2009 m. liepos 26 d., sekmadienis

Nekaltybės kaina gali būti ne tokia jau ir pigi

Natalie Dylan pseudonimu pasivadinusi 22-ų metų studentė nusprendė finansuoti savo mokslą parduodama savo nekaltybę. Kai Ebay atsisakė organizuoti tokį aukcioną, ji kreipėsi į Bunny Ranch Nevadoje (JAV), kur ir buvo pasiektas susitarimas.
Savo interviu su "The Insider", Natalie taip aiškino savo sprendimą: "Nemanau, kad aukcione parduodama savo nekaltybę išspręsiu visas savo problemas. Tačiau tikiuosi susikurti tam tikrą finansinį stabilumą. Mes gyvename kapitalistinėj visuomenėj, kodėl negalėčiau parduoti kažko, man priklausančio?"
Dar 2007, Carys Copestake patalpino savo "Nekaltybė už 10000 svarų" skelbimą tarp kitų prostitučių skelbimų. Carys buvo 18, ji taip pat kaip Natalie ieškojo būdų finansuoti savo mokslą - ir sutinkamai su kai kurių reporterių pranešimais, pirkėjas atsirado.
Kita mergina, Rosie Reid pardavė savo nekaltybę už 8400 svarų, panaudodama juos savo mokslui Bristol Universitete (UK) apmokėti. Ebay taip pat atsisakė organizuoti jos aukcioną. Buvo pranešta, kad 44-ų metų inžinierius sumokėjo jos prašomą sumą, nors jos paslaugomis ir nepasinaudojo.
Tačiau Natalie norėjo gauti už savo nekaltybę nei daug nei mažai - 1 milijoną dolerių. Ir kas galėjo pagalvoti, kad aukcionas pritrauks daugiau nei 10000 vyrų... o aukščiausias pasiūlymas sieks žadą atimančius 3.7 milijonus dolerių!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą