2018 m. gruodžio 18 d., antradienis

8 priežastis, dėl ko verta gyventi: gali nuolat save realizuoti ir patirti pilnatvę (kaip save realizuoti?)


Sveiki,

Viena didžiausių gyvenimo savirealizacijos problemų yra ta, kad mes įsivaizduojame, kad turime tas problemas. Dėl neteisingo auklėjimo, įtikėjimo mums primestomis tiesomis, dažnai nueiname ne ten, kur reikia, ir paklystame, pamiršę savo širdies balsą. Dažnai tiesiog pasiduodame sistemai, nes taip darė mūsų draugai, tėvai, seneliai ir atrodo, kad taip turi būti, bet...

Bet iš tikrųjų dažnai darome ir kalame pinigus ne tais būdais ir veikiame gyvenime ne tai, ką norime veikti. Netgi patikime, kad gyvename sėkmingai ir laimingai, nes garaže gražus automobilis, naujas namas, karjera, bet... Kartais būna, kad netikime tuo, todėl norime daugiau ir geriau.

Esminis klausimas, kurį reiktų sau užduoti, norint išsiaiškinti, kaip save realizuoti yra savęs paklausti tokio klausimo: O ką aš norėčiau (galėčiau) veikti, jeigu turėčiau tiek pinigų, kiek noriu, kad absoliučiai viską pasiekęs, viską sau ir kitiems įrodęs, kad nebereikėtų nei stengtis, nei vargti... Ką aš tada daryčiau, kad gyvenime galėčiau mėgautis veikla?

Atėjęs atsakymas ir yra jūsų savirealizacijos raktas. Pradėk juo rakinti savo užrūdijusią spyną ir išeik iš savo narvo, kurioje tu tiek laiko tupėjai kaip neprotaujanti šimpanzė.

Jūsų Maištinga Siela

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą