2010 m. liepos 24 d., šeštadienis

Natalia Oreiro palaiko LGBT Argentinoje


Visai neseniai garsi argentiniečių serialų ir kino aktorė Natalija Oreiro nusifilmavo reklamoje, kurioje remia homoseksualių asmenų judėjimą. Natalija Oreiro puikiai žinoma ir Lietuvoje iš tokių serialų kaip: „Laukinis angelas“, „Kačiora“, „Esi mano gyvenimas“.

Dar visai neseniai Argentinoje buvo įteisintos gėjų santuokos, bet iki tol vyko ilgos diskusijos ir ginčai tarp opozicijų. Šalyje virė ilgos kalbos, žmonės taip pat neturi vieningos nuomonės dėl gėjų ir lesbiečių santuokų. Vieni tvirtina, kad gėjų santuokos jų šalyje yra blogis, kuris išves jų vaikus iš doros kelio, sugriaus tradicines šeimas, kiti tvirtina, kad kiekvienas žmogus turi teisę mylėti tą, kurį norį.

Natalija Oreiro nusprendė pasisakyti už homoseksualias santuokas Argentinoje: „Man visiškai nerūpi, kokia žmonių seksualinė orientacija, - teigė ji, - tik noriu, kad Argentinoje būtų daugiau mylimų ir mylinčių žmonių“.

Jūsų Maištinga Siela

4 komentarai:

  1. Natalija nuostabi, labai liberali moteris :) O pačia Argentina didžiuojuosi dėl šio sprendimo.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Saunuole. Visada ja didziavaus.

    AtsakytiPanaikinti
  3. O Dieve.. ar tu kada nors nustosi rasyti apie tuos savo gejus????

    AtsakytiPanaikinti
  4. Deja, gerbiamas anonime, nenustosiu! :D Nepatinka yra toks išradimas - demokratija. Neskaityk, niekas neverčia. :) Dėkui.

    AtsakytiPanaikinti