2012 m. spalio 30 d., antradienis

Uraganas "Sandy" - homoseksualų prikarksėta stichinė nelaimė?


Sveiki,

Stebiu spaudą ir tai, kas vyksta Rytinėje JAV pakrantėje. Užjaučiu Ameriką ir jos gyventojus dėl patirtų didžiulių nuostolių, tačiau kartais galima nugriūti nuo kėdės, kai perskaitai štai....

Cituoju apie uraganą: "Rytinę JAV pakrantė užklupo uraganas Sandy. Dvasininkas John McTernan tiksliai žino, kad dėl to kaltas. Neabejotinai – gėjai. Savo tinklapyje „Apginkime tikėjimo liudijimą“ jis pranešė, kad ši stichinė nelaimė – Dievo teismas homoseksualams, o tuo pačiu bausmė ir Barakui Obamai, kuris pasisako už homoseksualias santuokas."

Kokia mintis peršasi? Viskam galime paaiškinti pačiais "racionaliausiais" būdais, ypač jei užmačios tos pačios - skaldyk ir valdyk, ką dažniausiai ir daro krikščioniškoji šešėlinė pusė - kiršink žmogų, mesk vienai visuomenės daliai kaltę, dangstykis Biblijos skiautėmis, kad kita visuomenės dalis pultų kitą. Argi to mus mokė Jėzulis? Kaip šuniui lakstyti apie save ir gaudyti uodegą? Argi? Nepamenu, kur Naujajame Testamente būtų kalbama apie Dievo rustybę - nekalbant apie Senąjį Tastementą, kuris sudarytas pačių žmonių legendomis ir mitais, kur Dievas neretai minimas priešingai nei Jėzaus nešamas žodis. Jėzus supyko tik vienintelį kartą, ir tai nuėjęs į tuometinę šventyklą, jeigu pamenate.

Anuomet (pasaulinių karų metais) už viską labiausiai kentėdavo žydai, tačiau jie jau nebepoliarūs. Tai ieškome naujų aukų? Ką jūs manote?

Jūsų Maištinga Siela

2 komentarai:

  1. tik nereikia ginti homiku ginti laisvamane,mazai tu zinai del ko cia ivyko pažiurek i Mianmaro atveji pagaliau sodoma ir gomora

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Visiškai nesupratau Jūsų argumentų ir komentaro. Liepiate būti tamsiam "Buduliui", nes nemėgstate homoseksualų, ar teisingai supratau? Tikėti Biblijiniais prietarais neleidžia sveikas protas, o "Sodomos ir Gomoros" legendą ar esate skaitęs? Ar žinote, kodėl Biblijinis Dievas nubaudė miestą? Ne dėl homoseksualumo, bet dėl miestelėnų nesvetingumo - juoda ant balto parašyta, aišku, įtariu, kad Biblijos neskaitėte, tik "kažką girdėjau", todėl tai tapo argumentu nuteisti. Tik nereikia ginti savo neapykantos, dangstantis prietarais ir religija, sakyčiau. O žmones visada apginsiu nuo tamsuoliškumo, kurį skleidžia paprasčiausiai daug karksiantys, bet nieko nežinantys.

      Panaikinti