2021 m. sausio 4 d., pirmadienis

Šios dienos daina: Sault - Wildfires [Žodžiai / Lyrics]

Sveiki,

 

Šiais metais sau pažadėjau paieškoti įdomesnės ir mažiau girdėtos muzikos! Ne tos, kurias „suka“ prekybos centruose ir turtingi bei įtakingi prodiuseriai „stumia“ į rinką, o tos, kuri lieka dažniausiai už borto. Šiais metais pradedu ką tik atrasta nauja britų muzikos grupe, kuri vadinasi „Sault“. Pastaroji susikūrė 2019 metais ir, bent man, sunku patikėti, bet jie per dvejus metus sugebėjo įrašyti ir išleisti net 4 solo albumus! T. y. kasmet po du albumus.

 

Muzikos grupė daugiausia savo repertuare atlieka ritmenbliuzo, house ir disco muziką. Beveik neabejoju, kad šią grupę Lietuvoje žino tik vienetai. Štai trečiasis jų albumas „Untitled (Black is)“, pasirodęs 2020 metais, atrodo, taip pat turėjo likti užnugaryje ar pogrindyje visų populiariausių atlikėjų, tačiau „The Gurdian“ penktu numeriu įtraukė į geriausių metų top 50 albumų sąrašą! „Mojo“ devynioliktu numeriu į metų 75 geriausių albumų sąrašą, o „Uncut“ septynioliktu numeriu į 75 geriausių albumų topą. „NRP“ ir „BBC 6 Music“ transliatoriai albumą įtraukė pirmuoju numeriu į geriausių metų top 50!

 

Žinoma, jeigu jums patinka Michael Kiwanuka, manau, šiame albume atrasite neįtikėtinų sąskambio panašumų, nes pats Kiwanuka taip pat atlieka vieną dainą albume. Štai daina „Wildfires“ – jau viena mėgstamiausių. Kaip tik dalijuosi su jumis šia daina ir netgi visu albumu!



Visą albumą išklausyti galite čia:



 

Žodžiai / Lyrics

 

Sault – Wildfires

 

Thief in the night

Tell the truth

White lives

Spreading lies

You should be ashamed

The bloodshed on your hands

Another man

Take off your badge

We all know it was murder

Murder, murder

Murder

We are dying, it's the reason we are crying

We are crying

But we will never show fear

Even in my eyes

I will always rise

In wildfires

I ain't never been scared

Even through my tears

I will always care

In wildfires

But we will never show fear

Even in my eyes

I will always rise

In wildfires

I ain't never been scared

Even through my tears

I will always care

In wildfires

 

Jūsų Maištinga Siela


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą