2015 m. sausio 19 d., pirmadienis

Aktorės Uma Thurman trumpametražiai filmai: "The Gift", "Jump", "The Mundane Goddess"





Sveiki, kino žiūrovai,

Paskutiniu metu labai laukiu naujų filmų su Uma Thurman, kurios pasirodymas L. von Triero filme „Nimfomanė“ tiesiog nepaliko jokių abejonių, kad aktorė yra pasiekusi puikią formą, kad sukurtų išties puikų pagrindinį vaidmenį kine, bet asmeninio gyvenimo tragedijos – skyrybos, teismai dėl globos, apkalbos esant naująja Q. Tarantino mylimoji, motinystė tikriausiai leido atsiplėšti nuo karjeros ir paradyti pauzę. 

Nepaisant pauzės, Uma susidomėjo trumpametražių filmų vaidyba. Aišku, kol kas tai tik laikina, bet, kaip ji pati teigė, labai įdomus tarpsnis jos kaip aktorės karjeroje. IMDb jau keleri metai numatomi jos būsimi vaidmenys biografinėje dramoje „Anita“ ir „Nužudyti Bilą III“, tačiau šie projektai gali niekada ir nepasirodyti, nes aktoriai gali atmesti nepatvirtintus projektus ar negavus jiems finansavimo. 

Kad ir kaip ten bebūtų Uma Thurman puiki aktorė, todėl noriu pasidalyti peržiūrėtais jos trimis trumpo metražo darbais, kurie internete sulaukė gana nemažo susidomėjimo. Galiu pasakyti, kad Uma juose atrodo pritrenkiančiai, todėl pasižiūrėkime:

Trumpo metražo filmas „The Gift“ (liet. Dovana):


Trumpo metražo filmas „Jump“ (liet. Šuolis):


Trumpo metražo filmas „The Mundane Goddess“ (liet. Kasdienybės deivė):


Jūsų Maištinga Siela

1 komentaras:

  1. Ačiū už puikius atradimus! Kiek daug galima parodyti per tiek trumpai...

    AtsakytiPanaikinti