2012 m. kovo 8 d., ketvirtadienis

Ar gali būti Saulės magnetinės audros susijusios su 2012 - ųjų kosmoso persitvarkymu?



Sveiki visi,

Kažkas, skaitydamas mano saitą metų pradžioje, tyliai kikeno iš manęs ir pavadino lengvatikiu, šarlatanų ir mitų tikinčiuoju. Galbūt. Tada aš kalbėjau apie permainingus 2012 – uosius, polių slinkimą (t.y. planetos apsivertimą aukštyn kojom), ką mokslininkai jau net balsu rėkia ir apie artėjančią saulės aktyvaciją, kuri vis smarkaus ir smarkaus, kol galiausiai suardys mūsų palydovus, telefonų ir interneto ryšius, bei nutrauks elektros tiekimą. Kažkas tyliai juokėsi, perskaitęs straipsnį, kad neva Saulė panirsta į 13 metų miegą ir nusiraminimą – nė velnio.

Kosmosas persitvarko, Žemė keičiasi, turi keistis ir žmonija. Štai, šiandien, kovo 8 – ąją, atsidarau informacinius tinklapius ir vėl mirga straipsniai apie Saulės sukeltą  ŠĮKART REKORDINĮ žybsnį ir geomagnetinę audrą. Atsitiktinumas? Ir vėl?! Ne, brangieji, taip būna tik filmuose. Palaukime dar gegužės – birželio, kai pasaulį sudrebins itin atsinaujinusi ekonominė krizė, bedarbystė ir  kitos socialinės nelaimės. Jeigu tai įvyks, vadinasi, viskas einasi pagal planą. Žmonija irgi turi taikytis prie kosminių permainų.

Vilniaus universiteto ligoninės daktarai jau pastebėjo, kad prieš elektromagnetinių dalelių pasirodymą ypatingai jautriai reaguoja mūsų širdis, todėl jau prieš kelias dienas į ligoninę pradėjo plūsti ypatingai daug pacientų. Sutapimas? Daugiau galite paskaityti čia:

Apie patį reiškinį:

Ką sako daktarai:

Jūsų Maištinga Siela,
Man galite parašyti: cirkininkas@gmail.com

2 komentarai:

  1. Saulės magnetinės audros nesusijusios su jokiais persitvarkymais, nes Saulė suaktyvėja maždaug kas 11 metų ir tuomet būna tos audros. O 2011 - 2012 būtent tas laikotarpis

    AtsakytiPanaikinti
  2. 2011 visas internetas skambėjo straipsniais apie tai, kad Saulė eina į miegą ir gali būti, kad Žemėje šiek tiek bus vėsiau, tačiau šis dėsningas ciklas, apie kurį Tu kalbi, sutriko. Straipsniai ima klaidinti ir viens kitam prieštarauti. Galiausiai nereikia nė to ciklo, rezultatus matome - Saulė aktyvėja.

    AtsakytiPanaikinti