2022 m. spalio 19 d., trečiadienis

Lenkija, pakelės maistas, užeiga: Dwór u Antoniego (komentarze, recenzje, jedzenie, menu)


 Sveiki, 

 

Vasarą prisikaupė visokiausios informacijos, o kai reikia pasidalyti, visada pristinga laiko, bet tiek jau to, tam yra gūdžios žiemos ir temstantys rudens vakarai.

 

Kur sočiausia ir skaniausia pavalgyti pigiai ir pagal lietuvišką didelį skrandį? Kažkada norėjau pasidaryti sau kelionių žemėlapį su nuorodomis į tokias vietas, tačiau, matyt, to nebus, nes eksperimentuoti vis dėlto yra smagiau, nei vis toje pačioje vietoje. Tačiau yra žmonių, kurie klausia važiuodami ilgą kelią per Lenkiją, kur jiems gausiai ir skaniai pavalgyti ir atsigerti, kad kelelis nedulkėtų. Aš sakau, kad kuo puikiausiai karčemoje Dwór u Antoniego, greitkelyje įsikūrusioje užeigoje, kur labai pigiai už zlotus (jei mokate kortele, iškart konvertuoja iš eurų, labai patogu!) galite prisikimšti tiek, kiek lenda.

 

Manęs neįspėjo, kokios čia porcijos, tad paskaičiavau eurais, kad tai turėtų būti koks nykus kepsniukas špygos didumo, bet – nė velnio. Kai atnešė patiekalą, net žagtelėjau – prisivalgytų trys žmonės! Porcijos labai didelės, aptarnavimas pakankamai greitas net didelio autobuso keleiviams. Taigi.


 





Jūsų Maištinga Siela

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą