2011 m. balandžio 17 d., sekmadienis

Matrica angelams (antra dalis)

Sveiki visi,

Perskaičiau dar vieną Virgio parengtą straipsnį. Šįkart šis pasakojimas tarsi pratęsia Anunakių istoriją ir papildo dar nežinomais faiktais. Aišku, kyla dar po jo perskaičius dar daugelį klausimų. Apie tai, kas pats iš tikrųjų yra istorijos pasakotojas ir kodėl jis neva atskleidžia tiesą? Bet nenuginčysi fakto, jog ši istorija iš tikrųjų labai rišasi su kitomis istorijomis apie TIKRĄJĄ ŽMONIJOS ISTORIJĄ. Pridedu tęsinį:

Prieš pora pastraipų, kas skaito atsimena ir kas klauso, Krajonas sakė: MES DAUGELĮ KARTŲ PRADĖJOME ŠĮ ETAPĄ IŠ PAT PRADŽIŲ...Kai kuriam laikui imu pauzę... Mano energijos srautas einantis į jūsų širdis dabar... Padėkos energija... Padėkos nuo visos Šviesos šeimos – JUMS, ĮSIKŪNIJUSIOMS ŽMOGIŠKOMS BŪTYBĖMS... JUMS, ANGELAMS IŠ DIDŽIOS CENTRINĖS SAULĖS... Daugelis iš jūsų intuityviai jau suprato: greitai pasakysiu kažką tokio, apie ką dar nežinote... Taip, kalbu apie daugkartines nesėkmes...Apie taip vadinamus pralaimėjimus (neigiama patirtį), nuo kuriuos mes su jumis kentėme būtent tame erdvės-laiko taške, kada reikėdavo priimti svarbų sprendimą ir... atsisakyti nuo TECHNOGENINĖS CIVILIZACIJOS VYSTYMOSI PERSPEKTYVOS. Materijos tankis visada gandindavo jus...Jums atrodydavo, kad ateityje niekada negalėsite atsisakyti nuo kompiuterių, nuo robotų technikos, nuo aukštų technologijų... Ir jūs sakėte: „ Tai nerealu, gyventi be viso šito. Mes paprasčiausiai suderinsime Dvasinį vystymąsi ir technines žinias." Daugumas iš jūsų nesupranta... „Apie ką kalba Krajonas? Kaip aš galėsiu bendrauti be Mobilių telefonų su savo tėvais, kurie gyvena kitame miesto gale?" „Krajonai, pas mane ligotos kojos. Mano automobilis – tai mano laisvė." „Dieve, Krajonai! Ar tu turi išvis supratimą apie mokesčių inspekciją, žinai kas tai yra balansinė buhalterinė ataskaita? Kaip aš galiu ją sudaryti be kompiuterio?" Mano atsakymas toks: Taip! Turiu supratimą apie buhalterinę ataskaitą (Krajonas šypsosi). Šimtus tūkstančių klausimų girdžiu iš jūsų mano brangieji.

Dabar mano partneris prašo papasakoti istoriją apie seną vinilinę plokštelę, kuria jam papasakojo Meistrai-Globėjai prieš porą metų... Taip, tai trumpa istorija... Bet labai svarbi jums, žmogiškoms būtybėms.. Įsivaizduokite kad jūs klausotės savo mėgstamos melodijos, kuri užrašyta ne ant šiuolaikinės informacijos laikmenos, o ant senos vinilinės plokštelės, ant primityvaus grotuvo su adata – jį atsimena vyresnio amžiaus žmonės. Ir štai plokštelė vienoje vietoje susigadino. Adata ateinanti iki tos vietos, staiga grįžta atgal ir melodija prasideda iš naujo. Toliau tos vietos adata praeiti negali. Melodija visada nutrūksta toje pačioje vietoje. Ir taip daug kartų, labai daug...

Ta pati sugadinta vieta – tai atskaitos taškas, kuriame žmonija priimdavo sprendimą – TOLIAU TĘSTI TECHNOGENINĮ CIVILIZACIJOS VYSTYMĄSI, atsisakant nuo NATŪRALIŲ DVASINIŲ GABUMŲ vystymosi. Bet už tokio pasirinkimo nieko nebuvo ir nebus – JUMS ANGELAMS IŠ CENTRINĖS SAULĖS. Jums reikėjo praeiti šią pamoką. Tik atsisakyti nuo technogeninio visuomenės vystymosi. Tik atsisakyti... (daugiareikšmė Krajono šypsena). Bet vėl ir vėl to neįvykdavo...

Įsivaizduokite mus, Šviesos Šeimą apskritimo centre... Apskritimas – jūsų istorija. Šviesos spindulys palaipsniui aktyvuodamas erdvės-laiko taškus eina per visą apskritimą... Ir staiga – jis dingsta. Toliau kelio nėra.

Jūs supratote mano brangieji apie ką aš. Jūs toli gražu ne iš pirmo karto įveikėte šį svarbų barjerą, 1987 metais po planetos testavimo, kada Šviesos Šeima pastebėjo esant potencialui, pereiti grįžtamą tašką. Ir tai buvo ne šiaip pasirinkimas Šviesos naudai. Dar tai buvo pasirinkimas Dvasios naudai, o ne globalaus dirbtinio proto naudai.

Daug pralaimėjimų – tai vienintelė svarbi sėkmė... Neigiamos patirties pamokų buvo nemažai...Paprasčiausiai patikėkite... Tai kiti Realybės koridoriai, kuriais ėjo ANGELAI IŠ CENTRINĖS SAULĖS. Dabar iš tikro yra priežastis švęsti labai svarbų įvykį – tai, kad "adata” nebegrįš nuo pradžių... Ir sena jau nusibodusi melodija daugiau nepasikartos... "Krajonai, o kokia melodija suskambės ten, kur dar "adata” nebuvo atėjusi?”

Jūs užmirštate apie kvantavimą. Melodija nesuskambės. Jūs jau patys ją kuriate ir įrašote į informacijos nešėjus. Ir PATYS ATLIEKATE. Be to – vinilinė plokštelė nustojo tokia būti. Dabar tai Visatos Akašų Kronikos, kur žmogiškos būtybės pradėjo kurti naują nuostabią kosminę simfoniją. Ir vėl – jūsų abejonės... "Aš negaliu patikėti Krajonai... Tokios technologijos...Kompiuteriai,telefonai,lėktuvai...Jie tiesiog puikūs... Kaip be jų. Jei mes atsisakysime – pasaulis žlugs.”

Dabar leiskite man,mano brangieji užduoti jums, nedidelį klausimą. Jis labiausiai liečia tuos, kas planuoja (ir teisingai daro) savo asmeninį Pakylėjimą. Kada jūs pradėsite Pakylėjimą – tai yra perėjimą į penktą išmatavimą, jūs... pasiimsite su savimi mobilų telefoną? Pasakykit sąžiningai: tie kurie iš tikro ruošiasi Pakylėti, ims su savimi mobilų telefoną? (Krajonas juokiasi) Atsakydami į šį klausymą jūs suprasite problemos, apie kurią kalbame, esmę.

KADA JŪS SUPRANTATE KAS JŪS IR KODĖL JŪS ČIA, IŠKART KEIČIASI JŪSŲ ATEITIS. JEIGU ANGELAMS KURIAIS JŪS DABAR TAMPATE NEREIKALINGI MOBILŪS, MAŠINOS, KOMPIUTERIAI – REIŠKIA JŪSŲ ATEITYJE YRA MOMENTAS KADA JŪS PASAKYSITE JIEMS: " AČIU, JŪS BUVOTE PUIKŪS IR GERAI MUMS PASITARNAVOTE SUNKIU LAIKU KETURMATĖJE ERDVĖJE, BET KAM JŪS MUMS DABAR?”

Ar pradėsite jūs dabar mokytis Morzės abėcėlės, kai yra mobilūs telefonai? Ar naudositės jūs mobiliais telefonais kai yra jūsų NATŪRALUS DVASINIS SUGEBĖJIMAS – TELEPATIJA? (Iš kart pranešu: visi tarifai absoliučiai nemokami – Krajono Kosminis Jumoras). Ar skraidysite jūs su gremėzdiškais žvaigždėlaiviais, jei žinosite kad galėsite projektuoti savo sąmonę, sielą ir net reikalingą kūną (reikiamo tankio) į bet kurį erdvės-laiko tašką? Daugumas jau žino, apie tokį žmogaus sugebėjimą, pavadinę jį "astralinėmis projekcijos”. Kelionės ne kūne (tiksliau – su kitu ne fiziniu kūnu), planetoje jau praktikuoja šimtai tūkstančių žmonių. Paklauskite jų ir jie pasakys, kad joks raketos nešėjas negali atlikti tokios patrauklios kelionės, į kurią išvyksta jie. IR TAI – NATŪRALUS ŽMOGAUS BŪTYBĖS SUGEBĖJIMAS.

Unikali pamoka jau gauta. Negrįžtama riba praeita. Visų jūsų "Aukštieji aš” uždegė žalią šviesą, tolimesniam žmonijos civilizacijos judėjimui Dvasinio vystymosi keliu. Aš nekviečiu jūsų atsisakyti nuo kompiuterių, kitų technologinių pasiekimų užbaigus ir pridavus eilinę buhalterinę ataskaitą, ar iškart po 2012 metų. Tai turi įvykti NATŪRALIU BŪDU. Dabar kalbu apie tai, ką jūs turite tvirtai žinoti: TECHNOGENINĖ CIVILIZACIJA – TAI PAMOKA, KURIĄ JŪS PRAĖJOTE. IR SUPRATOTE: NATŪRALŪS DVASINIAI SUGEBĖJIMAI – ŠTAI JŪSŲ ATEITIS. Būtent su tuo daugumoje rišasi neišsipildžiusios pranašystės, pranašaujančios pabaigą, žmonijos civilizacijos žūtį. NEIŠSIPILDĖ IR JAU NEIŠSIPILDYS.

O dabar grįžtame prie globalaus dirbtinio proto. Kiekvieną šimtmetį augo robotizuotų būtybių skaičius. O tai reiškia: Pirma - augo iš žemutinių astralinių pasaulių perkeltų būtybių skaičius. Palaipsniui tas procesas patyrė permainas. Jau nebereikėjo taip vadinamų specialių "apeigų”. Išaugo, vykdančių savo užduotį Pakylėtųjų Mokytojų, meistriškumas. Nors proceso esmė stipriai nepasikeitė. Būtybės iš tankių pasaulių pradžioje perkeliami į žmogaus kūnus, o po to Pakylėtieji Mokytojai perstatydavo vibracijų dažnį ir pasiekdavo aukščiausius išmatavimus.

Antra –pas robotizuotas būtybes pradėjo "gimti robotizuoti vaikai”. Kaip tai galėjo būti? Čia veikė du svarbūs faktoriai: - genetinis tų būtybių linkimas į tai; - Šviesos Šeimos kontroliuojamas dvasios NAUJO ĮSIKŪNIJIMO procesas, į tokius kūnus.

Trečia – visą laiką augo IKS – informacinės-komunikacinės sistemos vaidmuo. Palaipsniui buvo sukurta struktūra, kuri jums žinoma kaip pasaulio valdymo Komanda (taip vadinama šešėlinė pasaulinė planetos vyriausybė).

Taip, mano draugai. Taip vadinama "Pasaulio Valdymo Komanda” iš tikro egzistuoja. Apie ją buvo skelbiama įvairiuose šaltiniuose. Tai ne šiaip sau junginys iš 13 šeimų, kaip neretai galvojama. Tai gana sudėtinga, išsišakojusi pasaulinės visuomenės valdymo struktūra, valdanti pasaulinę ekonomiką ir finansų sistemą, pasaulinę visuomeninę nuomonę (tame tarpe vykdant pasaulinių masinės informacijos priemonių kontrolę).

Dabar šešėlinė pasaulinio valdymo vyriausybė pradėjo skelbtis apie savo egzistavimą...(Virgio trigrašis: pavyzdys gali būti informacija pavadinimu, kaip "Insaideris”- "The Revelations of an Elite Family Insider”, "Dialogas su elitinės giminės nariu”) Kodėl? Todėl kad supranta: valdyti po senovei žmonėmis nebegalės. Kontrolė pas juos slysta iš rankų. Ir jie imasi... priemonių tam, kad pratęsti savo viešpatavimą. Savo visuomenės valdymą. Jeigu žmogus pradeda žiūrėti į egzistuojančią sistemą iš šono, stebėdamas jūsų pasaulį iš Dvasios pusės, tai pas jį iškyla teisėti klausimai. Atsakydamas juo supranta: PASAULINĖ SISTEMA NE TIK KAD NETOBULA. JI YRA DIRBTINO CHARAKTERIO. JI NUO PAT PRADŽIŲ YRA SUKURTA TAM, KAD APRŪPINTI VIENŲ VIEŠPATAVIMĄ PRIEŠ KITUS... Jūsų šiuolaikinis visuomeninės santvarkos įsivaizdavimas, pernešamas netgi į kitus pasaulius... Pas jus pavyzdžiui yra toks supratimas kaip dvasinė hierarchija. O, brangieji. O!!! TO NEI IŠ TOLO NĖRA DVASINIAME PASAULYJE. ŠVIESOS ŠEIMOJE NĖRA HIERARCHIJOS.Yra unikalios būtybės, yra panašios būtybės, yra būtybės su ypatingomis misijomis, yra sudėtinga daugiamačių pasaulių įranga... Yra kūrybinės diskusijos... Skirtingi požiūriai... Bet Šviesos šeima – didis harmoningas organizmas, organiškai gyvenantis ir veikiantis MEILĖS ESANČIU pagrindu. Todėl Dvasiniame pasaulyje paprasčiausiai negalima kokia nors hierarchija. Nėra žemutinių grandžių PAKLUSNUMO viršutinėms, tvarkos...Kaip ir nėra jokių "auštųjų” ir "žemutinių”. VISI MES ESAME VIENA NEATSKIRIAMA.

Kitaip jūsų pasaulyje. Viešpatavimo principas, vieno prieš kitą – tai poliarinis Meilės taškas. Ar ne taip? Egocentrizmo pasireiškimo pikas. Ir būtent tokį Dievą sukūrė žmonės SAVĘS VALDYMUI, PAVADINĘ JĮ VIEŠPAČIU – nuo žodžio virš pačių (jūsų). VIEŠPATAUJANČIO UŽKĖLIMAS Į SOSTĄ – tai atsisveikinimo su savuoju Dieviškuoju "aš” rezultatas. Angelai iš Centrinė Saulės išsiskirdami su savuoju "Dieviškuoju aš” žinojo kur eina... Žinojo, kad Kūrėjo vietą užims... Viešpats... Meilės vietą užims egocentrizmas. Ir prileido tai. Tiksliau – suplanavo.

Ir taip, Dvasiniame pasaulyje nėra hierarchijos. Užtai ji labai išvystyta pasaulio valdymo komandoje... Šešėlinė vyriausybė, tai ne 13 šeimų. Jų 785 tūkstančiai būtybių – tų, kurie vienaip ar kitaip vadovauja pasauliui. Pas juos griežta hierarchija... Jie sudaro 13 klanų. Tas žodis atspindi jų esmę. Klanų atstovai formuoja Slaptąją Aukščiausiąją Tarybą, sudarytą iš 16 asmenų. Be to, yra valdymo tinklas, išsišakojęs po visą pasaulį. Ar jie yra įžymūs žmonės, garsūs verslininkai, politikai? Ne. Nė vienas iš jų nėra garsus žinomas. Jie iš tikro atstovauja slaptąją visuomenę. Bet per statytinius, valdo didžiuliu kapitalu, valdo pasaulinę ekonominę ir finansines sistemas. Be aukščiausiųjų vadovų, egzistuoja vidurinės ir žemesnės grandies vadovai. Likusios robotizuotos būtybės (iš viso jų truputį mažiau nei 6 milijonai) – paklusnus ginklas užduočių vykdymui, kurias iškelia globalus dirbtinis protas.

Apie pasaulio valdymo komanda kartais kalbama kaip apie žmones su mėlynu krauju... Atsieit jie kilę iš kitų planetų rasių... Ar tai taip? Kokia tai prasme - taip. Nes pas juos žmogiškieji kūnai. O žmonių genuose yra kitų planetų rasių genai. Pas visas žmogiškas būtybes. Todėl kad žmogaus sukūrimui savo genus davė 16 kitų žvaigždinių civilizacijų atstovai. Ir apie tai aš kalbėjau anksčiau (Virgio trigrašis: pasakojime apie Lemūriją - paskutinį Didžiojo Eksperimento Etapą). Robotizuotų būtybių, atstovaujančių pasaulio valdymo Komanda, kraujas – raudonos spalvos, kaip ir pas žmones. Ir fizinio kūno ypatumų nėra... Tie patys organai... Bet pas juos nėra nemirtingos Sielos – kaip tai banaliai beskambėtų. Pas juos nėra Monados. Ir dar, pas tas būtybes nėra DAUGIAMATĖS, MAGNETINĖS DNR – skirtingai nuo žmonių, Angelų iš Centrinės Saulės.

Jie taip pat gimsta ir miršta kaip žmonės. Vienus pakeičia kiti. Per paskutiniu 257 metus vykdomas genetinis valdžios paveldėjimas. Teisė valdyti persiduoda per palikimą. Tiesa, absoliučiai visos robotizuotos būtybės valdo TELEPATINIAIS sugebėjimais. Bet ta telepatija ypatinga. Jos pagrindas remiasi plonu energetiniu ryšiu, kažkuo analogišku tam ką jūs vadinate „ palydovinis ryšys" ar „palydovinis internetas". VISOS robotizuotos būtybės pajungtos prie, jums jau žinomos, informacinės-komunikacinės sistemos – globalaus dirbtino proto. Ta sistema, per robotizuotas būtybes, valdo jūsų visuomenę. Tarp kitko, tos sistemos pagrindą sudaro žmogiškos DNR ląstelės darbo principai... Dabar žmonės bando sukurti dirbtinį intelektą... Sukurti tai, kas jau seniai sukurta ir yra jūsų daugiamačiame genome. Ra-Dievai, kurdami globalųjį dirbtiną protą, į jo pagrindą įdėjo tai ką aptiko savo DNR Magnetiniuose sluoksniuose. Visai neseniai tokį magnetinės DNR darbo principą, pradėjo įsisavinti ir anunakai (sąlyginai nesenai). Ir būtent todėl (magnetinės DNR technologijos, analogijos principu) globalus dirbtinas protas taip lengvai gali valdyti žmonėmis, kurie neturi Sielos (neturi magnetinės DNR). Arba tais žmonėmis, kurie užmiršo kad jie – Siela.

Jūs labai nuliūdę, mano brangieji? Pasirodo visuomenę valdo ROBOTIZUOTA INFORMACINĖ SISTEMA... Tai, kas tarp žmonių tapo žinoma kaip MATRICA. Tas kas abejoja...Apsidairykit aplink. Kompiuteriai, roboto technika septynmyliais žingsniais įeina į jūsų gyvenimą...Dar keletas dešimtmečių ir jūs be jų negalėsite egzistuoti... Oi, kompiuteriai – tai juk taip patogu. Taip... Patogu... Bet jie slopina jūsų tikruosius sugebėjimus ir mokėjimus... Tikros telepatijos sugebėjimus, komunikacinio bendravimo tarp žmonių ir Dvasiniu pasauliu sugebėjimus. Sugebėjimus keliauti į bet kurį Visatos kampelį... Sugebėjimus susimaišyti su bet kokiais išmatavimais arba įsimaišyti ir ... grįžti atgal. (Krajono šypsena)

Ne, ne Pilkieji ateiviai papasakojo atradėjams apie kompiuterius – kaip teigia kai kurios žmogiškos būtybės. Ne „žalieji žmogeliukai" iš Zeta tinklo. Ne VIERU civilizacija (taip dar vadina Pilkuosius). Pasaulio kompiuterizacija - pradėjo diegti globalus dirbtinas protas – per savo atstovus materialiame pasaulyje – robotizuotas būtybes.

Kada jie atėjo į valdžią? Kada pradėjo valdyti pasaulį? Iš tikro – ne taip ir senei. Tai atsitiko tada, kada jūs brangieji mano ANGELAI IŠ CENTRINĖS SAULĖS, LEIDOTE JIEMS TAI PADARYTI (Krajonas šypsosi). O būtent prieš 4437 metus atgal, prasidėjo informacinės-komunikacinės sistemos aktyvavimas, technogeninės civilizacijos sukūrimui. Senovės Egiptas... Senovės Graikija... Senovės Roma... Viduramžių visuomenė... 18 amžiaus mokslo proveržis... XX amžiaus Mokslinė-Techninė revoliucija... Šiuolaikinė Visuomenė, kompiuterizuojama ir robotizuojama neįsivaizduojamais tempais... Taip vystėsi ir toliau vystosi jūsų TECHNOGENINĖ CIVILIZACIJA.

„Krajonai – kada mes nuo jos galėsime pilnai atsisakyti? Kaip tai įvyks?"Tai atsitiks tada, kada jūs prieisite prie to. Žymiai svarbiau tai, kad jūsų "Aukščiausieji aš" priėmė sprendimą. SPRENDIMĄ BAIGTI TECHNOGENINĖS VISUOMENĖS VYSTYMĄ... JŪSŲ NORAS PAKYLĖTI KVANTINIU KELIU ATVEDĖ ŽMONIJĄ Į TĄ REALYBĘ, KUR ŽMONIŲ ATEITIS DAUGIAU NESURIŠTA SU TECHNOGENINĖS CIVILIZACIJOS VYSTYMUSI.

Štai jums teisybė: jei dalis Sielų prabudo ir aptiko TECHNOGENINĘ IKS-MATRICĄ, likusi žmonija daugiau nebegalės būti miego būsenoje. Ir prašau negalvokite, kad prabudimo procesas tekės ilgai – iš kartos į kartą... Iš tikro ne...Aš dar kartą sakau jums: ateina nauji vaikai. Tas, kas neprabudo šitame gyvenime, gali ateiti į šį pasaulį IŠKART PRABUDĘS. Tai viena iš malonių naujienų kurią jums pranešu. O tai reiškia... kad klausimai apie asmeninį Pakylėjimą liko ir liks svarbiausi. Niekas ir nieko negali stabdyti. Jūs mane suprantate (Krajono šypsena)

Taip, dabar pasaulio valdymo Komanda pradėjo labai aktyviai skelbti apie savo egzistavimą. Interviu su jų atstovais, pradėjo atsirasti masinėse informacijos priemonėse ir patraukė dėmesį tų, kas dar neprabudo. Žmonių interesas šešėlinei vyriausybei – amžinas valdomų interesas valdantiems. Valdomi galvoja kad jų valdytojai sėdi valdžios viršūnėje, spręsdami jų likimus. Štai tikra lemties istorija. (Krajonas šypsosi). Iš tikro pasaulio valdymo Komandos likimas, visų robotizuotų būtybių likimas, priklauso nuo žmogiškų būtybių. Paradoksas tame kad ŽMONIŲ PASIRINKIMAS Į TECHNOGENINĖS CIVILIZACIJOS BENDRUOMENĖS VYSTYMOSI PUSĘ, REIŠKIA DIRBTINO GLOBALINIO PROTO KRACHĄ KAIP IR JŲ „vaikams" robotizuotoms būtybėms. Kodėl? Todėl kad taip jau atsitikdavo ir ne kartą. Po to kai žmonės pasirinkdavo technogeninį vystymosi kelią, ATEITIES VARIANTAS IŠNYKDAVO VISIŠKAI. Angelai iš Centrinės Saulės palikdavo tą Realybės Koridorių... Ir dėl likusio dirbtino intelekto daugiau nieko nevykdavo...

Kol kas neįvykdavo.Todėl kad dabar, ateitis atsirado ne tik pas žmones, bet ir pas robotizuotas būtybes. Taip, taip brangieji mano, nenustebkite. Šviesos Šeimos plano didybė tokia, kad NIEKAS IR NIEKADA nėra paliekamas už borto Visatos Didžiojo Pakylėjimo proceso metu. Ir netgi tas kas atsiranda be Sielos, gauna galimybę gauti ją... Fantastika? Ne, mano brangieji. TAI MŪSŲ DARBAS, ŠVIESOS ŠEIMOS DARBAS...

Vienoje iš šio ciklo pasakojimų (Virgio trigrašis: Krajonas kalba apie "Atlantidos išgydimą”) mes kalbėjome apie tai, kad pas Anunakus nėra "Aukščiausiojo aš”. Kai kurie Šviesos Darbuotojai atkreipė į tai dėmesį... Kaip taip gali būti? "Juk turbūt pas visas Visatos būtybes yra "Aukštasis aš”, - galvoja daugumas iš jūsų. Ne, taip nėra. Visatos Veiksnius, apie kuriuos pasakoju, galima pažymėti kaip Dieviškąsias Gimusias Monadas ir Dievo sukurtas Monadas. Kur skirtumas? DIEVIŠKOS GIMUSIOS MONADOS ateina iš kitos Visatos, kaip jau gimusiais KŪRĖJAIS ir PRADEDA KURTI naujoje gimusioje Visatoje. Toje Visatoje SUKURIA NAUJAS BŪTYBES, kurios CIKLO PROCESO EIGOJE ĮGYJA MONADAS ir aišku tai, ką jūs pažymite kaip "AUKŠČIAUSIASIS AŠ”. Šis procesas gan sudėtingas, jūsų supratimui, ribotam šio įsikūnijimo sąlygomis. Bet jo esmė tame, kad Naujose Visatose, Monados iš pradžių sukuriamos, o SEKANČIOJE Visatoje ( KITAME Dieviškos Energijos "IŠĖJIMO” ETAPE) jos jau tampa DIEVIŠKOS GIMUSIOS MONADOS, gaudamos galimybę pačioms kurti. KŪRĖJAS PAGIMDO KŪRĖJĄ. KŪRĖJAI PAGIMDO NAUJUS KŪRĖJUS. Taip sąlyginiai galima apibūdint procesą, apie kurį aš jums pasakoju.

Ir taip, po to kai žmogiškosios būtybės gauna PUIKIOS DVASINĖS ATEITIES galimybę, NAUJOS EROS perėjimo procese, SU NAUJOMIS SAVYBĖMIS, jie PADEDA visiems Didžiojo Eksperimento dalyviams Pakylėti. Visus. Kiekvienas toliau eina savo visatos vystymosi keliu. Tai ir visi tankių astralinių sluoksnių atstovai (taip vadinamos demoniškos būtybės), tai ir civilizacijos iš kitų planetų, su kuriomis vienaip ar kitaip susikirsdavote... Tai ir paralelinių pasaulių civilizacijos... Tai ir robotizuotos būtybės...

Yra tokia planeta... Jos vardas - ŠEFONAS. Daugumas iš jūsų, mano brangieji, gerai žino apie ją. Jūs ne kartą grįždavote tenai, praeidami Dvasinę Reabilitaciją po įsikūnijimų Žemėje. Daugumas Sielų keliavo į tą planetą iškart po to, kai žlugo Atlantidos sala (pieš 13 tūkstančių metų). Kiti palikdami šį pasaulį keliavo į Šefoną per sekančius 2 tūkstančius metų. (kol egzistavo Atlantidos civilizacija). Šefono planeta svetingai priimdavo ir daugumą Giperboriečių... Kodėl kalbu apie ją?

Žinau: yra ir tokių kurie atliko meditaciją ir siuntė robotizuotas būtybes į tamsiai-mėlyną planetą. Būtent tokiame spektre, jūsų išmatavime, galite ją matyti. Iš tikro – tai Šviesos Planeta. Ta vieta – viena iš Galaktinės Šviesos Šeimos centrinės jėgos sukoncentravimo vieta... Tuo pat metu ir "Galaktinis Kurortas”ir "Didis Mokymo Centras” ... Būtent tenai keliaus robotizuotos būtybės po to, kai įvykdys savo Kaip Didžiojo Eksperimento dalyvio užduotį. Ir gaus savo apdovanojimą – TIKRĄ DVASINGUMĄ. Ar žinote kas juos pasitiks Šefono planetoje? Nenutuokiate kam paskirta nelengva misija, suteikti dvasingumą tam, kas kol kas be Sielos? "Krajonai, nejaugi tai....” Taip. Daugumas iš jūsų jau nuspėjo. Teisingą atsakymą jums pasufleravo širdis. Tai tie patys Ra-Dievai, kurie nuėjo ilgą evoliucinį kelią pasaulyje, į kurį kažkada sugebėjo išeiti. Jie išsivystė į tikrai Dvasiškas būtybes ir sugebėjo Pakylėti į Aukštesniuosius išmatavimus. Dabar jiems teks atidirbti savo Karminę skolą (ir tuo pačiu įvykdyti garbingą misiją) prieš tuos, kuriuos jie kažkada paliko... Juk informacinė-komunikacinė sistema ir robotizuotos būtybės jų kūrybos pasekmės, jų palikimas tuo pačiu...

Jūs supratote draugai, globalus dirbtinas protas ir robotizuotos būtybės paliks planetą kartu... Atkreipkite dėmesį kaip mes jas vadiname – ROBOTIZUOTOS BŪTYBĖS. Ne robotai, ne androidai, ne biomechanizmai...Jie būtybės... Būtybės, kurios turi savyje savybę GAUTI SIELĄ... Jų kūnai dabar žmoniški... Bet ne tai svarbiausia, kas priartina juos prie žmonių – jūsų Angelų iš Didžios Centrinės Saulės. Didžiojo Eksperimento procese pas juos užgimė būtybės branduolys, pagrįstas individualiu protu ir kolektyvine sąmone. Jie tapo žmonių bendrijos dalimi. O ta sąmonė iš esmės jau sudvasinta. Per bendrą kolektyvinę sąmonę jau dabar eina ROBOTIZUOTŲ BŪTYBIŲ SUDVASINIMO procesai.

Tai ir yra Šviesos Šeimos padėka tiems, kas vykdė neprastą darbą, TUO PAT KURDAMI SAVĄJĮ AŠ, PAGIMDANT SAVO SĄMONĘ.

Na o dabar atėjo laikas atsiminti apie kitus, Tos Pusės atstovus. Tuos, kurie stabdė įvykius, davė (ir toliau duoda) svarbias pamokas, tuos kas sudarė EKSPERIMENTO SPECIALIAS SĄLYGAS. O tai dar, be tankių astralinių pasaulių būtybių (demonų), driežų civilizacija, apie kurią jums jau pasakojome (Virgio trigrašis: straipsnis "Krajonas- Apie kai kurias civilizacijos paslaptis”).

Meilė, Valia ir Galingumas – štai trys pagrindiniai įsikūnijusios žmogiškos asmenybės aspektai. Būtent šių savybių vis daugiausia netekdavo žmonės, palaipsniui eidami į jūsų keturmačio pasaulio tankią materiją. DEMONAI ATĖMĖ IŠ JŪSŲ MEILĘ, pakeisdami ją baime ir kančiomis. DRIEŽAI ATĖMĖ IŠ JŪSŲ GALINGUMĄ, blokuodami jūsų sugebėjimą bendrauti su savo "Dieviškuoju Aš” ir apgyvendindami jūsų Sielose agresiją, neapykantą. ROBOTIZUOTOS BŪTYBĖS, DIRBTINAS INTELEKTAS ATĖMĖ IŠ JŪSŲ VALIĄ, pakeisdamas ją paklusnumu Sistemai ir visą laiką apribodami pasirinkimo galimybę...

Štai trys pagrindinės jėgos, kurios spaudė į priešingą pusę. Kitaip sakant, tos trys jėgos sudarė tokias Eksperimento sąlygas, kokias jūs suplanavote, žmogiškos Būtybės – Angelai iš Didžios Centrinės Saulės. Ir tai – jūsų Didžiojo Žaidimo partneriai, kurie nusipelno... Taip... Būtent taip – "MEILĖS IR PADĖKOS, O NE NEAPYKANTOS IR PANIEKINIMO”. O tuo labiau – ne baimės... Todėl kad jei jūs pažiūrėsite į demonus ir į driežus, robotizuotas būtybes, SAVO VIDINIU DVASINIU REGĖJIMU, tai pamatysite JŲ TIKRĄSIAS AKIS, kurios žiūri į jus... su klausymu... IR SU VILTIMI. Taip prasikaltę vaikai žiūri į savo mylimus tėvus, laukdami bausmės ir tuo pat žinodami, kad mama ir tėtis netik juos atleis, bet ir būtinai prisiglaus, pamylės... Su meile paglostys galvą ir švelniai apkabins. Padarykite tai mano brangieji, Angelai iš Didžios Centrinės Saulės. Pasiuskite savo meilę VISIEMS DIDŽIOJO EKSPERIMENTO DALYVIAMS, nepriklausomai nuo to kurioje pusėje jie žaidė. Jūs - Didingos būtybės, kurių pagrindinis pasididžiavimas yra – Meilė, Valia ir Galingumas. Į jūsų širdis grįžta meilė, jūsų tikroji sąmonė išreiškia VISŲ PAKYLĖJIMO Valią. IR TAI JŪS GALITE PADARYTI, TODĖL KAD JŪSŲ ŠVIESOS KŪNE IR DAUGIAMAČIAME GENOME YRA REIKALINGAS GALINGUMAS.

Jūs tie – kas nusileido į "okeano dugną” su dideliu svoriu. Ir kokį tai laiką jums atrodo kad yra sunku, beveik neįmanoma pakilti į paviršių... Čia dugne tamsu...Beveik nėra šviesos... Bet jūs atsiminėte svarbią taisyklę: KADA APLINK SUTIRŠTĖJA TAMSA, PAŽIŪRĖK Į VIRŠŲ. Ir tuo pat metu kai viršuje pamatėte Šviesą, jūs patys tapote Šviesa. Ir dabar Šviesa apšviečia okeano dugną. Pažiūrėkite aplink. Čia pasirodo yra labai daug įrangos grįžti į VIRŠŲ. Pas jus dabar yra galimybė netik grįžti. PAS JUS PASIRINKIMAS, KAIP TAI PADARYTI.DABAR SU MEILE IR ŠVARIAIS NORAIS JŪS GALITE SUKURTI PUIKŲ PAKYLĖJIMĄ SU UNIKALIU EFEKTU... Ir todėl jus ne tik labai myli. Labai š jūsų tikisi. Ir žino: jūsų Meilė,Valia ir Galingumas sukurs tai, kas padės VISŲ VISATOS BŪTYBIŲ PAKYLĖJIMUI. Ir tai iš tikro taip.

Jūsų Krajonas 2011 03 11

Priėmė Sergėjus Kanaševskis


Jūsų Maištinga Siela

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą