarais ir kas valanda pasirodančiu vis nauju straipsniu. Pagaliau mes dar laimingesni, ne kokie atsilikę, sakytų inovacijų origami meistrė Aušra Armonaitė. Mes pagaliau išties tampama prabangi ubagų šalis!

Maištinga Siela


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą