2013 m. kovo 22 d., penktadienis

Lieknėjimas Forte (komentarai): Atsargiai! Tai aferistai, melagiai ir apgavikai! Piliulės suklastotos ir pavojingos!




Sveiki visi,

Kaip sakant, nutariau brūkštelti į savo asmeninį saituką apie lieknėjimo preparatą „Lieknėjimas Forte“, kurio įvairios reklamos legaliai (?!) sklando po internetą ir vilioja naivius lietuvaičius pirkti. Iš esmės niekas nėra apsaugotas nuo įtikinančios reklamos ir savo paties naivumo bei bukumo. Netikėjau blogais komentarais! Vienas žmogus man jau pasakė, kad nė iš tolo nežiūrėti į tas tabletes – nutariau pavasariškai atsišviežinti, sudeginti riebalus, o tos tabletės atrodė kaip Dievo išganymas, labiausiai stebino ne tiek pateikta puslapyje informacija, bet kiek atsiliepimai ir komentarai. Žinoma, nutariau patikrinti ir kituose forumuose ir portaluose, ką mano žmonės apie šį preparatą. Buvau šokiruotas aferistiškumu.


Jų reklamos svetainėje, kur gali lankytojai komentuoti yra melagingi! Komentarai jūsų greit trinami ir blokuojami, o visokios Jovitos, Rasytės69, joneli@12 - yra tik inscenizacija!


Atsipeikėti iškart padėjo straipsnis apie šias piliules portale Diena.lt (straipsnį galite perskaityti paspaudę ČIA), kur žurnalistė atliko tyrimą apie šias piliules. Mane šokiravo, kad niekas negali susitikti su tiekėjais – viskas labai slapta, o informacijos telefono gale atsiliepianti moteris yra ryškiai papirkta. Daugelis diskusijų forumuose, kurie naudojo šias tabletes, sakė, kad ne tik nenumetė svorio, bet daug kas priaugo, o kai kam net sunegalavo sveikata. Ir nenuostabu, tyrimas parodė, kad reklamose pateikti sertifikatai yra negaliojantys, o dietologijų parašai, vardai yra suklastoti ir išgalvoti! Ėmiausi pats tikrinti iš reklamose pateiktų tariamai sulieknėjusių žmonių pasisakymų – vardai ir pavardės sugalvoti, jie realiai net neegzistuoja, o nuotraukos paimtos velniai žino kokių lenkų ar vokiečių! Kai kurie žmonės neatgavo pinigų, kaip skelbia reklamose, jei nepavyks numesti svorio – pinigus grąžins. Kitiems grąžino, bet tik dalį! Kažkas už šio šydo labai gerai žaidžia ir galbūt bruka naiviems žmonėms nuodus! Labiausiai mane šokiravo, kad pats parašiau jų puslapyje komentarą (ten beveik visi komentarai yra teigiami ir suklastoti!), bet po minutės mano komentaras buvo ištrintas, o kiti jau automatiškai blokuojami, kad žmonės būtų nuolatos mulkinami! Netikėkite šio preparato reklamomis nei online komentarais, realiai juos rašo vienas ir tas pats žmogus, keisdamas gramatiką ir bandydamas suinscenizuoti paprasto straipsnio komentarus.

Toks kaip Mantas Mačiulis nė neegzistuoja!!!


Tokia Monika Tereickienė neegzistuoja kaip neegzistuoja visi kiti reklamose panaudoti žmonės!


Labiausiai šokiravo, kad šią reklamą radau patalpintą Delfi.lt portale, kuri tikriausiai nėra atsakinga už reklamą, bet turėtų gal susižiūrėti, jog reklamuoja aferistų piliules! Šis „Lieknėjimas Forte“ Lietuvoje yra nelegalus ir jo licencija, kuri atseit pateikta reklamose, yra suklastota. Aš tik bijau pagalvoti, kas įeina į šių preparatų sudėtį iš tikrųjų? Nenustebčiau, jei kokie žiurkių nuodai, jų lenkiškoje mėsoje jau buvo aptikta. Įdomu ir tai, kad tuščius buteliukus tenka siųsti į Varšuvą (Lenkiją), kad atgautumėte pinigus. Įdomu, kodėl nėra įmonė platinimo įregistruota Lietuvoje. Ar tik tai ne todėl, kad tokios įmonės nėra? Ak, žmonės, nebūkit naivūs! Juk pavasaris, sportuokite, sveikiau maitinkitės ir viskas bus gerai be tų „stebuklingų“ nuodų!


Šis portalas - gražūs arabai pripūsti į akis! Viskas išgalvota, prisidengiant tik medicininiais terminais ir lieknėjimo faktais! Tiesiog baisu, kad žmonės patiki.


Ačiū Dievui, kad atsitokėjau po valandos, panaršęs ir pasidomėjęs, kas per velnias tas „Lieknėjimas Forte“! Netgi nustebau, kad reklamos sukeltas poveikis buvo toks stiprus ir apdūmė akis. Jau buvau pagalvojęs apie užsakymą, bet užteko nuojautos ir proto visa tam suvokti. 

Jūsų Maištinga Siela

18 komentarų:

  1. o kur dingo paprasta dieta ir manksta? :) ar tai jau visai nebemadoj? :) paziurekim i kalinius - raskit bent viena nutukusi..

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. yra ir kaliniu nutukusiu pazystu na nedaug bet yr

      Panaikinti
  2. Paprasčiausias būdas sulieknieti - sveikiau maitintis, nevalgyti po 18 valandos.

    o tau, Maištinga Siela, nereikia nieko daryt, ir taip gerai ir gražiai atrodai

    AtsakytiPanaikinti
  3. Deja, aš irgi reklamos auka, nes sumokėjau pinigus ir nusipirkau piliulių..geriu jau 12 dienų ir numečiau 2 kg. tačiau kartais jaučiu, kad sukasi galva ir atsiranda mieguistumas. Apie apetitą galiu pasakyti tiek, kad jis auga ir tikrai nesijaučiu soti.. žiūrėsim kas bus kai baigsiu gerti tas piliules.

    AtsakytiPanaikinti
  4. aferistai netikekite siuo papildu....

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. O ar išbandėte?

      Panaikinti
    2. aferistai nusipirkau 60 tableciu sumokejau 238lt ir isviso nieko nepadejo nors mazai valgau viska :/ sudas aferistu aferistai ........

      Panaikinti
  5. as buvau susigundzius siomis tabletemis, nes komentaruose buvo jau labai teigiami atsiliepimai taj galvojau pabandysiu uzsisakyt tj uzsisakiau, bet kai perskaiciau daugiau komentaru kitur tj atsoko fantazija jas pradet gert tj ir atsisakiau ju

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. AS IRGI PRISISKAICIAU KAD TEN JOS JAU LABAI GEROS , O KAI PASKICIAU SI PUSLAPIUKA TAI PAIMIAU IR ATSAKIAU UZSAKYMA, MANAU NAT NEVERTA PRADETI JAS GERTI

      Panaikinti
    2. Jeigu idomu gali pabandyti nusipirkti internete,kur uz kokybe garantuoja o ne uz rezultatus. kaina vokitijoje 30 kapsuliu 13 euru.sekmes

      Panaikinti
  6. tAIP TIKRAI NEVERTA A6 PABAND=IAU IR JOKIO POVEIKIO TIK APGAULĖ IR PIN IGŲ ŠVAISTYMAS Į BALĄ.

    AtsakytiPanaikinti
  7. Atidziai perskaiciau visa straipsni ir..... Jau tris menesius jas vartoju ir nieko blogo negaliu apie jas pasakyti. Tik gero. Iskaitant tai, kad antsvoris nukrito (-20kg). Zinoma, gal tai itakoja oir mano psichologinis nusiteikimas. Buna visko: persivalymu ir pan., bet juk zmones esam:D Manau, cia nuo kiekvieno organizmo priklauso kaip tai veikia ar ne. O jei neveikia, gal beda tame, kad valgoma daugiau. Juk daugiau valgant ir vartojant papilda svoris tikrai savaime nekrenta, jam reikia pagalbos. O kas del tu reklammu, taip, tai juokingai atrodo:) ir kai uzsisakiau, nieko kazko tokio nesitikejau. Bet pabandzius susitvarke virskinimo sistema, su kuria turejau problemu.

    AtsakytiPanaikinti
  8. Bandziau pats.Pries savaite baigiau ,2 menesius naudojau.Rezultatas 0.Kaina astronomine.Pasidomejau internete 60 kapsuliu 12.5 USD.Paskaiciuokit kiek permokam.Daugiau nebandysiu;

    AtsakytiPanaikinti
  9. bandziau pati,nieko nenumeciau,dabar baisu pagalvoti kas is tiko yra papildu suderyje,nes vartojant pradejo streikuoti sirdis,suskausdavo skrandi,negaliu patiketi,kokia buvau reklamos auka.ar kas nors bandete susigrazinti pinigus,kaip tai padaryti?

    AtsakytiPanaikinti
  10. as taip pat isbandziau ir jokio rezultato, nenumeciau nei miligramo..bandziau jiems apie tai parasyti i ju tinklalapi kur tie visi ale skelbimai, ir iskart buvau istrintas. Jei kas zinot i kokias valstybines istaigas kreiptis, butinai kreipkites, taip toliau testis negali

    AtsakytiPanaikinti
  11. As bandziau numeciau 6 kg per menesy negaliu skustis ir dar galvoju uzsisakyti. Tik db pradejau dvejoti paskaucius . Gal zn ar jos gali pakenkti organizmui ir kaip?

    AtsakytiPanaikinti
  12. Laba visiems, Papabdysiu perduoti savo patirti vartojant Lieknejimas Forte tabletes. Mano ugis 173, dabartinis svoris 65 kg, pries brolio vestuvias panorau kokiu 5 kg atsikratyti, kad geriau jausciausi su suknele. Kaip ir ne vienas is jusu susigundziau siomis tabletemis, dekui dievui ne pati ju pirkau, nes buciau uzsigrauzus, gere mano mama, jai jos nepatiko, tad nustojo gerti, galvoju pabandysiu as. Pareguliavau mityba, atsisakiau uzkandziavimo vakarais, pernelyg sociu pietu ir pradejau gerti siuos papildus, per keleta savaiciu tikejausi, kad svoris pakris. Priesingai! Papildus geriau dvi savaites, per jas ne tik kad nei gramas nenukrito, bet dar ir kilogramas priaugo! Labai gailejausi, nes sureguliavus maista ir negerdama tu papildu tikrai buciau to minimalaus ansvorio atsikracius. Tad dabar sedziu vestuvems pasirengus su papildomais kg ir bloga nuotaika!

    AtsakytiPanaikinti
  13. Aš taip pat nei iš tolo nežiūriu į tas tabletes. Nors tikrai gundo pateikiami rezultatai ir pnš.

    AtsakytiPanaikinti