2012 m. spalio 13 d., šeštadienis

"Vampyro dienoraščiai" ketvirto sezono premjeros įspūdžiai



Sveiki visi,

Na, tikriausiai nemažai žmonių laukė „Vampyro dienoraščių“ ketvirtojo sezono premjerinės serijos. Tiesą sakant, aš nei laukiau, nei nelaukiau, nes trečias sezonas buvo šiek tiek įsiėdęs ir reikėjo esmingo lūžio – štai jį ir gavome, Elena pagaliau tampa vampyre ir net raganaitė Bone negali jos išgelbėti nuo šios priverstinės prievolės žiūrovui. Išties vėl gera sugrįžti į šį serialą ir pasinerti į vampyriškas aistras, nors tenka pripažinti, kad premjerinėje serijoje esama ir senų, pakankamai nuobodžių dalykų, pvz. Deimono ir Stefono meilės trikampis su Elena, kuris jau tiek nusibodęs ir nusivalkiojęs, kad graudu žiūrėti, tačiau atsiranda kažkoks pastorius, kuris ima paralyžiuoti nuobodų Mistikfolso gyvenimėlį – suėmimai, kankinimai ir kažkas įdomaus ir naujo, ypač serijos pabaiga, kuri aiški kaip diena – Klauso taip ir nesukurtą kariauną visgi sukurs iki tol nežinomas pastorius ir vėl vilksimės sunkiai, o ir reikia tikėtis, kad įdomiai per serijas iki sezono pabaigos.

Šiaip įdomu dar ir tai, ką pati Elenutė prikrės, tapusi vampyrialka, o dar įdomiau būtų, jeigu vėl sugrįžtų ir Katerina, kuri tikriausiai nebuvo sudraskyta pažadinto medžiotojo – tai būtų naujų intrigėlių, tačiau labai nesinori, kad režisieriai žaistų vėl tomis pačiomis kortomis – čia originalų vampyrą nužudo, tai vėl prisikelia, tai vėl nužudo, tai prisikelia, kad net siutas ima, jog nieko naujo nebevyksta. Belieka tikėtis, kad šis sezonas pagaliau „pakels ūpą“.

Jūsų Maištinga Siela

2 komentarai:

  1. Iš tikrųjų, tai aš norėjau, kad trečiuoju sezonu viską ir būtų pabaigę (aišku, tada paskutinė serija turėtų būti kitokia), bet taip jau yra, kad kol žiūrovų yra, tol rodo. Bet prisipažinsiu, kad jau buvau pasiilgusi TVD, taigi skubėjau pažiūrėti, vos tik pamačiau, kad jau yra. Būtent tas pastorius ir yra įdomioji ašis, nes visokie meilės trikampiai, keturkampiai, Bonės begalinis gerumas išvaduoti draugus, dūsavimai ir pan. jau tikrai ėmė pabosti. Dar tikiuosi iš Klauso ko nors įdomaus, nes man jis labai patinka. Ir tikiuosi, kad netemps taip gumos kaip aną sezoną..

    AtsakytiPanaikinti
  2. Aš irgi pagalvojau, o kas būtų, jei dar ir Katerina sugrįžtų :D Na žiūrėsim, kas čia gausis iš to Elenos vampyrėjimo ;)

    AtsakytiPanaikinti