2011 m. lapkričio 12 d., šeštadienis

Filmas: "Sunokusios pamergės" / "Bridesmaids"



Sveiki visi,

Šiandien noriu pristatyti kino filmą „Sunokusios pamergės“ (Bridesmaids) (2011 m.). Vėl norėjosi juoko, sakau, pažiūrėsiu kokį nors lėkštą ir paprastą filmą, pakels nuotaiką ir t.t. „Sunokusios pamergės“, manding, apie suviduriavusias merginas, kurios iš vestuvių padaro tikrą juoko užtaisą, bet nieko panašaus. Filmas turi ir romantinių užmojų – niekaip vyro negalinti susirasti moteris atstumia „fainą“ policininką ir vėliau jam bėga kepti pyrago, kad galėtų atsiprašyti...

Šiaip esama ir tikrai juokingų vietų. Storuliukė lesbietė su devyniais šuniukais buvo mano mėgstamiausias personažas, nors ir pagrindinė aktorė Kristen Wiig parodė savo charizmatišką grakštumą ir neblogai suvaidino, taip suvaidino, o ne imitavo komiškos nevykėlės moters personažą. Filmas ir nuotaikingas, ir kažkuo truputį lyg ir slegiantis, prieš žiūrėdamas kažkaip tikėjausi tikros juoko bombos, bet filmas kur kas realesnis, negu gali atrodyti iš pradžių. Aišku, yra tradicinių nuvalkiotų vietų, matytos manipuliacinės vietos, bet, sakyčiau, visai nebloga romantinė komedija, kurioje viskas kažkaip organiškai sulimpa ir pamatuota.

Moteris apsėsta depresija ir iš jos padaroma linksmybė, čia jums ne „Prozako karta“, bet žiūrėti tikrai galima. Rekomenduoju komedijų ir romantinių filmų mėgėjams.

Mano įvertinimas: 7.5/10
Kritikų vidurkis: 75/100
IMDb: 6.8


Jūsų Maištinga Siela

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą