2011 m. lapkričio 29 d., antradienis

Gražūs tapyti paveikslai (1 dalis)

Sveiki visi,

Juk kaip dažnai būna, kad naršai po internetą tiesiog gėrėdamasis viskuo, ieškai kažko gražaus ir prasmingo, kažko, kas atitinka tavo sielos vibracijas. Būna ir man. Štai vieną vakarą sėdėjau ir užsimaniau pasižiūrėti tapybos, tabybos darbų, paveiklsų, eksperimentų. Prisikopijavau visokių paveikslų, kurie man pasirodė įdomūs, gražūs ir verti dėmesio. Skubu pasidalyti su Jumis.














Jūsų Maištinga Siela

4 komentarai:

  1. Man asmeniškai patinka prieš paskutinis paveikslas,ten kur ruduo.Jis šiek tiek primena Klodo Mone paveikslus.Visi kiti..ką žinau, nieko ypatingo. Aišku, čia skonio reikalas ir ginčytis beprasmiška.Dar visai nieko pirmas paveikslas-ten kur tos melsvos gėlės, idėja pati tikrai įdomi ir kompozicija,bet spalvos bjaurios. Tas antras paveikslas primena mūsų "niekam tikusius"lietuviškus dailininkus,kurie iliustruoja vaikiškas knygas-žiauriai baisiai.Pasižiūri į knygelę ir pagalvoji:Žmogus visiškai neturi jokio tapybos talento. Nesupykit maištingoji siela,bet manau tas "paveikslas"nevertas dėmesio:P

    AtsakytiPanaikinti
  2. Akivaizdu, kad tai tikrai skonio reikalas. :) Man šie paveikslai sukėlė visai kitokias asociacijas, o ne prastas knygų viršelių iliustracijas ir t.t.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Akivaizdu, kad tai tikrai skonio reikalas. :) Man šie paveikslai sukėlė visai kitokias asociacijas, o ne prastas knygų viršelių iliustracijas ir t.t.

      Panaikinti