2011 m. kovo 4 d., penktadienis

Interviu su ateiviu - reptilija (2 dalis)

Sveiki visi,

Nieko per daug neaiškindamas pridedu Jums antrąją interviu su ateiviu - reptilija dalį. Tai sencacingas dokumentas, kuris paliudija apie ateivių ir kitų būtybių egzistavimą. Ateivės pasakojimas paliudija apie kitų būtybių egzistenciją, nušviečia žmonijos praeitį ir išryškina tikruosius faktus apie mūsų gyvenimą, vystymąsi, skraidančias lėkštes ir kitus dalykus, apie kuriuos vyriausybės nesiryžta atskleisti paprastiems piliečiams. Kaip visada už tekstą dėkojų Sauliui Krulicui. Pirmąją interviu dalį galite rasti ČIA.

(Antroji dalis)

Klausimas: Kartais jūs minite požeminius miestus su dirbtine saulės šviesa. Ar tai reikštu, kad Žemė yra tuščiavidurė su antra saule viduje ?

Atsakymas: Ne, Žemė nėra visiškai tuščiavidurė ir jos viduje nėra antros saulės. Šios žinios yra juokingos ir tai fiziškai neįmanoma, net jūs turėtumėt būti pakankamai protingi, kad netikėtumėt tokiais dalykais. Ar jūs įsivaizduojate kokios masės saulė turi būti, kad galėtu generuoti energiją ir šviesą ? Ar tikrai galėtumėt įsivaizduoti mažą veikiančią saule planetos viduje ? Kai aš kalbu apie požeminę gyvenvietę, turiu omeny plačią urvų sistemą. Urvai, kuriuos atradote netoli paviršiaus nei iš tolo neprilygsta tiems milžiniškiems urvams kurie yra gyliai po žeme (nuo 2000 iki 8000 metrų gylyje, pagal jūsų matavimo sistemą) kurie sujungti su paviršiumi įvairiais tuneliais ir mažesniais urvais. Mes gyvename dideliuose ir pažangiuose miestuose kurie pastatyti gyliai po žeme. Didžiausios mūsų susibūrimo vietos randasi po Antarktida, vidurio Azijoje, Šiaurės Amerikoje ir Australijoje.

Kai aš kalbu apie dirbtinę saulės šviesą tai neturiu omeny tikros saulės, bet visokiausių rūšių technologinius šviesos šaltinius (taip pat ir gravitacinius) kurie apšviečia urvus ir tunelius. Kiekviename mieste mes turime vietas kur skleidžiama stipri ultravioletinė šviesa. Tokias vietas mes naudojame savo kraujo sušildymui. Taip pat yra vietų ir paviršiuje, kurias mes naudojame tokiam pačiam tikslui. Tai vietos toli nuo žmonių, daugiausia Amerikoje ir Australijoje.

Klausimas: Kur mes galime rasti tokias įėjimo į urvus vietas?

Atsakymas; Ar tu tikrai manai, kad aš nurodysiu tikslias vietas. Jei norėsi rasti tokia vietą turėsi ieškoti jos pats, bet aš nepatarčiau to daryti. Kai prieš keturias dienas aš atėjau į paviršių tai pasinaudojau įėjimu kuris yra už 300 kilometrų į šiaurę nuo čia, prie didelio ežero, bet aš nemanau, kad tu sugebėtum jį rasti. Šioje pasaulio dalyje yra tik keli įėjimai, kiti dar šiauriau ir vienas labiau į rytus. Nedidelis patarimas jums: jeigu atsidursite nedideliame urve ar tunelyje, kuris atrodo kaip dirbtinai iškastas ar panašus į šachtą ir kuo toliau tuo sienos atrodys lygesnės o iš vidaus jausite einanti šiltą orą arba išgirsite silpną ventiliacinės įrangos darbo garsą, ieškokite lygios dirbtinės sienos su pilkom metalinėmis durimis. Jeigu jums pavyks tas duris atidaryti (dėl ko aš labai abejoju) jūs atsidurtumėt apvalioje patalpoje su ventiliacine įranga ir liftais į požemį. Tai greičiausiai bus įėjimas į mūsų pasaulį. Jei jums pavyko pasiekti tokia vietą žinokite, kad mes jūs matome. Jeigu jūs įėjote į tokią apvalią patalpa, tai jums geruoju tikrai nesibaigs, bet jeigu jūs jau esate čia, ieškokite ant sienų reptilijos ženklo, dažniausiai jie būna du. Jeigu ženklų nėra arba jie kitokie, greičiausiai jums nepasisekė dar labiau, nei jūs galite įsivaizduoti, kadangi ne visi požeminiai urvai priklauso mūsų rūšiai. Kai kurie nauji tuneliai yra valdomi ateivių ir jie tikrai nėra jums draugiški. Mano patarimas: jei atsidursite tokiam įrengime po žeme, bėkite iš ten kaip galima greičiau.

Klausimas: Anksčiau minėjai, kad naudojiesi vardu „Lacerta" kai būni tarp žmonių ir, kad tau patinka būti saulėje Žemės paviršiuje. Bet kaip tu gali būti tarp žmonių, tu neatrodai kaip mes, kiekvienas iš karto pastebėtu skirtumus. Kodėl niekas niekada nematė tokių kaip jūs ir neaprašė jei jūs gyvenate tarp mūsų visą tą laiką. Ar gali tai paaiškinti ?

Atsakymas: Pirmiausiai tai mano rūšis buvo ne tik matoma ir aprašyta, bet netgi mus garbino kaip Dievus jūsų primityvioj praeity. Apie mus rašo netgi Biblijoje. Jūs galite rasti mūsų apibūdinimus ir netgi piešinius įvairiose šventyklose, labiausiai pietų Amerikos kontinente. Taip vadinami „protingi" žmonės iš Indijos ir iš Azijos kalnų daug kartų aprašė mus savo knygose taip pat su kitais „protingais" žmonėmis iš Afrikos kontinento. Manau mes daugiausiai aprašoma, ne žmonių rūšis (neskaitant „Illojiim") jūsų istorijoje. Jei netiki pasidomėk savo istorija ir pamatysi, kad aš sakau tiesą. Jūsų „didieji mokslininkai" mūsų egzistavimą vadina tik prietarais o šiuolaikiniai „protingi" žmonės pamiršo apie mūsų egzistavimą praeityje.

Net dabar žmonės mus dažnai mato taip kaip mes iš tiesu atrodome, žemės paviršiuje arba šalia įėjimų į urvus ir tuneliuose, bet deja jūsų informacinės priemonės nepriima pranešimų iš tokių „bepročių" nelaikydami jų rimtais (o mums tai tik išeina į naudą ir tai yra priežastis kodėl mes kartais leidžiame mus matyti.) Kai kurie iš mūsų tiesiogiai bendradarbiauja su jūsų mokslininkais ir politikais, bet tai yra laikoma paslaptyje (top secret - kaip jūs pavadintumėt) ir niekas iš paprastų žmonių to nežino. Šis bendradarbiavimas daugiausiai vyksta dėl artėjančio karo su ateiviais ir mūsų pagalbos šiame kare.

Bet taip pat yra ir kitas paaiškinimas kodėl mes galime būti tarp jūsų ir kodėl mūsų nemato. Tai ir vėl gali pasirodyti neįtikėtina ir netgi šokiruoti, bet kadangi tu paklausei, aš bandysiu paaiškinti. Aš jau tau minėjau, kad mes turime labiau ištobulintus protinius sugebėjimus nei jūsų rūšis ir sakydama „labiau tobulus" turiu omeny, kad mes galime naudotis telepatija ir telekineze nuo pat mūsų gimimo dienos (iš tiesu vaikas su mama pirmus mėnesius po gimimo bendrauja telepatiškai) be jokių specialių treniruočių. Mūsų smegenų struktūra šiek tiek skiriasi nuo jūsų ir mūsų hipofizė didesnė ir labiau aktyvi nei jūsų, ypač kai mes būname saulės šviesoje. Mūsų proto sugebėjimai yra daug stipresni nei jūsų, bet gerokai silpnesni nei tu ateivių šioje planetoje, kurie sugeba judėti per „išmatavimų burbulus".

Aš niekada nebuvau labai stipri tuose proto sugebėjimuose, bet mes visi turime šiuos sugebėjimus ir galime naudoti juos ne tik savo apsisaugojimui, bet ir puolimui.

Kai mes esame paviršiuje ir susitinkame žmones (pavienius ar grupes, tai neturi reikšmės, jūsų visų protas taip kaip vieno), mes sugebame telepatiškai perduoti komandą „Matyk mus kaip vieną iš savų" ir silpnas žmonių protas priima šią komanda nesipriešindamas ir jūs matote mus (nors mes ir atrodome kitaip) kaip normalius žmones. Aš dariau tai daug kartų ir jūsų silpnas protas mato mane kaip rudaplaukę, gana patrauklią moterį, kadangi aš sukūriau tokio tipo vaizdą savo galvoje ir galiu jį perduoti jums be jokių problemų. Žinoma man prireikė šiek tiek laiko, kad išmokčiau tuo teisingai naudotis, bet dabar tai veikia automatiškai ir kai aš vaikštau tarp daugybės žmonių, niekas negali manęs pažinti. Yra paprastas jungiklis (matykite mus taip kaip mes atrodome/matykite mus taip kaip mes norime, kad mus matytumėt) Tas jungiklis jūsų sąmonėje ir jis ten buvo patalpintas tuo metu kai „Illojiimai" jūs sukūrė. Tuo jungikliu naudojasi ir kitos ateivių rasės. Tai net lengviau nei jūs galite įsivaizduoti. Kai vyksta ateivių susitikimai su žmonėmis, jie visada pasinaudoja tuo jungtuku. Kai aš pirmą kartą susitikau su E.F. jis taip pat mane matė kaip normalią moterį ir aš pamenu kaip jis išsigando kai aš jam atskleidžiau savo tikrąją išvaizdą.

Klausimas: Ar tu nori pasakyti, kad dabar galėtum mane įtikinti, kad aš kalbu su normalia moterimi o ne su reptilija kokia aš tave matau ?

Atsakymas: Tikriausiai, bet manau šiuo atveju tai nesuveiktu. Kai kažkas tiki, kad turi matyti moterį o ne mane aš galiu tai padaryti su jo protu be problemų (netgi su didelėm grupėm žmonių) kadangi niekas nesitiki pamatyti reptiliją. Bet aš jau leidau tavo protui pamatyti mane taip kaip aš iš tiesų atrodau nuo pat mūsų pirmo susitikimo ir aš nebandžiau jo apgauti, todėl tu žinai, kad aš nesu moteris. Jei aš dabar pabandyčiau tai pakeisti, manau tai privestu prie absoliučios sumaišties tavo galvoje ir tu tikriausiai net prarastum sąmonę o aš nenoriu tau pakenkti. Kaip jau sakiau man neypatingai gerai sekasi tokie dalykai.

Klausimas: Ar tu gali ir nužudyti su šitais sugebėjimais ?

Atsakymas: Taip, bet tai draudžiama. Bet tai nereiškia, kad tai nebuvo daroma.

Klausimas: Ar abi lytys turi tokius sugebėjimus ?

Atsakymas: Taip.

Klausimas: O kas liečia nuotraukas ? Kaip jūs atrodote nuotraukose ?

Atsakymas: Tai kvailas klausimas. Nuotraukose aš atrodau kaip normali reptilija nes aš negaliu įtakoti nei nuotraukos nei foto aparato, tik fotografo protą. Jei mane nufotografuotu, tai padarę nuotrauką pamatytu mane taip kaip aš iš tiesų atrodau. Tai yra priežastis kodėl mums neleidžiama būti nufilmuotiems arba nufotografuotiems ir mes privalome vengti kamerų bet kokiu būdu kai būname paviršiuje, o tai yra labai sudėtinga ir žinoma mes kartais patenkame į kadrą mums nežinant. Kartais jūsų slaptosios tarnybos daro tai specialiai.

Klausimas: Kokius dar nurodymus jūs galite perduoti mūsų smegenims, pavyzdžiui – „pakluskite“, „tarnaukite“ ?

Atsakymas: Tai ir vėl keistas klausimas. Kaip jau sakiau, mes nesame jūsų priešai (bent jau dauguma iš mūsų) todėl, kam mums tai daryti? O atsakant į tavo klausimą, tai priklauso nuo žmogaus proto galios ir nuo to kokią galią turi reptilija kuri siunčia nurodymą. Bet kadangi jūsų smegenyse nėra jungiklio komandai: „tarnaukite mums" tai tokį nurodymą jums įteigti reikėtu didelių pastangų. Bet jei žmogaus protas ir sąmonė yra silpna o siunčiančios komandą reptilijos įtaiga stipri ir ištreniruota, be to jei ji prieš tai kurį laiką pabuvo saulėje, tada taip, tai suveiktu. Yra slaptas mokslas apie tai, bet manęs jo niekas nemokino. Aš naudojuos savo sugebėjimais tiek kiek man yra būtina ir niekada nenaudočiau to, kad jums pakenkti. Būčiau dėkinga jeigu mes baigtume šią temą.

Klausimas: Esi minėjusi, kad jūs sugebate paslėpti savo erdvėlaivius. Ar tai daroma tokiu pačiu būdu ?

Atsakymas: Taip, bet tam naudojami techniniai įrengimai. Tai yra galingas prietaisas kiekvieno erdvėlaivio viduje kuris siunčia signalą, kuris įtikina jūsų smegenis, kad jūs arba nematote nieko tik mėlyną dangų arba matote paprasta lėktuvą, kokius esate įpratę matyti. Tai nėra naudojama dažnai, kadangi mes stengiamės nepapulti į žmonių akiratį kai skraidome atmosferoje. Jei jūs matote mūsų erdvėlaivius, tai reiškia, kad prietaisas arba sugedęs arba išjungtas dėl kokios nors priežasties. Tai žinoma neveikia mus fotografuojant (kad užbėgti į priekį tavo sekančiam klausimui) bet kam kažkam reikėtu fotografuoti dangų kuriame nieko nėra. Beje dauguma įėjimų į mūsų urvus taip pat yra užmaskuoti tokių prietaisų pagalba ir jūs net priėję arti tokios vietos nematysite nieko kito tik paprasta uola arba lygia sieną urve. Tai yra priežastis kodėl aš sakiau, kad abejoju ar jūs sugebėtumėte rasti duris vedančias į mūsų gyvenvietę (bet tokių įvykių praeityje yra buvę.)

Klausimas: Grįžkime prie jūsų ir mūsų istorijos. Tu minėjai „Illojiim" rasę, kuri sukūrė žmonių rasę. Iš kur jie atvyko ir kaip jie atrodė ? Kas tiksliau įvyko po jų atvykimo ? Ar jie mūsų „Dievai" ?

Atsakymas: „Illojiim" atvyko iš šitos visatos, iš vietos saulės sistemoje, kurią jūs vadinate „Aldebaran" savo žemėlapiuose. Tai buvo labai aukšto ūgio humanoidų rūšis, paprastai su šviesiais plaukais ir labai balta oda. Jie vengdavo saulės šviesos, nes tai žeisdavo jų akis ir odą. Tai visiškai priešinga tokioms saulę mėgstančioms būtybėms kaip mes. Jos buvo protingos ir iš pradžių atrodė taikios, todėl mes pradėjome su jomis nemažai bendrauti, bet vėliau jie atskleidė savo tikruosius ketinimus ir planus: jie norėjo išvystyti beždžiones į naują rūšį o mes jiems buvome tik trukdantis veiksnys, jų naujoje „zoologijos sodo" planetoje. Iš pradžių jie pagavo apie 20-30 000 jūsų beždžionių protėvių ir išgabenę juos su savimi, nesirodė apie 100 metų. Kai vėliau jie grįžo, jie parvežė atgal į planetą jau labiau panašius į žmones jūsų protėvius. Tada jie paliko Žemę keliems tūkstančiams metų, o jūsų protėviai visą tą laiką taikiai su mumis sugyveno (jie tik bijojo mūsų skraidančių aparatų ir technikos). „Illojiimai" ištobulino jų protą ir smegenis, taip pat kūno struktūrą ir jie sugebėjo naudotis tam tikrais įrankiais ir ugnimi. Laike 23000 metų Illojiimai buvo atskridę į Žemę dar 7 kartus ir vis greitindavo kai kurių iš jūsų evoliuciją. Be to, tu turi suprasti, kad jūs nebuvote pirmoji žmonių civilizacija šioje planetoje. Pirmieji išsivystę žmonės, kurie gyveno kartu su naujai besivystančiais buvo „Illojiimų" anksčiau pradėto eksperimento ir tobulinimo vaisius. Jie eksperimentavo su įvairiomis evoliucijos stadijomis ir tie žmonės gyveno kartu su mumis šioje planetoje, bet su mumis nebendravo ir mūsų vengdavo, nes Illojiimai jiems pasakė, kad mes esame blogis, kad mūsų reikia bijoti ir kad mes jiems meluosime. (ir manau ne bereikalo-vert.past)

Po kelių amžių ateiviai nusprendė išnaikinti jų pirmuosius kūrinius ir pagreitinti antrųjų, geriau pavykusių, vystymąsi. Jūsų moderni šiandienos evoliucija šioje Žemėje ne tik kad ne pirma, ji septinta. Pirmųjų civilizacijų pastatai pradingę, bet jūsų penktoji rasė pastatė piramides Egipte prieš 75 000 metų. Jūsiškiai egiptiečiai rado piramides jau pastatytas ir bandė atkartoti jų konstrukciją, bet nesėkmingai. O šeštoji civilizacija pastatė pastatus, kurių likučius jūs randate po vandeniu, taip vadinamoje „Bimini zonoje" prieš 16000 metų. Paskutinė septintoji, jūsų rūšis, buvo sukurta prieš 8500 metų ir tik tiek jūs prisimenate ir tik apie tai rašo jūsų religinės knygos. Jūs remiatės archeologiniais ir paleontologiniais artefaktais, kurie nurodo jums trumpą ir neteisingą praeitį, bet iš kur jums žinoti apie šešias buvusias civilizacijas prieš tai. (deja ji klysta, prieš tai buvo 4 civilizacijos. vert.past.) Ir jei jūs randate jų egzistavimo įrodymus, jūs viską neigiate arba neteisingai juos suprantate. Tai iš dalies yra įprogramuota į jūsų protą o iš dalies tai paprasčiausias nežinojimas. Toliau aš pasakosiu tik apie jūsų rasę, kadangi šešios prieš tai buvusios žuvę ir tai neturėtu jūsų jaudinti.

Tarp „Illojiimų" ir mūsų vyko ilgai trunkantis karas, taip pat „Illojiimai" kariavo ir tarpusavyje, kadangi daugelis iš jų manė, kad vėl ir vėl atkūrinėti žmonių rūšį šioje planetoje, nėra jokios prasmės. Paskutinės kovos šiame kare vyko prieš 5000 metų, kaip orbitoje taip ir žemės paviršiuje. Ateiviai naudojo galingus ultragarsinius ginklus, kad sunaikintu mūsų požeminius miestus, tuo tarpu mums pavyko sunaikinti daug jų antžeminių statinių taip pat bazių kosmose. Jūsiškiai žmonės buvo labai persigandę stebėdami mūsų kovas ir jie aprašė tai savo religiniuose padavimuose nes nesuprato kas vyksta. „Illojiimai", kurie atrodė kaip „Dievai" jūsų šeštai ir septintai rūšiai, pasakė jiems, kad vyksta kova tarp gėrio ir blogio ir, kad jie yra geri o mes blogoji civilizacija. Tai žinoma priklauso nuo to kaip pažiūrėsi. Tai buvo mūsų planeta prieš jiems atvykstant ir pradedant bandymus su jūsų rūšimi. Mano nuomone mes turėjome teisę kovoti dėl savo planetos. Lygiai prieš 4943 metus „Illojiimai" paliko šią planetą dėl nežinomų priežasčių (tai mums labai svarbi data, nes daugelis mūsų istorikų tai vadina pergalės diena.) Faktas tas, kad iš tiesų mes nežinome kas atsitiko, „Illojiimai" nesirodė diena po dienos, jie pradingo kartu su savo erdvėlaiviais ir mes radome jų antžeminius statinius sunaikintus jų pačių. Taip žmonių civilizacija liko viena tolesniam vystymuisi. Daugelis iš mūsų bendravo su kai kuriomis (labiau pietietiškomis) gentimis ir mums pavyko juos įtikinti, kad mes nesame „blogis" kaip jie buvo priversti patikėti. Per paskutinius 4900 metų daug visokių ateivių buvo atskridę į Žemę. Kai kurie iš jų naudojosi senais mokslais ir jūsų proto programavimais vaidindami jums „Dievus", bet „Illojiimai" niekada negrįžo. Jie žinoma yra palikę planetą keliems tūkstančiams metų ir anksčiau todėl mes vis dar laukiame jų sugrįžimo ateityje, kai jie pasirodys pratęsti savo eksperimento arba sunaikinti ir septintą civilizaciją.

Jūs nežinote nieko apie savo tikrąją kilmę, savo tikrą praeitį, pasaulį ir visatą ir jūs nežinote nieko apie mus ir mūsų praeitį. Taip pat jūs nežinote nieko kas nusimato netolimoje ateityje. Ir tol kol jūs nesuprasite ir tikėsite mano žodžiais – aš kalbėsiu jums tiesą, kadangi mes nesame jūsų priešai, tol kol gresia pavojus jūsų rūšiai. Jūsų priešai jau čia, bet jūs to nesuprantate. Atverkite akis, nes netrukus galite turėti didelių problemų. Jei jūs netikite niekuo ką aš iki šiol pasakiau, tai turėtumėte patikėti bent šituo perspėjimu.

Klausimas: Kodėl manai, kad aš tavim netikiu ?

Atsakymas: Aš taip jaučiu, kad tu manimi netiki, net turint omeny, kad aš sėdžiu čia prieš tave ir tu mane matai. Viskas ką aš tau pasakojau per paskutines dvi valandas apie mūsų pasaulius, yra visiška tiesa.

Klausimas: Kiek nežemiškų civilizacijų šiuo metu yra Žemėje ?

Atsakymas: Kiek mums žinoma – 14 rūšių. 11 iš šios visatos, 2 iš kito burbulo ir viena labai pažengusi iš visai kito plano. Neklausk manęs vardų, nes beveik visi iš jų jums yra neištariami o aštuonių iš jų negalime ištarti netgi mes. Daugelis iš jų, ypač tie kur labiau pažengę, studijuoja jus tik kaip gyvulius ir nėra jums labai pavojingi, su kai kuriais iš jų mes bendradarbiaujame, bet tris iš rūšių yra labai priešiškos, ypač tos kurios bendradarbiauja su kai kuriom iš jūsų vyriausybių, teikia joms slaptą informaciją, technologijas ir ginklus už varį ir kitus jiems svarbius dalykus, ir kurios išdavė jūsų rūšį. Tarp dviejų iš jums priešiškų ateivių rasių, paskutinius 73 metus, vyksta šaltasis karas ir panašu, kad tame betiksliame kare laimi trečioji rasė. Mes spėjame, kad nusimato dar baisesnis karas tarp jų ir jūsų rasės netolimoje ateityje (sakyčiau laike 10 ar 20 metų) ir mus jaudina tų įvykių eiga. Paskutiniu metu sklinda kalbos apie 15 rūšį, kuri atvyko į Žemę maždaug prieš 3-4 metus, bet mes nieko apie ją negirdėjome ir gali būti, kad tai nepasitvirtins.

Klausimas: Ko iš mūsų nori priešiški ateiviai ?

Atsakymas: Įvairių naudingų iškasenų, įskaitant varį reikalingą jų technologijoms, vandens (arba labiau vandenilio, kurį galima išgauti iš vandens) nes tai yra energijos šaltinis, taip pat kai kurių cheminių elementų kurių yra jūsų ore. Dvi rūšys domisi jūsų kūnais, organais ir krauju, kadangi jų pačių genetinė struktūra yra pažeista per neteisingą evoliuciją ir radiaciją (tiek kiek mums žinoma) todėl jiems reikia nepažeistų gijų iš jūsų kūnų ir gyvulių taip pat, kad galėtu pataisyti savo genetiką vėl ir vėl, bet jiems tai nepavyksta, kadangi jų ir jūsų DNR kodai nėra visiškai suderinami. Mūsų ir jų kodai visiškai nesutampa, todėl mes jų ir nedominame. Jie bando ištaisyti savo defektus kryžminimo keliu, taip pat per dirbtinius apvaisinimus ir genetinius eksperimentus. Mes manome, kad numatytas karas tarp trijų rasių ir jūsų vyks dėl žaliavų, vandenilio, oro ir DNR.

Klausimas: Ar tai priežastis vykstančių žmonių pagrobimų ?

Atsakymas: Dalinai, ypač tada kai ateiviai iš jūsų paima kiaušinėlių ir spermos pavyzdžius. Kartais grobikai priklauso kitai, labiau pažengusiai rasei ir jie tik nori ištirti jūsų kūną ir žinoma protą, kuris jiems yra netgi daug įdomesnis už kūną, taip lyg jūs tyrinėtumėte primityvų gyvūną. Kaip aš jau sakiau, trys ateivių rūšys yra priešiškos ir jiems nerūpi nei jūsų likimas nei gyvybė, todėl jei žmogų pagrobia jie, labai retas atvejis, kad kas nors ištruktu gyvas. Jei kažkas po pagrobimo sugeba apie tai papasakoti, reiškia, kad ji ar jis nesusitiko su agresyviais ateiviais ir jam ar jai labai pasisekė, kad išliko gyvi. Pažengusios ir draugiškos rasės taip pat kartais daro su jumis bandymus, bet jau kitokiais tikslais.

Klausimas: Sakei, kad Žemėje yra 14 aktyvių ateivių rūšių. Kodėl tada žmonės, kurie buvo su jais susitikę pasakoja apie tiek daug ir skirtingų išvaizdų ?

Atsakymas: Manau, kad aš jau atsakiau į šį klausimą. Daugumos ateivių proto galios yra daug stipresnės nei jūsų ir net mūsų (yra tik viena ateivių rasė be tokių sugebėjimų). Jie gali įteigti jūsų protui ar atminčiai bet kokią išvaizdą kokia tik pageidauja ir tas vaizdas tikrai neturi nieko bendro su tuo kaip jie atrodo. Jūs prisimenate juos kaip paprastus žmones ar pilkus nykštukus ar net kraštutinai keistus gyvius kadangi jie ir nori, kad jūs prisimintumėte būtent tai arba aplamai pamirštumėte susitikimą su jais. Dar vienas pavyzdys: Jūs galite prisiminti, kad buvote paprastoje žmonių ligoninėje ir gydytojai atliko jums tyrimus ir jūs paprasčiausiai nustojate apie tai galvoti ir kreipti į tai dėmesį (nebent prisimintumėte, kad pavyzdžiui toje gatvėje nėra ligoninės, kur jūs manėte, kad buvote). O iš tiesu jūs buvote tiriamas vienoje iš ateivių laboratorijų ar kosminių laivų. Šiuo atveju jūs negalite pasitikėti savo protu. Jie pasirodo skirtingos išvaizdos tam, kad jūs supainiotu ir kad taip vadinami pagrobimų liudininkai apsijuoktu prieš kitus žmones pasakodami jiems neįtikėtinas istorijas ir kiek mes žinome tai jiems visai neblogai sekasi. Patikėk manimi, čia yra 14 ateivių rūšių ir tik 8 iš jų grobia žmones šiuo metu (tiek kiek mums yra žinoma). Be to ne visos iš jūsų aukų iš tikrųjų buvo pagrobtos, yra daug tokių kurie viską išsigalvoja arba paprasčiausiai meluoja.

Klausimas: Kaip mes galime apsisaugoti nuo mūsų smegenų paveikimo ?

Atsakymas: Aš nežinau. Nemanau, kad jūs galite, kadangi jūsų smegenys kaip atversta knyga kurią gali skaityti ar į ją rašyti beveik visos rūšys kokias aš žinau. Iš dalies tai „Illojiimų" kaltė, kadangi jie taip sukonstravo, tiksliau iškonstravo (greičiausiai specialiai) jūsų protą ir sąmonę be jokio apsauginio mechanizmo. Jei jūs įtariate, kad kažkas bando manipuliuoti jūsų mintimis arba protu, jūs nebent galite bandyti analizuoti kiekvieną savo mintį ir prisiminimą. Svarbiausia neužmerkti akių, nes tai aktyvuoja kitokias smegenų bangas kurios dar lengviau valdomos, taip pat nesigulkit pailsėti. Jei per pirmąsias minutes sugebėsite išlikti budrūs, jums gal būt pavyks prafiltruoti kitas mintis ir smegenų bangas ir induktorius atsitrauks jeigu jam nepavyks užvaldyti jūsų per kelias minutes nes jam pradės skaudėti jo pačio smegenis. Tai žinoma labai sunku ir gali jūs pažeisti, geriau būtu nesipriešinti, bet tai vienintelis būdas kuris man ateina į galvą. Be to jūs galite tai bandyti tik su silpnesne būtybe, bet ne su stipria.

Klausimas: Ką reiškia, kad viena iš rūšių atėjusi iš visai kito plano ?

Atsakymas: Prieš tai, kad aš galėčiau tai teisingai paaiškinti, tu turi suprasti visatos sandarą. Tam reikėtu kelių savaičių mokslo ir kai kurių barjerų tavo smegenyse nuėmimo ir mokinti reikėtu ne vien tiktai žodžiais. Sakydama „planas" arba „lygis"aš tik panaudojau žodį kuris labiausiai tinka jūsų kalboje. Kadangi jūs neturite geresnio žodžio savo žodyne o toks žodis kaip „dimensija" ar „išmatavimas" būtu visai neteisingas (taip pat neteisingas ir mano pasakymas „burbulas") kadangi dimensija negali egzistuoti be planų. Jei jūs būtumėte rūšis gyvenanti kitame plane ar už plano ir sugebėtumėte pereiti iš vieno plano į kitą be technologijų pagalbos o vien tik minties jėga, o jūsų kūnas nebūtu padarytas iš tokios tankios medžiagos, tada jūs būtumėte pačios galingiausios būtybės kokias tik galite įsivaizduoti. Ta labai galinga rasė, kurią aš paminėjau, išsivystė per kelis milijardus metų ir jie galėtu sunaikinti visus jus ir mus kartu paėmus, vien tik savo mintimi. Mes su jais kontaktavome tik tris kartus per visą mūsų istoriją, kadangi jų domėjimasis šia planeta visai kitoks nei kitų rasių, ir jie nekelia jokio pavojaus nei jums nei mums.

Klausimas: Kas atsitiktų jei prasidėtu karas ?

Atsakymas: Į tai sunku atsakyti. Tai priklauso nuo priešo rūšies ir jų taktikos. Karas ne visada būna toks primityvus kokį žmonės įsivaizduoja. Galima kariauti įvairiais lygiais. Viena iš galimybių yra sunaikinti jūsų socialinę sistemą įtakojant jūsų politinius lyderius, kitas gali būti panaudojimas ginklų kurie sukelia ugnikalnių išsiveržimus ir žemės drebėjimus, (įskaitant ir kitas katastrofas) kurios jums atrodytu natūralios. Tam tikras laukas sukuriamas naudojant vario sintezę gali paveikti globalines oro sąlygas. Nemanau, kad jie pultu jūsų planetą tiesiogiai.(tai vis tik čia mūsų ar jūsų planeta? Vert.past.) Prieš tai jie bandytu jus susilpninti, kadangi net jūs sugebėtumėte sunaikinti kelis jų laivus, žinoma nedaug. Tiesą sakant mes nesame visiškai tikri, kad toks karas artimiausiu metu bus.(ji ką tik aiškino, kad toks karas visiškai neišvengiamas ir jau beveik vyksta. vert. Past.) Aš nenorėčiau daugiau kalbėti ta tema.

Klausimas: Tai interviu pabaiga. Gal norėtum kažką pridurti pabaigai ?

Atsakymas: Atverkite akis. Netikėkite vien tik savo neteisinga istorija, mokslininkais ir politikais. (taip, žinoma, tikėkite tik manimi - reptilija. vert. Past.) Daugelis iš jų žino tiesą apie daugelį dalykų, bet jie neinformuoja visuomenės, kad išvengtu panikos ir sumaišties. Aš nemanau, kad jūsų rūšis yra tokia bloga kaip mano kai kurie iš mūsiškių ir būtu labai gaila stebti jūsų žūtį. Tai viskas, ką aš galiu pasakyti. Eikite per gyvenimą atsimerkę ir jūs matysite. O gal ir ne, daugelis iš jūsų visiškam neišmanyme.

Klausimas: Kaip manai ar kas nors patikės, kad šitas interviu - tiesa ?

Atsakymas: Ne, bet tai įdomus eksperimentas mano socialiniams tyrimams. Mes vėl susitiksime po kelių mėnesių ir tu man papasakosi kas atsitiko po šitos informacijos atspausdinimo. Galbūt dar yra vilties jūsų rūšiai.

PABAIGA

Jūsų Maištinga Siela

8 komentarai:

  1. Jei pati nebuciau susidurusi su kazkuo keistu(kalbu apie x formos objekta), gal ir as visiskai tuo netikeciau. Galbut tai prasimanymas, bet galbut ir ne...

    AtsakytiPanaikinti
  2. Linkusi tikėti,nes pati dar vaikystėje patyriau keistų dalykų į kuriuos atsakymų taip ir neradau.Be to ,gyvi dar man pažįstami žmonės,kurie choru įrodinėjo,kaip matė savo akimis objektus,sustojusius ore netoli nuo jų ir iš kurių į žemę sklido spinduliai vertikaliai jų dydžių plotui.Taigi.....

    AtsakytiPanaikinti
  3. ach keista bet labai noreciau pasisneketi su Ja ;) visiskai nejuokauju

    AtsakytiPanaikinti
  4. visata begalybė ir mes negalime būti vieni, aš tuo tikrai tikiu

    AtsakytiPanaikinti
  5. Paklausk Reptilijos ar jų rasės galėtu mus išgelbėti nuo žūties per karą išgabendami žmones į kitas planetas ar galaktikas?

    AtsakytiPanaikinti
  6. Ištikruju kai domiuosi tokiais faktais,tai labai svarbus žingsnis i prieki mano "research'e" Ir šiaip tikrai norėtusi su ja pakalbėti, bet kaip bebūtu, iį dalies baime butu nes nežinai kaip tavo prota gali paveikti kitos rases, jos gali padaryti kad matytum butant Reptilija, o nors ten kas nors kita. Ir viskas ka jinai pasakė, yra gana logiška, nors sunkaii tikėtina. Čia užtenka remtis logika, ir viskas bus suprasta. O karo atveju manau nieko gero neišeitu, (na suprantat apie aš kalbu) netruktu ilgiau poros dienu-savaičiu-valandu nes pagal dabartines tehnologijas jau karas ilgai neužtruktu tarp žmonių, o ka jau čia kalbėti apie ateivius?

    AtsakytiPanaikinti
  7. As sutinku Eddie nuomone ir as noreciau duoti daug protingu klausimu,bet as nezinau kaip susisiekti su jais.Jei yra galimybiu interviu su jais ir butu gerai kad pranestume man,aciu.

    AtsakytiPanaikinti
  8. Laurai.As manau kad jie negales jums padeti ir perkelti i kita planeta,nes mes esame agresyvus zmones.jie tik gali pranesti mums slaptai arba priimti i pozemine pasauli jei tuo atveju busite labai svarus jusu pasamones ir manau kad nieko gero neiseis. jei laura nori isvykti is cia tik uzsisakyk bilieta i Marsa tik tai.

    AtsakytiPanaikinti