2015 m. gegužės 12 d., antradienis

Šios dienos daina: Anna Naklab feat. Alle Farben & YOUNOTUS - "Supergirl"




Sveiki,

Šiandien noriu pristatyti dainą, kuri paskutiniu metu groja pas mane. Sakau, gal kam patiks. Šiaip nesu mėgėjas šiuolaikinio popso su klubinės muzikos niuansais, nes jie man pernelyg monotoniški, bejausmiai, šalti, tačiau šioji daina kažkaip skamba švelniai ir įdomiai. Po kelių pasiklausymų „užkabino“ ir dabar jau nebegaliu atsiklausyti.

Šįkart tai Anna Naklab, kuriai talkina Alle Farben and YOUNOTUS, o daina vadinasi labai paprastai „Supergirl“. Tiesą sakant, tai vokiečių elektroninės muzikos kūrėjai ir atlikėjai, kurie dažniausiai leidžia kūrinius ne albumais, o vienas kitam talkina, todėl ši įvairi flotilė lyg ir neturi savo aiškaus lyderio, o kūriniai visai geri ir mielai leidžiami klubuose įvairiais remiksais. Deja, pasauliui jie žinomi tik tam tikram ratui žmonių – dažniausiai tik elektroninės muzikos mėgėjams, kurie naršo internete. Lietuvoje šie atlikėjai mažai kam žinomi dėl savo negausios reklamos ir asmeninio gyvenimo saugojimo, todėl jų tipažas labai nutolęs nuo pop muzikos pasaulio.

Dainos klipas „Supergirl“ atsirado 2015 m. kovo mėnesio pabaigoje ir „Youtube“ kanale jau sulaukė per pusę milijonų peržiūros. Klipas šiltas, įdomus ir dviprasmiškas. Tiesiog kviečiu pasižiūrėti ir pasiklausyti kūrinio:


Jūsų Maištinga Siela

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą