2010 m. gegužės 11 d., antradienis

Ką lietuviai mano apie Airijoje nužudytą gėjų?

Sveiki mielieji, šiandien einu iškart prie reikalo. "Lietuvos ryte" aptikau straipsnį, kuris mane išvertė iš kojų, o tiksliau t.y. mane išvertė iš kojų to straipsnio komentrai. Nežinau, kaip jūs galvojate, ar tai žmogiška, ar ne, o gal jiems net pritariate? Kartais man baisu, tarp kokių žmonių aš Lietuvoje gyvenu. O dar ginama Briuselyje ir sakoma, kad Lietuva nehomofofiška. Tai iš kur kyla ši neapykantos banga? Pridedu straipsnį ir straipsnio komentarus:
Du vyrai iš Lietuvos Šiaurės Airijoje nuteisti už kraupią žmogžudystę. Dunganono mieste 23 metų Andrius Dunauskas ir 26-erių Ramūnas Balseris negailestingai dėl jo seksualinės orientacijos užmušė homoseksualų pardavėją Shauną Fitzpatricką. Lietuviai kalės iki gyvos galvos.Kitą mėnesį paaiškės, kiek mažiausiai laiko jie turės praleisti už grotų.

Sh.Fitzpatrickas buvo užpultas pakeliui į namus. Lietuviai jį smarkiai sumušė, o po to paleido šūvį. Po lietuvių užpuolimo ant vyro kūno buvo rastos 52 žaizdos skirtingose kūno vietose. Teismo posėdyje abu vyrai prisipažino dalyvavę įvykio vietoje, tačiau kaltino vienas kitą.

Po nuosprendžio Sh.Fitzpatricko sesuo pasakė, kad visa šeima meldžiasi, kad tokie pikti žmonės daugiau neįžengtų į Š.Airijos gatves“. Anot jos, Sh.Fitzpatrickas buvo mylintis sūnus, geras brolis, nuostabus dėdė, darbštus ir geraširdis.

Detektyvas Davidas McConville'as teigė, kad surasti nusikaltėlius padėjo glaudi miesto bendruomenė. Anot jo, nors žudikai yra iš Lietuvos, jie neatspindi visos lietuvių bnedruomenės, gyvenančios Dunganone.


O štai ką apie tai mano mūsų šalies piliečiai, cituoju net neredaguodamas teksto:

PIDERASTU JUDEJIMAS IR PIDARU PROPOGANDA FINANSUOJA ZYDU MASONAI, NES TIEMS GANDONAMS TAI PIDRASTAI YRA IRANKIS JU PASAULINESE AFIOROSE, TIE PATIS NUOPISOS IR KOMUNIZMO MARA FINANSAVO IR PASKLEIDE PO PASAULI, ZYDAS TROCKIS IS NIUJORKO ATPLAUKE I RUSIJA DARYT KARINI PERVERSMA(REVOLIUCIJA) SU TU PACIU PADLU ZYDO MASONU PINIGAIS.

gaila... aisku ne piderastu....

PIDERASTAI XXIa SIFILIS PLINTANTIS KAIP VEZYS, UZTEKO LEISTI PIDERASTAMS LEISTI ISLISTI IS KANALIZACIJOS IR JIE JAU NORI ISIVAIKINTI VAIKUS NORS PATIS PER SIKNA NEGIMDO, PIDERASTAI RAUSS.

Dievo akyse ar homoseksualumas, ar melavimas , ar netikėjimas, ar vagystė yra nuodėmė, kuri atskiria mus nuo Dievo.Kaip kalio cianidas-jo daug ar mažai-vistiek neišvengiama mirtis.Visa problema, kad nepažįstam nei Dievo, nei Jo požiūrio į mus, nuodėmę, gyvenimo tokslą..." Pažinkite Tiesą , ir Ji padarys jus laisvus ..."

" Už gėjaus nužudymą.." , kaip galima leisti publikuoti straipsnį su tokiu pavadinimu??? O kokią reikšmę turi sex orientacija? Juk žmogų nužudė. Gerai, kad Airijoj, tai nors nuteisė teisingai.

gal visus gyventojus skirstyti i dvi skirtingas ne zmoniu veisles - lietuviai arba piderasai ???

mirties bausme tokiem pakarent ! jau tiek tie lietuviai visur skamba, kaip padla jau but lietuviu...nu uzsimkit jus kazkuo, uz ka ta " terpila" tiek dauzyt reikejo, jis jau po pirmo blyno melde pasigailet, bet gi pas mus 2 vieno nebijo, tai kapojo kol mire, o dabar viens ant kitu varo, pidaronai, pakart tokius 2 siuksles!

manau kad tai sureiksminta iki negalejimo jie nuzude issisokeli o jis pasirodo gejus tai dabar ir pagal visas pjaro tradicijas. Ir dar tiem kuriem, homoseksualizmas seimos vertybe, juos nuteise uz zmogzudyste o ne uz geju naikinima, tai manau du skirtingi dalykai. O jus netik kad siknaskile naudojet ne pagal paskirti bet ir juodaji pjara geraio ivalde.

SLOVE DIDVYRIAMS

Ir kare nusauna, ir sikanti pgauna. Toks gyvenimas.

Man tai butu geda jei buciau pedikas.

kartais iškrypėlių aistros veda prie kraštutinumų-pripila migdomųjų, kad turėti auką ir pan., tai ką jie neluošina normaliųjų gyvenimo?aš tai juos laikyčiau spec.įskaitose, skirčiau psichoterapijas, kaip atatinkmam socialiniam keliančiam daug rizikų sluoksniui.Pažįstu ne vieną gėjų-jiems reikalinga psichologinė pagalba visiems.Ir manau yra atlikti tyrimai dėl jų psichikos pažeidžiamumo, tik neviešinami.

piderasta uzmuse...

dieve mano, nors 2 pasodino, bet kiek tokiu paciu liko lietuvoj !!!

ranka spaudziu.

Gyvenu kurortineje saloje netoli afrikos, cia lietuviu nera ir skaitydamas zinias kieviena diena dziaugiuosi! Kai prades atsirasti tai reiks vel kur nors ieskoti kur ju nera! Skaudu kad taip apie savo tautiecius manau bet ka padarysi! Toks gyvenimas...at least the sun is shining everyday! : )

Man keisciausia, kad Lietuvoje susidariusi tokia kritiska, dievobaimiska nuomone apie homoseksulaus. Ar kas nors bent pirsta pajudino ir pasisake pries kataliku kunigus, kai skeliabma apie pedofilijos skandalus? Juk kataliku baznycia knibzdete knibzda pedofilais. Ir kiek gi tu davatku stojo pries kataliku baznycia??? Dar neteko sutikti ne vienos. Taigi atsibuskite jus toje Lietuvoje pagaliau ir nustokit buti homofobais!

Įsižiūrėkit į foto, taip atrodo tikro pederasto veidas, kažkoks paplaukęs saldus veidas, kažkokios spindinčios per šikną dulkinamo veršio akys, ir neadekvatus situacijai lipšnumas... Žinokit, reik vengt vyrų su tokiais vaidais, jie arba pradės už šiknos graibyt, arba lys bučiuotis, arba siūlys nusipirkt narkotikų. Žodžiu su tokiu žmogum negali jaustis saugus ir atsipalaidavęs.

gėjai, gėjai, gėjai , ar yra sveikų normalių vyrų .....

Baisu iki ko homofobija priveda. Prakeikti zmogzudziai!!! Visa lietuva tokiu pilna!!!

Jo, jūs, gėjai labai švarūs. Ir šūdai, kurių jūsų užpakaliai nelaiko, kvepia. Galit praustis nors kas 5 minutes, vistiek iš jūsų sudraskytų užpakalių varvėjo ir varvės. Nepamirškit dažniau pampersus keisti. Švaruoliukai - gražuoliukai mat atsirado...

O jei butu nuzude normalu, tai turbut gautu liktinai. Pagal iskrypelius ir iskrypeliam tarnaujancia purvasklaida taip iseitu.

Žudikai atspindi visą lietuvių bendruomenę, geriau nepudrink sau smegenų. Atspindi ne tik Airijos, bet ir viso pasaulio lietuvių bendruomenes, taip jau yra, evoliucija juos aplenkė

man atrodo jus patys norit kad jus padarytu, sitaip stugaujat: DDD normalus zmogus nekreiptu demesio, bobos blogai duoda, kad pikti ant viso pasaulio: DDD eikit issimaudykit, susitvarkykite, kad i zmones panasus butumete: DDD bet vat kazkokiam lochui susisviete kad jo nori matai: DDD ot prajuokinote pasauli: DDDD nuo plugo muzikai kokios nuomones apie save, tiesiog playbojai: DDDD eikit savo treningu skalbti: DDD

visi degsit pragare nes gyvenate nuodemeje

uzmuse pedala, tai gaus iki gyvos galvos, uzmustu normalu vyra - gautu max. 10 metu ... va jums ir lygybe ... greitai pedalai ir Lietuvoje prades klykt " as giejus, as giejus, suteikite man isskirtines teise" ... slykstu, kur ritasi pasaulis

Matyt norėjo vargšus lietuvius per subinytę padaryti. (Beje, beveik visi jie nuolat bando įtraukti heteroseksualius vyrus į savo ratą.)

tai ka mielieji " priesgejistai" , tai cia jums normalu? gejai pirmyn!

Galima netoleruoti kitos lytinės orientacijos asmenų, bet viskas turi savo ribas, teismas priėmė teisingą sprendimą.

koki dar pirmyn, aisku eikit i galtves rodykit savo iskrypimus ir tada spardys subines kas nores. esi pyderas tai ir buk pyderas, bet kam cia rodytis.kodel valstybe is vaiku atima pasalpas, o va kazkokiems pyderams duoda pinige susiktoms eitynems, subines isdraskytos per mazai? kai kokie rimtesni pagaus gatvej taio bus nenuostabu, kad dar viena pideriuka nudes. fuj slikstynes, kai rodo jus per telika as isivaizduoju jums byby dantyse

idomiai jus suvokiate ne bananu respublika: pederastu laisve ir gireztos bausmes. Hm...panasu, kad esate bananas : )

Dievas is pradziu sukure Adoma (zmogu), po to sukure Ieva (moteri) o pidaras mutavo is makakos, tau dabar aisku?...: -)))

Idomu, kiek metu butu gave, jei butu nuzude normalu Airi, ne pederasta?

geda skaityti daugumos komentarus...ZMOGUS buvo, o seksualine orientacija nieko nekeicia.99 % cia rasanciu tautieciu buki ir berasciai, net be gramatiniu klaidu sakinuko suregzti nesugeba.Kuo greiciau ismirsim, pasauliui lengviau bus...PIRMA KARTA NUO ZAGRES VISI, BAUDZIAUNINKU AINIAI-TIK JIE KITOKIE BUVO-O CIA-ZMONIJOS ATMATOS

O tu i kelnes prisivarytum jei reiketu kariauti uz Lietuva. Koks tu didvyris, primusei niekuo nekalta geju mirtinai.

visus jobanus sudpederastus susaudyt prie sienos pastacius kas pries tie tokie pat jobani pyderai.gerai ir padare ka toki pedala padejo i vieta .

siaubas.kokia geda buti lietuviu

gejai yra is angl. zodzio " gay" - pazodinis vertimas - pavasariskai linskmas : )




5 komentarai:

  1. Sunku rasti straipsnį, kur būtų normalūs komentarai. Paskaičius juos, susidaro vaizdas, kad 90 % žmonių žiaurūs, pikti, agresyvūs, linkitys kitiems blogo, negatyvūs. Lieka tik tikėtis, kad tokių yra nedaug, tiesiog jie niekada nepraleidžia progos drabstydamiesi purvais komentaruose išlieti kažkiek savo pykčio. Bet atsidarius komentarus vis tiek dažnai užplūsta tas pats jausmas - baisu, kad gyvenu tarp tokių žmonių.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Niekada neskaitau straipsnių komentarų, nes ir taip aišku, kas juose bus. Toks jausmas, kad normalūs žmonės pasilaiko savo mintis sau ar, kaip ir jūs, išreiškia jas savo blog'uose. O tie, kurie neturi kur daugiau išlieti savo pykčio, rašo komentarus.
    Nereikia jų skaityti. Nereikia.

    AtsakytiPanaikinti
  3. Bet kas blogiausia, kad tokių yra dauguma.. gaila.. labai gaila, kad musų darosi vis labiau nebemiela gyventi

    AtsakytiPanaikinti
  4. Hi! Nice to meet you! Where are you from? kai atsakai-Lithuania... pamatai kaip iskart pasikeicia pasnekovas ir kaip staiga jis jau nebeturi laiko su tavim sneketis ir kazkur skuba... kaip nesmagu, kad prisistatant lietuviu sau praktiskai pasirasai nuosprendi: antrarusis! Dekui tautieciai, jus Lietuva ir visa tauta labai stipriai per pasauli isreklamavot!... ir irodyk tu kad nori, kad tu ne toks, nors ir lietuvis..... kryziaus kelius praeiti reikia, kad tavim patiketu!.........

    AtsakytiPanaikinti
  5. Sėdžiu skaitau ir galvoju, ne jau mes praradome visišką žmogiškumą? Nenuostabu, kad dauguma išsivisčiųsių šalių gyventojai su baime žvelgia į Lietuvius. Pasakysiu tik viena savi teze, jus spreskite patys, kas kaip.
    NESVARBU GIMTI ŽMOGUMI. NESVARBU JUOM TAPTI. NESVARBU NET JUOM BŪTI. SVARBIAUSIAI ŽMOGUMI IŠLIKTI.
    O tolerancijos stoka visada bus pas Lietuvius, kadangi mes esame ant tiek neišprūse, kad gėda vadintis LIETUVIU.

    AtsakytiPanaikinti