2010 m. gruodžio 24 d., penktadienis

Gerų Jums švenčių!

Sveiki visi!

Šią ilgiausią metuose naktį, noriu palinkėti ramybės. Susikaupimo ir artumos su aplinkiniais ir su savimi pačiu. Yra laikas linksmintis, kvailioti, pokštauti, o šią ypatingą dieną, tikiuosi, nukreipsime save į meilę ir savo dvasios savianalizę. Tegu Jūsų Kūčių stalas pasipuošia balta staltiese, simboliniais 12 valgių, nuo kurių neprisivalgome, bet subtiliai kiekvieno paragaujame, branginame skonį, tuos, kurį šį valgį darė, branginame auką, tai, kas augo, kad ant šio stalo būtų paruoštas. Apmąstykime viską, ką padarėme ir ką pasiekime, ką įgijome ir ką praradome per šiuos metus. Viską pasverkime, įvertinkime, keiskime dabartį į gėrio pusę. Tegu laužomas paplotėlis būna mūsų stiprybė ir meilė, kuriuos pasidaliname su artimaisiais. Tegu. Linkiu atrasti tą magišką ryšį tarp viso pasaulio, tyliai subrandinto džiaugsmo, jog visi esame kartu.

Tegu kitą dieną – Kalėdos pereina į džiugesį ir atvirą laimę! Tegu būna juokas. Nieko nėra geriau už juoką ankstų Kalėdų rytą, kai dovanoji ir gauni, kai vyksta mainai. Būkite laimingi, stiprūs, gražūs ir svarbiausia – mylintys! Laimės! Laimės! Laimės!

Jūsų Maištinga Siela

2 komentarai:

  1. Mielas Maištinga Siela,

    Noriu Tau padėkoti už šį puslapį, ypač už Tavo parašytus pamąstymus, kurie bent jau mane tikrai priverčia susimąstyti. Sustoti ir pagalvoti kas buvo, kas yra ir kas bus, padeda suvokti aplinką ir nebūti besikeičiančiam pasauliui tokia abejinga. Ačiū, kad esi. Gražių ir prasmingų Tau švenčių :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Tau taip pat mindaugai

    AtsakytiPanaikinti