2009 m. liepos 16 d., ketvirtadienis

Tūkstantmečio šventės dovana greitkelyje - moteris talžė su ramentu

Ilgąjį savaitgalį pajūryje pailsėję lietuviai ilgomis automobilių voromis pirmadienį traukė namo. Greitkelyje iš Klaipėdos į Vilnių susidarė kilometrinės spūstys. Ilgų šliaužimo valandų sunervinti lietuviai pamiršo visas šventes ir himnu išgiedotą vienybę - magistrale keliaujantys žmonės galėjo stebėti, kaip iš vieno automobilio išlipusi moteris ramentu ėmė talžyti kelią jai užtvėrusį vairuotoją. Atostogautojų nufilmuota medžiaga kaipmat išplito internete. Joje matyti, kaip šimtai automobilių iš lėto juda nuo Klaipėdos sostinės link.
Dvejomis eilėmis automobiliai juda lėtai, tačiau visada atsiranda tokių, kurie jaučiasi pranašesni už tvarkingai važiuojančius vairuotojus. Kelių „ereliai“ negali suglausti sparnų net perpildytoje magistralėje - jie veržiasi į priekį pagalbine juosta, kuri nuo kelio atskirta ištisine linija, greitkelyje žyminčia važiuojamosios dalies kraštą ir ruožų, į kuriuos draudžiama įvažiuoti, ribas.
Neapsikentęs „apsukrių“ vairuotojų, vienas vyras pirmadienio popietę ėmė ir drąsiai užtvėrė savo automobiliu pravažiavimą pagalbine juosta. Tai sukėlė neregėtą „erelių“ isteriją.
Iš prabangaus visureigio „Toyota“ iššoko moteris. Visaip koneveikdama kelią užtvėrusį vyrą savo grasinimus ji nutarė sustiprinti mojuodama ramentu. Prie vairo sėdėjęs vyras turėjo atlaikyti gausybę smūgių, kol galiausiai viena ranka sugriebė ramentą ir švystelėjo į pievą.
Tačiau arši moteris neatlyžo. Ji atsisėdo ant „Volvo“ variklio dangčio ir neleido vairuotojui pajudėti iš vietos.
Daugybės žmonių matytą kivirčą išsprendė į jį įsitraukęs trečias vasarotojas. Jis sugėdino užsispyrusį vyrą ir nuramino įsiutusią moterį. „Volvo“ vairuotojas galiausiai pasitraukė iš kelkraščio ir leido į priekį lėkti keliems automobiliams - pasiekusi savo tikslą, moteris rado pievoje numestą ramentą, pakėlė, įsirioglino į visureigį ir nurūko tolyn.


P.S. Pačiam asmeniškai teko pabūvoti tame kamštyje ir iš tikrųjų labai erzina, kai kiti gali nechaloškai užlįsti, o kiti sąžiningai laukia eilėse. Pilnai suprantu šią moteriškę, bet pats tokių drastiškų veiksmų nebūčiau emesis.


Maištinga Siela

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą