2011 m. sausio 7 d., penktadienis

Šio dienos daina: Britney Spears "Oops!... I Did It Again"

Sveiki visi,

Vieno gero draugo padedamas, pagalvojau, jog reiktų pareklamuoti jau nebeįreklamuojamą veidą – Britney Spears. Nesu super jos gerbėjas, bet tiesiog vieną vakarą klausiausi vieno jos seno singlo ir negalėjau atsiklausyti. Pagalvojau, jog verta pristatyti ir Jums, kad prisimintume, kas sena, kas įrašyta mūsų MP3 ir Winamp takeliuose.

"Oops!... I Did It Again" – mega hitas, atliekamas pop princesės Britney Spears, iš jos antrojo albumo tuo pačiu pavadinimu „Oops!... I Did It Again“. Tai pirmas jos singlas iš pastarojo albumo, išleistas 2000 metais kovo 27 dieną. Daina sukurta ir prodiusuota Max Martin ir Rami Yacoub. Singlo skambesys labai panašus į keletą jos dainų iš debiutinio albumo „...Baby One More Time“ (1999).

Singlas susilaukė daugybės teigiamų atsiliepimų iš pop muzikos kritikų ir buvo nominuotas Grammy apdovanojimų kategorijoje „Geriausias Moters Pop Vokalo Pasirodymas“. „Oops!“ tapo Britney „autografu“ spaudoje ir viešoje erdvėje. Hitas pasiekė didžiules aukštumas, pasiekęs lyderio pozicijas daugelyje pasaulio šalių, įskaitant Australiją, Naująją Zelandiją, Jungtinę Karalystę, bei Europos žemyną. Sukurtas vaizdo klipas atnešė Britney dar didesnę šlovę ir paskleidė naują jos seksualumo erą, nepaisant to, kad tuo metu jai dar buvo tik 18 metų.

#1 vietą užėmė šių šalių topuose: Australijoje, Belgijoje, Danijoje, Italijoje, Nyderlanduose, Naujojoje Zelandijoje, Norvegijoje, Švedijoje, Šveicarijoje, Jungtinėje Karalystėje, JAV.

#2 vietą užėmė šių šalių topuose: Austrijoje, Suomijoje, Vokietijoje, Airijoje.

#4 vietą užėmė šių šalių topuose: Kanadoje, Prancūzijoje. Albumas tapo platininiu: Australijoje, Naujojoje Zelandijoje ir dukart Švedijoje. Albumas tapo auksiniu: Austrijoje, Prancūzijoje, Vokietijoje, Nyderlanduose, Šveicarijoje, Jungtinėje Karalystėje.



Jūsų Maištinga Siela

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą