2019 m. gruodžio 24 d., antradienis

Maištinga siela sveikina jus su šv. Kūčiomis, šv. Kalėdomis ir Naujaisiais metais: būkite patys sau tikri!


Sveiki,

Su kiekvienais metais, norėdamas ką nors pasveikinti, imu priešintis šiems žodžiams: laimės, sveikatos, pinigų ir meilės! Vėl tie patys metai iš metų žodžiai, vėl, kaip žmogus neturėjo laimės, meilės, pinigų, taip ir neturės, jeigu pats to nenorės. Ką palinkėti? Ir ar linkėti iš viso būtina, jeigu į linkėjimą neįdedame vidinės energijos, o žodžiai būna tušti kaip Kalėdų eglės burbulai? Bandai suvaidinti tą jausmą, bet supranti, kad gero troškimas kitam negali imti ir atsirasti iš kasdienybės pelenų, atėjus vien gruodžio 24 dienai! Tam turi būti kažin kokia vidinė motyvacija, liepsna, kuri įkvėptų dalytis geru žodžiu kaip gerąja naujiena, kai tą linki – laimės, meilės, pinigų, – iš tikrųjų jauti, kad tai vyksta...

Nelinkėsiu nei laimės, nei meilės, nei pinigų nežinau, kiek jų joms reikia, kas jums yra laimė, o kas man yra laimė ir pavyzdžiais gi neprivardysime. Ar kartais toks antiskepticizmas nėra tik mano negatyvumo išraiška? Gali būti. Tiesiog noriu po visais tais įsitikinimais, fake news, patarimais, etiketais, pareigomis ir įsipareigojimais vieni kitiems dovanoti ir sveikinti, tos tikros vidinės vibracijos, kad visa tai darau tam, kad aš to noriu ir matau tame visame tikslą.

Juk esame vieni kitų atspindžiai, kiek duodame, tiek ir gauname, tad imituodami pervargusį veiksmą ir apipildami kitus dovanomis, kažin, ar patys to norėtume iš kitų? Paleiskime tas dovanas ir įsitikinimus, prievoles vėjais. Būkime lapėmis, būkime sniegenomis, būkime kas tik norime, tačiau, Dieve-tu-brangus tik nebūkime tais, kuo nesame. To tikriausiai šiemet palinkėsiu šv. Kūčių vakarą, šv. Kalėdoms ir Naujiesiems metams. Kad jūsų vidinis pasaulis užderėtų vidiniu pasitenkinimu savimi, o kai būsite patenkinti savimi, savaime pasauliui spindėsime šį būvį ir pasaulis mums atlieps tuo pačiu.

Jūsų Maištinga Siela

1 komentaras: