2013 m. lapkričio 11 d., pirmadienis

Šnipinėjimo malonumai



Sveiki, mielieji,

Paskutiniu metu daug šnipinėju. Tiesiog kas rytą ir kas vakarą su kava ar vyno stiklu pasirėmęs į palangę stebiu kitapus gatvės esantį penkiaaukštį ir jo gyventojus. Niekada negalėjau patikėti, kad tai taip smagu. Tiesiog labai įdomu. Dabar jau pamenu langus, kas kame gyvena, pvz. trečiame aukšte yra stambi moteris, kuri langą nukrausčiusi senais moliniais vazonais su kalijomis ir visada užtraukia užuolaidas, netgi dienomis. Ji man ne tiek įdomi, mat, slepiasi. Kur kas įdomesnė apačioje gyvenanti šeimyna, kuri neturi užuolaidų, tik roletus, todėl sutemus galima per jų langą drauge su jais žiūrėti televizorių – matosi puikiai. Įdomus ir tas jaunuolis, kuris visada mėgsta išėjęs į neapstiklintą balkoną su chalatu parukyti, trypčiojant nuo šalčio kandžiojimo.

Šįryt, gerdamas kavą su pienu, pamaniau, kad visas namas primena lėlių namelį, kur kiekvienas atlieka savo vaidmenį ir vienas apie kitą tiek mažai žino, o gal net nieko nežino, nežino, kad jaunuolis su chalatu mėgsta rytais ilgai masturbuotis, atsidengęs antklodę, o šalimais bute gyvenanti močiutė pro langą išmeta maisto sulaukėjusioms katėms. Tai nepaprastai įdomu. Žmonės akvariume. Skamba kaip iš fantastikos, bet žinokite, kad galbūt ir jus kažkas stebi iš kitos gatvės pusės pro langą. Ir tai galiu būti aš arba bet kuris kitas. Labai įdomu. Lėlės namuose. Žmonės akvariumuose.

Jūsų Maištinga Siela

3 komentarai:

  1. Prieš pažymėdama įvertinimo kvadratėlį varnele, susimąsčiau, kurią reakciją turėčiau pasirinkti? Šis įrašas ir juokingas, ir įdomus, ir puikus. Bet, ko gero, į žodį "puikus" įtelpa ir greta esantys žodžiai :)
    Žodžiu - labai įdomiai rašote! Ir aš retkarčiais stebiu žmones, gyvenančius gretimame name. Tik iki šiol nesupratau, kaip įdomu tai gali būti.
    Ačiū, dabar turėsiu naują būdą švaistyti savo laiką, o vėliau - naują pasiteisinimą, kodėl nespėjau padaryti darbų.

    AtsakytiPanaikinti
  2. :) va ir paaiškėjo kad vis tik yra žmonių , kurie gali Tave"šnipinėti":), o dar sako , kad tu niekam neįdomus , ka gi pasiteisino , kad įsidėjau roletus į balkono langus , o tai ištikrųjų su kaimyne kitame name tuo pačiu metu mėgdavome gerti kavą , net matydavom iš kokių puodelių geriam :) Rašot tiesą , nieko mes apie vieni kitus nežinom , tik man iškyla klausimas -ar aš noriu žinoti .:) na , jei įdomu , tai galit stebėti , man tik smalsu , ką su tais "stebėjimais " darysit :) , tikriausiai parašysit pamąstymus , o mes skaitysim :) Šiaip , esat šaunuolis , man tai pakelia nuotaika Jūsų pamąstymai . Sėkmės ! :)
    LACRIMA HELIADAE

    AtsakytiPanaikinti
  3. Metai bėga, o seni įpročiai niekur nedingsta... Esate tikras šaunuolis! Žilė galvon, velnias uodegon. Kas čia žino, gal įsidrąsinote ir ėmėtės veiksmo. Galbūt malonumą žadinate stoviniuodamas prie svetimų lovų sau pasišviečiant žibaline lempa, žvake ar šiaip prožektoriumi. Juokas juokais, vakar stebėjau gretimame name gyvenančių žmonių kalėdines dekoracijas, televizorių ir kulinarinius šedevrus virtuvėje. Išties, kaip greitai galima įnikti į kitų gyvenimus ir iššvaistyti tiek daug brangaus laiko...

    AtsakytiPanaikinti