2010 m. spalio 8 d., penktadienis

Vasaros apklausos rezultatai!

Sveiki visi,

Šią vasarą ir dalį rudens vyko šmaikštus ir rimtas balsavimas šiame bloge! Klausimas buvo labai paprastas: kelyje partrenkti gyviai, reikia pagalbos, kuriam iš jų padarysi dirbtinį kvėpavimą? Atsakymų buvo pačių įvairiausių. Per šį metą čia buvo prabalsuota 279 žmonių, kurie pasirinko gelbėti arba negelbėti.

Daugiausia Jūsų, mielieji, simpatijų sulaukė atsakymas NIEKAM, už kurį pasisakė 124 žmonės, t.y. 44 procentai visų prabalsavusiųjų. Antroje vietoje liko SENBERNARAS, regis, lietuviai labai mėgsta šuniukus, aišku, ne tik mėtyti juos nuo tiltų, laidoti šuliniuose, dirti gyvam odą ir t.t. Visgi esama žmonių, kurie tinkamu momentu padėtų senbernarui, tai sudaro 21 procentų visų balsų. Trečioje vietoje liko variantas VISIEMS, už jį balsavo 35 žmonės (12 proc.). Tai reiškia, nesvarbu, kas bebūtų partrenktas ant kelio, jam vis tiek bus sutekta pagalba. Ketvirtoje vietoje liko „simpatingasis pupulis“ Petras Gražulis, jam norėtų padėti 30 žmonių (10 proc.). Penktoje vietoje STALINO VAIDUOKLIS – 12 balsų (4 proc.). KARVEI 9 balsai, MILŽINIŠKAI RUPŪŽEI 5 ir mažiausiai simpatiškiausias pasirodė vargšas BEGEMOTAS, jam liko 4 balsai.

Ačiū mielieji, kad nepatingėjote balsuoti vasariškoje apklausoje! Dabar Jūsų jau laukiau nauja užduotis, kurią rasite dešinėje juostoje. Tikiu, kad tokiu būdu galite prisidėti prie svetainės tobulinimo ir skleidimo. Dėkui Jums visiems, šmaikštuoliai.

Jūsų Maištinga Siela

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą