2011 m. kovo 4 d., penktadienis

Interviu su ateiviu - reptilija (1 dalis)

Sveiki visi,

Kaip ir kažkada žadėjau prisegu interviu su ateiviu. Iš esmės negalėtume reptilijų vadinti ateiviais, kadangi jie yra šios planetos gyventojai t.y. tokie kaip ir mes, tačiau šį paslaptinga būtybė turi mums kai ką pasakyti... Už tekstą ir vėl dėkoju Sauliui Krulickui. Šis interviu darytas seniau nei rumunų psichologės knyga "Reptilija manyje", tačiau šis interviu tik ir vėl patvirtina, kad aplink mus vyksta tokie dalykai, kurių mes nemokame paaiškinti. Tikėti tuo ar ne, tai jau jūsų reikalas. Prieš jus - pirmoji interviu dalis.

Tai įvyko 1999 metais gruodžio 16 dieną Švedijoje. Interviu autorius K. Olė

Aš galiu garantuoti kad viskas kas čia žemiau pateikta yra teisybė. Kalbėjausi su ta moteriškos lyties reptilija 3 valandas per kurias ji man parodė ir papasakojo keisčiausių dalykų.

Klausimas: Pirmiausia pasakykite kas jūs.

Atsakymas: Kadangi jūs galite tai matyti savo akimis, aš ne žmogus kaip jūs ir jei iki galo būti sąžiningam aš ne žinduolis, nežiūrint į mano kūno organų sandaros panašumus į žinduolių. Tai evoliucijos rezultatas. Aš – moteris reptilija, priklausanti labai senai reptilijų rasei. (Reptilians).

Mes – žemiečiai ir šioje planetoje gyvename milijonus metų. Mes esame paminėti jūsų religinėse knygose. Kai kurios žmonių rasės senovėje žinojo apie mūsų būvimą, o kai kurios dievino mus, pavyzdžiu kaip Egiptiečiai, Inkai ir kitos gentys. Jūsų krikščioniškoje religijoje męs neteisingai vaizduojami kaip „ pikta gyvatė".

Klausimas: Jūs galite man pasakyti savo asmeninį vardą.

Atsakymas: Tai sunku, todėl kad jūsų žmogiška kalba - tai neištariama ir nesuprantama. Mūsų kalba labai skiriasi nuo jūsų, mano vardas jūsiškai skambėtu panašiai taip "Sssshiaassshakkkasskkhhhshhh…" labiau akcentuojant garsus „K" ir „SH". Mes neturime asmeninių vardų kaip jūs. Prašome vadinkite mane "Lacerta", tai vardas, kurį naudoju kada aš tarp žmonių ir kalbuosi su jais.

Klausimas: Koks jūsų amžius.

Mes matuojame laiką ne taip kaip jūs astronominiais metais ir žemės judėjimu aplink saule. Todėl kad mes paprastai gyvename po žemės paviršiumi, laiką matuojame pagal sukimosi ciklų periodiškumą žemės magnetiniame lauke. Jei išsireikšti pagal jūsų metų skaičiavimą, aš pasiekiau savo suaugusią stadiją ir mano amžius 16 337 ciklai.( tai mums svarbi data). Pagal jūsų žemišką laiko skaičiavimą man 28 metai.

Klausimas: Koks jūsų tikslas. Jūs turite darbą kaip mes.

Atsakymas: Taip, jūsiškai išsireiškus aš studentė, studijuojanti jūsų rūšies socialinius veiksmus. Todėl aš čia ir kalbu su jumis, būtent todėl aš parodžiau savo tikrą išvaizdą ir realų egzistavimą ir būtent todėl aš duosiu jums viską įskaitant ir slaptą informaciją ir į jūsų klausymus atsakysiu sąžiningai. Aš stebėsiu kaip į tai reaguosite jūs ir kiti jūsų rūšies atstovai. Šioje planetoje yra daug jūsų rūšies atstovų melagių ir bepročių, kurie aiškina kad žino visą tiesą apie mus, neatpažįstamus skraidančius objektus ir ateivius, o kai kurie iš jūsų tiki neteisybe. Tai nemalonu netgi mums, tai niekšai žiūrint iš mūsų pusės. Aš asmeniškai noriu pamatyti kaip reaguos jūsų rūšis kai sužinos teisybę, kurią aš jums paskelbsiu. Aš įsitikinusi kad ne kiekvienas patikės mano žodžiais, bet tai jums būtina, norint pragyventi ateityje.

Klausimas: Jūs galite man dabar duoti trumpą atsakymą: UFO realiai skraidantys objektai valdomi ateivių iš kitų planetų ar tai priklauso jūsų rūšiai.

Atsakymas: Kai kurie skraidantys UFO, kaip jūs juos vadinate, priklauso mums, bet dauguma ne. Daugumas „paslaptingų" objektų danguje yra ne techniniai įrenginiai, o neteisingai išaiškinti natūralūs reiškiniai, jūsų mokslininkai nesupranta plazminių raketų atsiradimo viršutinėje atmosferoje. Bet dalis UFO tikrai yra techniniai objektai, kai kurie priklauso jūsų rūšiai, konkrečiai karinei pramonei, dalis kitų planetų ateiviams. Jūsiškiai jus kažkodėl apgaudinėja, tai nesąžininga. Mažiausiai iš visų jūsų stebimų modulių priklauso mums, todėl kad mes labai atsargūs judėdami atmosfera ir mes turime specialius būdus paslėpti savo orlaivių skrydžius. Jeigu jūs perskaitėte žinutę apie pastebėtą danguje cigaro formos ryškiai pilkos spalvos metalinį cilindrinį objektą, su šviečiančiais žyburėliais, nuo 20- 260 metrų aukštyje, jei jis skleidė stiprų gaudesį, turėjo 5 ryškiai raudonas švieseles, vieną iš kurių viršutinėje dalyje, reiškia tas žmogus stebėjo mūsų sukurtą objektą. O tai reiškia kad įvyko kažkoks techninis defektas ar kažkas iš mūsiškių nebuvo atsargus. Taip pat mes turime labai mažą ir diskinės formos laivyną, bet dažniausiai jie priklauso kitiems.

Trikampiai UFO išvis priklauso jūsų pačių kariniams padaliniams, bet jie naudojasi ateivių technologijomis, kad juos sukurti. Jeigu jūs iš tikro norite pamatyti mūsų orlaivius, jūs turite darytis į dangų vidurinėje Azijoje (ypač kalnų rajone), Antarktidoje ir Arktikoje.

Klausimas: Ar jūs turite savo identifikacinį skiriamąjį ženklą, kuris išskiria jus nuo kitų.

Atsakymas: Mes turime du pagrindinius simbolius, kurie išskiria mūsų rūšį. Vienas iš jų (labai senas) – mėlynos gyvatės su keturiais baltais sparneliais juodame fone simbolis (spalvos mums turi religinę prasmę). Šį simbolį naudojo kai kurios mano visuomenės dalys. Bet dabar šis simbolis naudojamas retai – jūs žmonės jį dažnai kopijuodavote savo senoviniuose rankraščiuose. Kitas simbolis yra mistinis, jūs jį pavadintumėte „drakonas apskritimo formoje“, kurio centre yra septynios baltos žvaigždės. Šis simbolis žymei populiaresnis šiandiena. Jeigu jūs vieną iš tų simbolių pamatysite ant cilindrinio objekto-laivo, aš patarčiau eiti iš ten kaip galima greičiau. Vėliau paaiškinsiu kodėl.

Klausimas: Tos septynios žvaigždės kurias jūs paminėjote antrame simbolyje – reiškia plejadas.

Atsakymas: Tai planetos ir palydovai – mūsų buvusių septynių kolonijų saulės sistemoje simbolis. Žvaigždės vaizduojamos mėlyname fone, drakono apskritimas reiškia žemės formą. Septynios baltos žvaigždės reiškia: Mėnulį, Marsą, Venerą ir du palydovai, Jupiteris ir Saturnas. Tai planetos kurias mes buvome kolonizavę, dabar dviejų atsisakyta, todėl teisingiau būtų 5 žvaigždės.

Klausimas: Dėl to kad neleidote jus nufotografuoti, ar galėtumėte save apibūdinti, kaip jūs atrodote.

Atsakymas: Aš suprantu, kad geriau būtų padaryti keletą mano foto, patvirtinimui apie mūsų egzistavimą, todėl kad jūs žmonės esate skeptikai. Bet jeigu jūs ir turėtumėte foto, daugumas žmonių tai vadintu apgaule ir sukčiavimu, kad aš tik užsimaskavusi žmogiška moteris ar kažkas panašaus, tai mane žeistų. Jūs turite suprasti kad aš negaliu leisti nufotografuoti savęs ir savo įrangos ir toliau šis klausimas negali būti diskutuojamas. Viena iš priežasčių – aukšto lygio slaptumas apie mūsų egzistavimą, kita priežastis yra religinė. Bet jūs galite mane ir mano įrangą, kurią parodysiu vėliau, piešti. Aš galiu pabandyti save apibūdinti, bet tai duos mažai naudos įsivaizduoti mane, kadangi pas jus egzistuoja visuotinės nuomonės užprogramavimas, kuri automatiškai neigia reptilinės ir dar intelektualios rūšies egzistavimą. Gerai, aš pabandysiu save apibūdinti.

Įsivaizduokite moterišką žmogaus kūną. Aš irgi turiu dvi rankas, dvi kojas - atramas, galvą. Proporcijos panašios kaip jūsų. Kadangi aš moteriškos giminės, turiu dvi krūtis. Nežiūrint į tai kad mes reptilijos, evoliucijos eigoje, tai įvyko prieš 30 milijonų metų, męs irgi pradėjome duoti savo vaikams pieną, nes tai geriausia kas gali būti. Jūsų rūšiai tai davė vystymasis, dinozaurų epochoje ir dar seniau, o ne už ilgo ir mums. Tai nereiškia kad mes žinduoliai, nors turime krūtis, kurios žymiai mažesnės nei pas žmones. Lytiniai organai atlieka tą pačią funkciją, kaip ir žmogaus. Jie pastebimi išorėje tik mažesni (tai dar viena evoliucijos dovana).

Mano lygi oda, žalsvai pilkos spalvos su vietomis esančiom rusvom dėmėm, kurių daugiau pasitaiko pas moteriškos kilmės atstoves ir daugiau apatinėje dalyje ir ant veido. Jūs juos galite matyti ant mano veido, perkertantys antakius ir ant smakro. Akys pas mus didesnės nei žmogaus, todėl mes geriau matome tamsoje.

Mes turime dvi apvalias ausis, kurios mažesnės nei jūsų ir mažiau išlenktos, bet girdime geriau už jus, todėl kad jos jautresnės garsui ir išskiria platesnį jo dažnio diapazoną. Yra raumuo ausyse, tarsi dangtis kurio pagalba mes galime jas pridengti, pavyzdžiui po vandeniu. Mūsų nosis smailesnė ir turi V-formą tarp šnervių. Mūsų protėviai jos pagalba galėdavo jausti temperatūrą. Dauguma iš mūsų tą savybę jau prarado. Lupos kaip ir pas žmogų, pas moteris didesnės nei pas vyrus, tamsiai rudos spalvos. Dantys balti, aštresni ir stiprūs, palyginus su minkštais žinduolių dantimis. Mes neturime skirtingos spalvos plaukų kaip jūsų rūšis (bet skirtingo amžiau atstovai mėgsta skirtingai dažytis). Mūsų plaukai žymiai storesni ir stipresni už jūsų, lėčiau auga ir tik ant galvos. Mūsų kūnas, rankos, kojos proporcijos panašiai kaip jūsų, bet spalva skiriasi – žalsvai pilka. Mūsų penki pirštai šiek tiek ilgesni ir plonesni. Abi lytys turi rudus taškelius delnuose ir neturime jokių pirštu antspaudų, kaip pas jus. Jei paliesite mano odą tai pajusite kad ji žymiai švelnesnė už jūsų plaukuotą. Virš vidurinių pirštų krumplių yra nedideli rageliai. Nagai pilki ir žymiai ilgesni už jūsų. Moteriškos lyties atstovų nagai daugiau užapvalinti, vyriškos daugiau ilgesni ir aštresni, kartais 5-6 cm. Jeigu jūs paliesite mano užpakalinę kūno dalį galite pajusti kietą kaulinę liniją. Tai ne mano kaulinis stuburas, o odos struktūra, einanti nuo galvos iki liemens. Šioje struktūroje ir plokštelėse yra daug nervinių ataugų, kraujo indelių. Todėl mes visada turime problemą sėdėdami ant jūsų kėdžių. Pagrindinė tų mažų plokštelių užduotis, mūsų kūno temperatūros reguliavimas. Jei mes sėdime ant saulės ar prie dirbtinio šilumos šaltinio, tose plokštelėse prisikaupia kraujo, indeliai išsiplečia. Todėl saulė gali įšildyti mūsų kraują, kuris cirkuliuoja mūsų kūnų ir pro šias plokšteles dėl odos temperatūros pakėlimo, kas mums duoda didžiulį malonumą. Mes neturime bambos, todėl kad gimstame ne tokiu būdu kaip jūs, žinduoliai. Tikiuosi, kad mano apibūdinimas buvo pakankamai detalus. Į smulkmenas nesileisiu, kadangi kiti išoriniai skirtumai nėra tokie žymūs ir per drabužius jų nesimato.

Klausimas: Kokius rūbus pas jus daro ir nešioja.

Atsakymas: Tokius rūbus su kuriais aš dabar, deduosi tik tada kada aš tarp žmonių. Tiesą pasakius jie man nėra patogūs, nešioti tokius aptempiančius drabužius visada neįprastas jausmas. Jeigu mes randamės savo nuosavame požeminiame name ir mūsų dirbtinos saulės srityse, tarp kitų, artimų mūsų vardui, tai mes paprastai būname nuogi. Ar tai jus šokiruoja? Kai mes būname bendrose vietose, tarp kitų mūsų rūšies atstovų, paprastai nešiojame minkštus, plačius rūbus. Kaip jau sakiau, kai kurios mūsų kūno vietos labai jautrios prisilietimams, ypatingai plokštelės nugaroje, todėl mes nesijaučiame gerai su aptemtais drabužiais. Vyrai ir moterys paprastai nešioja tokią pačią aprangą, tik skiriasi spalvos.

Klausimas: Jūs paminėjot kitus, artimus jūsų vardui. Ar tai jūsų šeima ?

Ne. Jūs tai pavadintumėt „šeima“, bet tuo žodžiu jūs vadinate tik tuos kurie genetiškai jums artimi, kaip tėvas, mama ir vaikas. Kaip aš jau minėjau mūsų vardas labai sudėtingas. Dalis mūsų vardo priklauso tik mums ir nėra nei vieno kito su panašiu, bet dalis vardo, jo vidurys, nusako kokiai „šeimai“ mes priklausome (aš turiu naudoti žodį „šeima“ nes jūs savo žodynuose neturite nieko tinkamesnio). Tai nereiškia, kad mes giminingi genetiškai, kadangi tos grupės gana didelės, juose nuo 40 iki 70 asmenų. Žinoma ryšys su tėvu ir motina yra stipriausias, bet man būtu labai sunku nupasakoti visą mūsų labai seną ir sudėtingą socialinę sistemą, kad suprastumėt tam reikėtu daug valandų vien tik įvadui. Gal mes galėtume susitikti kitą kartą ir jeigu bus poreikis aš bandyčiau visą tai paaiškinti.

Klausimas: Ar jūs turite uodegą, kaip kitos reptilijos

Atsakymas: O ar jūs matote ją ? Ne mes neturime jokios matomos uodegos. Jei pažiūrėsite į mūsų skeletą, matosi tik nedidelis apvalumas stuburo pabaigoje. Tai nereikalingas mūsų protėvių palikimas. Mūsų embrionai pirmuose vystymosi mėnesiuose turi uodegą, bet jos dingsta prieš gimstant. Uodegos reikalingos tik primityvioms rūšims, kurios vaikščiodamos ant dviejų kojų, tokiu būdu palaiko pusiausvyrą. Mūsų skeletai per ilgą evoliuciją pasikeitė ir dabar atrodo beveik kaip jūsų.

Klausimas: Jūs minėjote, kad gimstate kitaip nei mes. Ar jūs dedate kiaušinius ?

Atsakymas: Taip, bet ne taip kaip jūsų paukščiai ar primityvios reptilijos. Faktiškai embrionas auga baltyminiame skystyje, motinos gimdoje, bet yra ir ovalo formos kreidinis plonas apvalkalas, kuris užpildo visą gimdą. Ruošiantis gimdyti, kiaušinis paspaudus išeina pro makštį. Po kelių minučių vaikelis išeina iš to kiaušinio pats, tam pasinaudoja tais dviem rageliai ant vidurinių pirštų krumplių, kad prasidraskytu kevalą ir atliktu pirmą įkvėpimą. Mūsų naujagimis nėra toks didelis kaip pas jus. Jis siekia 30 cm. Kiaušinis 40 cm.

Klausimas: Ką gali papasakoti apie savo kūno temperatūrą ?

Atsakymas: Mes ne žinduoliai ir mūsų kūno temperatūra priklauso nuo mus supančios aplinkos temperatūros. Jei paliesite mano ranką, pajusite kad ji žymiai šaltesnė nei jūsų. Mūsų temperatūra svyruoja 30-33 laipsnių ribose, bet po to kai pasišildome saulėje, ji siekia 40 laipsnių. Tai suaktyvina visą organizmo veiklą. Tai tas pats kaip jums užsiiminėti intymiais veiksmais, mes gauname didžiausią malonumą. Mes taip pat mėgstame plaukioti šiltame vandenyje ar kituose skysčiuose, kad pakelti savo kūno temperatūrą. Pabuvus keletą valandų pavėsyje mūsų temperatūra vėl tampa 30-33. Tai nėra mums kenksminga, bet geriau jaučiamės po saule.

Klausimas: Ką jūs valgote.

Atsakymas: Aplamai tai tą patį ką ir jūs: augalus, vaisius, daržoves, tam tikros rūšies grybus iš požeminių ūkių. Taip pat mes valgome kai kurias būtybes ar jų dalis, kurios jums yra nuodingos.

Pagrindinis skirtumas tarp jūsų ir mūsų yra tas, kad mes turime valgyti žalią mėsą, kadangi mūsų kūnas reikalauja baltymų. Mes negalime egzistuoti kaip visiški vegetarai, nes mūsų organizmas nustotu funkcionuoti ir mes mirtume jau po kelių savaičių, gal mėnesių jei nevalgytume mėsos.

Daugelis iš mūsų valgo žalią mėsą ir panašius dalykus, nors asmeniškai man labiau patinka virta, taip pat mėgstu tokius vaisius kaip obuoliai ir apelsinai.

Klausimas: Ar galite man papasakoti ką nors apie jūsų rūšies istoriją ir vystymosi evoliuciją ? Kokio amžiaus jūsų rūšis ? Ar jūs išsivystėte iš primityvių roplių?

Atsakymas: O, tai labai ilga ir sudėtinga istorija ir tai pasirodys jums visiškai neįtikėtina, bet tai visiška tiesa. Aš pasistengsiu paaiškinti trumpai.

Maždaug prieš 65 milijonus metų, daugelis iš mūsų neišsivysčiusių protėvių iš dinozaurų rasės išmirė per globalinį kataklizmą. To priežastis nebuvo natūrali katastrofa - asteroido susidūrimas su Žeme (jūsų mokslininkai taip manydami yra neteisūs) bet karas tarp dviejų nežemiškų civilizacijų, kuris vyko aukštai planetos atmosferoje ir orbitoje.

Remiantis mūsų ribotomis žiniomis tai buvo pirmasis ateivių karas Žemės planetoje, bet toli gražu ne paskutinis ir dar vienas karas nusimato netolimoj ateity, tuo tarpu kai šaltasis karas (kaip jūs jį vadinate) tarp ateivių vyksta paskutinius 73 metus.

Oponentai šiame 65 milijonų metų senumo kare buvo dvi išsivysčiusios nežemiškų civilizacijų rasės, kurių vardai ir vėl yra paprasčiausiai neištariami jūsų kalboje. Aš galiu juos ištarti, bet tai pažeistu jūsų ausų būgnelius jei padaryčiau tai originaliu būdu.

Viena rasė buvo humanoidai, kaip jūsų rūšis, bet daug vyresnė. Ji iš šitos visatos, iš Saulės sistemos žvaigždyno, kuri jūs savo žemėlapiuose vadinate „Procyon". Kita rūšis, apie kurią mes žinome ne tiek daug, buvo reptilijų rūšis, bet ji neturi nieko bendro su mumis, kadangi mes išsivystėme iš vietinių Saurians be išorinės įtakos, neskaitant tam tikro mūsų pačiu genetinio pasitobulinimo, bet apie tai vėliau. Pažengusi reptilijų rasė atvyko ne iš šios visatos, bet iš, hm....kaip čia jums paaiškinus... Jūsų mokslininkai lyg šiol nesupranta tikros visatos struktūros, kadangi jūsų nelogiškas protas nesugeba matyti paprasčiausių dalykų ir remiasi klaidingais matematiniais skaičiavimais. Tai yra jūsų rūšies genetinio programavimo dalis apie kurią aš papasakosiu vėliau. Leiskite man pasakyti, kad jūsų supratimas apie visatą toks, koks buvo prieš 500 metų.

Pabandysiu panaudoti jums suprantamą terminą: kita rūšis atėjo ne iš šitos visatos, bet iš kito „burbulo" putoje iš kurios sudaryta visa kūrinija. Jūs pavadintumėt tai kitu išmatavimu, bet tai neteisingas žodis, jūs aplamai klaidingai suprantate net tai kas yra kita dimensija.

Faktas, kurį jums reikėtu prisiminti yra tas, kad labiau pažengusios rūšys sugeba keliauti per „burbulus" persikeldami iš vieno į kitą, naudodami, kaip jūs tai pavadintumėte, kvantines technologijas, bet kartais jos tai daro naudodamos vien tik savo protą (mano rūšis taip pat turi išvystytus protinius sugebėjimus lyginant su jūsų rūšimi) bet mes nesugebame pereiti iš vieno burbulo į kitą be technologijų pagalbos. Kiti gyvenantys šioje planetoje tai sugeba ir jums tai atrodo kaip stebuklai, lygiai kaip tai atrodė ir jūsų protėviams.(Virgio trigrašis: moka ir mūsų žmonės, pavyzdžiui akademikas N.Levašovas ir be jokios technikos, protinių sugebėjimų būdu kaip čia išsireiškė)

Bet grįžkime prie mūsų istorijos. Pirmoji rūšis (humanoidai) atskrido į Žemę apie 150 metų anksčiau už reptilijas ir įkūrė čia kelias kolonijas tada egzistavusiuose kontinentuose. Buvo įkurta gana didelė gyvenvietė vietovėje, kurią jūs šiuo metu vadinate „Antarktida" ir dar viena kontinente kuris šiuo metu vadinamas „Azija". Tie žmonės gyveno, kartu su į gyvūnus panašiais Saurians, be jokių problemų.

Kai išsivysčiusi reptilijų rūšis taip pat atvyko į šią planetą, humanoidai iš „Procyono" bandė bendrauti taikingai, bet jiems tai nepavyko ir po kelių mėnesių prasidėjo karas. Turi suprasti, kad abi rūšys domėjosi šia jauna planeta ne dėl jos biologijos ar neišsivysčiusių jos gyventojų, bet tik dėl vienos priežasties: žaliavos, labiausiai vario. Kad suprastum priežastį turi žinoti, kad varis yra labai svarbi žaliava kai kurioms išsivysčiusioms rūšims, netgi šiandien, kadangi jisai junginyje su nepatvariomis medžiagomis sukuria naujas stabilias medžiagas, kai jis yra paveikiamas aukšto dažnio elektromagnetine iškrova, nustačius teisingą kampą ir apšvitinus stipriu branduolinės radiacijos lauku ir toms energijoms paveikiant vienai kitą. Tokio tipo vario lydinys su kitom medžiagom, atliktas stipriame magnetiniame-radiaciniame lauke gali sukurti ypatingo tipo ir stiprumo jėgos lauką, kuris labai naudingas įvairiems technologiniams sprendimams (bet tai yra ypatingai sudėtinga formulė, kurios jūs neatrasite dėl savo primityvaus proto). Abiem rūšimis reikėjo Žemės vario atsargų ir dėl to jos pradėjo neilgai trunkanti karą, kuris vyko ne tik pačioje planetoje, bet ir jos orbitoje ir atmosferoje. Pradžioje atrodė, kad humanoidai laimi, bet paskutinėje kovoje reptilijos nusprendė panaudoti eksperimentinį ginklą – bombą, kuri turėjo sunaikinti visą gyvybę planetoje, bet nepaliesti vertingų žaliavų ir vario atsargų.

Bomba buvo paleista iš kosmoso į vietą, kurią jūs šiandien vadintumėt „Centrine Amerika". Kadangi ji sprogo vandenyne įvyko nenumatytas susijungimas su vandeniliu ir rezultatas buvo visai ne toks kokio tikėjosi reptilijos. Sprogimas buvo per daug galingas. Mirtina radiacija, milžiniškas kiekis anglies dvideginio ir branduolinė žiema kuri tesėsi beveik 200 metų buvo viso to rezultatas.

Dauguma humanoidų žuvo o reptilijos prarado susidomėjimą planeta dėl net mums nežinomų priežasčių - galbūt dėl radiacijos. Žemė buvo palikta likimo valiai o visa kas gyva jos paviršiuje – žuvo. Beje viena iš bombos pasekmių buvo įvairių elementų nuosėdos planetos paviršiuje, vienas iš jų buvo Iridis. Jūsų šiandieniniai mokslininkai mano, kad Iridis dirvožemyje atsirado kai Žemė susidūrė su asteroidu, dėl kurio išmirė dinozaurai. Tai netiesa, bet iš kur jums žinoti.

Ir taip, dauguma dinozaurų išmirė, ne dėl sprogimo, bet dėka viso to kas sekė po karo, labiausiai dėl branduolinės žiemos ir radioaktyvių nuosėdų. Beveik visi dinozaurai ir reptilijos išmirė per ateinančius 20 metų. Kai kurie iš jų gyvenantys vandenynuose sugebėjo išgyventi dar apie 200-300 metų, bet vėliau išmirė ir jie kadangi pasikeitė klimatas. Nors branduolinė žiema po 200 metų pasibaigė, Žemėje buvo gerokai šalčiau nei anksčiau.

Nežiūrint į kataklizmus, kai kurios rūšys sugebėjo išgyventi: žuvys (kaip rykliai) kai kurie paukščiai ir keisti išsigimę žinduoliai, įvairios reptilijos, kaip krokodilai ir maži, bet išsivystę dinozaurai, kuriuos jūs šiuo metu vadinate – Tiranozaurais.

Ši naujoji reptilija vaikščiojo ant dviejų kojų ir atrodė panašiai kaip mūsų atkurtasis Iguanodonas, bet buvo mažesnė, apie1.5 metro, turėjo kai kurias humanoidų savybes, kitokią kaulų struktūrą, didesnę kaukolę ir smegenis, kitokius organus, virškinimo sistemą ir ranką su nykščiu ir galėjo suimti daiktus. Jų smegenų struktūra buvo geresnė ir jie turėjo akis visai kaip mūsų. Tai buvo mūsų tiesioginis protėvis. Yra teorija, kad radiacija privedė prie šitos rūšies mutacijos, bet tai neįrodyta. Šis į žmogų panašus dinozauras vystėsi sekančius 30 milijonų metų (kaip aš sakiau anksčiau, rūšims reikia daug daugiau laiko evoliucijai, nei jūs galite įsivaizduoti) ir tik jūsų atveju tai buvo dirbtinai pagreitinta. Tos būtybės buvo pakankamai protingos, kad neišmirtu per kelis milijonus metų, kadangi jos išmoko keisti savo įpročius, gyveno urvuose, kad nebūtu šaltame ore, išmoko naudotis primityviais įrankiais ir svarbiausia naudoti ugnį, kad galėtu sušildyti savo kraują kas mūsų rūšiai yra labai svarbu. Per kitus 20 milijonų metų ši rūšis pasidalino į 27 porūšis ir tarp jų vyko daug primityvių karų dėl dominavimo.

Pasirodo gamta nebuvo labai draugiška mūsų rūšiai ir 24 iš 27 porūšių išnyko evoliucijos eigoje, kadangi jų organizmas ir protas nebuvo pakankamai gerai išsivystęs, kad išgyventu ir pagrindinė to priežastis buvo ta, kad jie nesugebėjo keisti savo kraujo temperatūros jeigu pasikeisdavo klimatas. 50 milijonų metų po karo kai išnyko dinozaurai, tik 3 dabar jau technologiškai pažengusios reptilijų rūšys liko planetoje su visais kitais gyvūnais. Vėliau natūralus ir dirbtinis kryžminimas sujungė visas tris rūšis į vieną ir dėka išrasto genetinio modifikavimo mes sugebėjome sunaikinti geną kuris mus skirdavo į porūšis. Mes tikime, kad tai ir buvo laikas kai mūsų pagrindinė reptilijų rūšis, tokia kokią tu matai mane šiandien, buvo sukurta per genetinius modifikavimus. Tai buvo maždaug prieš 10 milijonų metų ir mūsų evoliucija tuo metu beveik sustojo neskaitant nedidelių patobulinimų ateityje.

Kaip matai, mes esame labai sena rasė lyginant su jumis, kurie tuo metu karstėsi po medžius kaip maži į beždžiones panašūs gyvūnai, tuo metu kai mes kūrėme technologijas ir kolonizavome kitas planetas šioje sistemoje, statėme didžiulius miestus (kurie per amžius pradingo be pėdsakų) ir manipuliavome su savo genais tuo tarpu kai jūs dar buvot tik beždžionės.

Prieš 10 milijonų metų mažosios beždžionės pradėjo augti, ir jos nusileido iš medžių ant žemės (ir vėl dėl to, kad pasikeitė klimatas - ypač taip vadinamam Afrikos žemyne). Bet jie vystėsi labai lėtai, kaip tai yra normalu žinduoliams ir jei nieko neeilinio nebūtu nutikę jūsų rūšiai, mes negalėtume sėdėti dabar čia ir kalbėtis, nes aš sėdėčiau savo patogiame, moderniame name o jūs sėdėtumėt savo urvuose apsirengę kailiais ir bandytumėt atspėti ugnies paslaptį arba galbūt sėdėtumėt viename iš mūsų zoologijos sodų. Bet aplinkybės pasisuko kitaip, ir dabar jūs manote, kad esate tobulybės viršūnėje ir galite sėdėti moderniuose namuose, o mes turime slėptis ir gyventi po žeme ir atokiose vietovėse. Maždaug prieš 1,5 milijonų metų, kita ateivių rūšis atvyko į Žemę (ji, kad ir kaip keista, buvo pirmoji humanoidų rūšis per daugiau nei 60 milijonų metų. Tai dar labiau stebintu, jei jūs žinotumėt, kiek skirtingų rūšių yra čia šiandien.) Ši humanoidų rūšis - kuriuos jus vadinate "Illojiim" šiandien - mūsų nuostabai domėjosi ne žaliava ir variu, bet neišsivysčiusiomis beždžionėm. Nepaisant mūsų buvimo šioje planetoje, ateiviai nusprendė padėti beždžionėms vystytis šiek tiek greičiau, kad galėtu pasinaudoti jomis kaip vergų rase savo ateities karuose. Jūsų rūšies likimas mums nebuvo labai svarbus , bet mums nepatiko Illojiimų buvimas mūsų planetoje, ir jiems nelabai patiko mūsų buvimas jų naujame "galaktikos zoologijos sode" ir todėl tai buvo priežastis kilusio karo tarp mūsų ir jų. Jūs galite pasiskaityti apie tą karą knygoje, kurią jūs vadinate "Biblija", kurioje jis aprašytas gana keista forma. Tikroji tiesa yra labai ilgas ir sudėtingas pasakojimas. Ar galiu tęsti?

Klausimas: Ne, ne dabar. Aš pasižymėjau šiek tiek apie jūsų istoriją, ir dabar aš turiu keletą klausimų. Visų pirma, jūs apimate labai platų laikotarpį. Jūs sakote, kad jūsų primityvūs protėviai gyveno kartu su dinozaurais, išgyveno - kaip jūs pavadinote - dirbtinę katastrofą ir išsivystė per 40 milijonų metų, o savo evoliuciją baigė prieš 10 milijonų metų. Tai skamba per daug neįtikėtinai. Ką galite apie tai pasakyti ?

Atsakymas: Aš suprantu, kad tai jums skamba nesuprantamai, nes jūs jauna, genetiškai sukurta rasė. Jūsų istorijos horizontas tik už kelių tūkstančių metų ir jums atrodo, kad taip ir turi būti. Bet taip nėra. Tai neįmanoma. Jūsų užprogramuotas protas visiškai nepajėgus suvokti tokios plačios laiko juostos. Mūsų evoliucija jums gali pasirodyti neįtikėtinai ilga, bet tai yra normalu. Prisiminkite, keli iš jūsų protėvių vystėsi kartu su dinozaurais, išgyvenę bombos sprogimą kaip ir mes. Jie vystėsi lėtai, milijonus metu pasidalindami į įvairias porūšis, kai kurie tapdami didesniais, kiti mažesniais ir tai yra kūno evoliucija. Bet tai neliečia proto ir išminties. Jie paprasčiausi gyvuliai. Žinduoliai vystosi 150 milijonų metų ir tik per paskutinius 2 milijonus metų jie ištobulina savo protą ir mastymą. O jūs sukurti per tokį trumpą laikotarpį manote, kad tai padarė gamta ? 148 milijonai metų yra normali kūno evoliucija ir dar 2 milijonai metų, kad tapti mastančiais, tokiais kaip jūs. Paklausk savęs. Ar tikrai manai, kad jūsų evoliucija buvo natūrali ? Tada jūsų rūšis dar labiau neišmananti nei aš galvojau. Ne mes išsivystėme neteisingai, bet jūs.

Suprantu. Bet aš turiu kitą klausimą. Jūs minėjote karą kuris vyko tarp ateivių prieš 65 milijonus metų. Tai atsitiko daug anksčiau nei jūsų rūšis tapo mąstanti (tai, kaip aš supratau). Iš kur pas jūs tiek daug žinių apie pirmąjį karą ir jūsų pačių evoliuciją ?

Atsakymas: Tai geras klausimas. Daug geresnis nei prieš tai. Mūsų žinios apie pirmąjį karą pilnumoje ateina iš senovinio artefakto, kurį prieš 16.000 metų rado mūsų archeologai, žemyne kurį jus šiuo metu vadinate „Šiaurės Amerika". Jie rado apvalią plokštę, kurios skersmuo pagal jūsų skaičiavimus atitinka 47 centimetrus. Plokštė buvo pagaminta iš net mums nežinomos magnetinės medžiagos ir jos viduje buvo įmontuota kita plokštė kristalinė, į kurios molekulinę struktūrą buvo įkoduotas milžiniškas kiekis informacijos. Tą atminties plokštę pagamino paskutiniai po sprogimo išlikę gyvi žmonių rasės atstovai iš „Procyono" ir tai buvo prieš 65 milijonus metų, bet plokštė buvo visiškai sveika kai mes ją radome.

Mūsų mokslininkai sugebėjo iškoduoti visą informaciją ir taip mes sužinojome apie įvykius kurie vyko gilioje senovėje ir kurie privedė prie dinozaurų išnykimo. Lėkštėje buvo informacija apie abi rūšis, bet daugiausiai apie humanoidus ir apie įvykius ir ginklus įskaitant ir panaudotą bombą. Taip pat buvo aprašyti gyvūnai ir Saurians rūšis tuo metu gyvenusi Žemėje, įskaitant ir mūsų protėvius.

Klausimas: Kas atsitiko ateiviams ?

Atsakymas: Tiksliai mes nežinome. Žemėje išgyvenę humanoidai žinoma išmirė per kelis ateinančius metus po bombos sprogimo kaip ir kiti panašūs į juos, o reptilijos (tiek kiek mums žinoma) į Žemę negrįžo. Kas liečia reptilijas visai įmanoma, kad jiems fiziškai pasidarė neįmanoma grįžti kadangi tie burbulai (kaip aš juos pavadinau) tarp išmatavimų kartais juda keisdami savo išsidėstymą. Dar yra teorija, kad ta rūšis per milijonus metų nustojo egzistavusi.

Klausimas: Kaip gali būti, kad mūsų šiuolaikiniai mokslininkai neranda jokių pėdsakų, nei jūsų kaulų-skeletų liekanų jeigu jūs tikrai gyvenate Žemėje tokį ilgą laikotarpį ? Mes radome daug primityvių dinozaurų skeletų, bet nei vieno išsivysčiusios reptilijos su didesne kaukole ar ranka su nykščiu apie kokią jūs pasakojote.

Atsakymas: Taip jūs radote, bet jūsų „genialūs" mokslininkai nesugeba pilnai ir teisingai skeletų atkurti nes jie bando atkurti reptilijas kaip gyvūnus o ne protingas būtybes. Jums pasirodytu juokinga jei sužinotumėte kiek jūsų muziejuose Saurian skeletų neteisingai atkurti į gyvūnus kurie niekada neegzistavo. Jūs naudojate kaulus kurie nesiderina tarpusavyje o jei jums kokio trūksta tai patys pagaminate jį dirbtiniu būdu. Daugelis jūsų mokslininkų tai žino, bet jie nenori tai viešinti kadangi negali to paaiškinti, teigdami, kad kai kurių kaulų tiesiog trūksta ir, kad jų sukurta konstrukcija yra teisinga. Daugelis mūsų kaulų buvo panaudoti atkuriant Iguanodonus, pavyzdžiui rankos su nykščiu (pažiūrėk muziejuose ir suprasi, kad aš teisi.) Mokslininkai, šalyje kurią jūs vadinate Amerika, sėkmingai atkūrė teisingą mūsų skeletą, prieš kelis metus, bet vyriausybė (kuri žino apie mūsų egzistavimą) jį konfiskavo. Dėl to kaip mes gyvename (ir gyvenome tūkstančius metų) visiškai po žeme, jūs ir nerasite mūsų liekanų ar skeletų.

Norite tęsinio? Spauskite ČIA.

Jūsų Maištinga Siela

8 komentarai:

  1. tai primena mokyklinuko interpretacija, parasyta DARVINO teorijos tema...siaip idomu, bet siek tiek kelia sypsena

    AtsakytiPanaikinti
  2. :D O tai kaip cia tas interviu rasytojas susipazino su ta reptilija? Man duotu interviu koks ateiviukas,tai as slapcia irasyneciau pokalbi,filmuociau...

    AtsakytiPanaikinti
  3. Na, juk šį straipsnį galima vertinti įvairiai: 1) simboliškai, 2) tiesiogiai, 3) kaip fantastinę rašliavą ir t.t. Tiesa, jei apie reptiliją. Tiesa, jei reptilijos yra labiau išsivysčiusios, tai negi manote, kad jos nebūtų išsiaiškinusios, ar jas slapta fotografuoja ar filmuoja? :)

    AtsakytiPanaikinti
  4. noreciau ir as pasneketi su tokia issivysciusia butybe-Reptilija. gaila kad tas turbut neimanoma ;(

    AtsakytiPanaikinti
  5. Dar tokiu kliedesių nebuvau skaitęs

    AtsakytiPanaikinti
  6. Tikrai įdomu ir ne tik...

    AtsakytiPanaikinti
  7. shita pabaisa meluoja, jie valgo zhmones, paskaitykit apie ju rase knygoje "reptilija manyje"

    AtsakytiPanaikinti
  8. Čia ne pabaiga, čia tik pirmos dalies pabaiga

    AtsakytiPanaikinti