2015 m. balandžio 29 d., trečiadienis

Ateiviai Argentinoje: Kai realybės faktai išjuokiami, o žmogus sumenkinamas arba kaip realybę padaryti abejotiną?




Sveiki, 

Manau, kad renkamės, tikėti ateiviais ar netikėti. Paskutiniu metu pasirodo daug aukšto rango pareigūnų, kurie baigę slaptose organizacijose tarnybą, vis dažniau prabyla apie slaptus archyvus ir bendradarbiavimą su nežemiškos kilmės būtybėmis. Aišku, organizacijos ginasi ir stengiasi viską sumenkinti, netgi tyčiojasi iš tų žmonių, juos įkalina, tardo, įbaugina jų artimuosius – žodžiu, senieji KGB metodai. Bet kokie proveržiai spaudoje tampa pateikti „nerimti“, kaip keistuolių žmonių, kurie pradėjo lakstyti laukais. Valstybė noriai remia filmų kūrybą apie ateivius, serialų projektus tam, kad žmonės tai žiūrėtų kaip į išgalvotus personažus, pramogą, nepasiekiamą tikrovę... Ši machinacija, manau, daugiau ar mažiau yra mums visiems daugiau žinoma.

Aš nuolat užmetu akį tuos faktus, kuriuos iš visų organizacijų stengiamasi visokiausiais būdais sumenkinti, bet neapgausi gi buitinių kamerų, neapgausi kitų įrodymų, tūkstantinių žmonių liudijimų. Aišku, tarp jų yra nemažai falsifikacijos, tačiau neabejotinai ir realių kadrų, kuriuos išties sunku paaiškinti, o gal aiškinti ir nereikia, nes žmonės tiesiog jau išmokyti sumenkinti faktus, nes žiniasklaida tą jau kuo puikiausiai išmokė – viskuo abejoti, iš visko tyčiotis ir nematyti daugiau nieko, išskyrus tik tai, kiek eurų piniginėj dar guli. 

Bet apie tai, manau, reiktų, atskiros studijos, ypač skeptikams, kurie mėgsta rašyti tokius prierašus: „Tikriausiai buvo žolytės parūkę, kad tokius dalykus šneka“. Bet... Na, tiek to. 

Pridedu vieną kadrą, kuris mane sudomino. Iš Argentinos. Klausimų nekyla, kad mamai nereikia falsifikuoti įrašo, kad išpopuliarėti, tad pažiūrėkime:


Šitą įrašą, jei gerai pamenu, irgi esu čia rodęs, bet pridėsiu dar kartą. Jis buvo padarytas Izraelyje. Įdomu tai, kad nufilmuota ne viena versija iš skirtingų miesto taškų, visiškai atsitiktinių žmonių tuo pačiu metu:


Jūsų Maištinga Siela

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą