2018 m. rugsėjo 20 d., ketvirtadienis

Sąmoningumas: nenaudokite dantų pastos su fluoru ir nebenuodykite savęs (dantų pasta su fluoru)


Sveiki,

Apie medicinines propagandas ir pramonės sąmokslą yra tiek daugybę teoriją, kad populiarioji žiniasklaida greitai nukenksmino bet kokį sąmoningumą, paleisdama į rinką daug prieštaringos informacijos apie tai, ką mes vartojame. Nors perkame užnuodytą maistą, lyg ir tai žinome, bet vis tiek tai darome.

Viršūnė paskutiniu metu buvo TV žinių reportažas, kaip vyras aiškino, kad kiaulės lašiniai yra vyriškumo afrodiziakas ir jeigu nevalgai kiaulienos, tampi gėjumi. Ar jaučiate, kokias žinias transliuoja TV? O tai moterys tikriausiai labai suvyriškėja ir ima augti barzda. Geriau nė nežiūrėti tokių nesąmonių.

Visgi nusprendžiau tvirtai keisti tam tikrus vartotojo įpročius. Nuo fluorotos dantų pastos pereiti prie be fluoro. Bandoma nustelbti šią informaciją, priversti paklusti pramonės propagandai, tačiau jau seniai žinoma apie smegenų kankorėžinę liauką, kuri atsakinga už laimę, meilę, sąmoningumą, intuiciją ir dar daugelį nuostabių dalykų, nes turi vadinamą dieviškąją DMT dalelę. Fluoras iš esmės cheminė medžiaga, naudojama žiurkių nuodams, mažomis dozėmis dedama į dantų pastą teršia žmogaus organizmą ir blokuoja kankorėžinę liauką. Žinoma, taip lengviau žmonės išlaikyti sistemai, lengviau juos įtikinti, kad užtenka salotas pakišt po vandens čiurkšle ir pesticidai nusiplaus, jei galima įtikinti tai, galima įtikinti ir tai, kad verta dirbti nemėgstamą darbą už „minimalkę“, kad privalai paklusti tai tave išeikvojančiai sistemai. Yra daugybę cheminių blokų mūsų maiste, kad tik nepabustume ir sąmoningai nesirinktume geresnio varianto, o tiesiog eitume tuo keliu, nes taip ėjo seneliai ir mūsų protėviai... Kai patikime, kad reikia laikytis tradicijų naštos užuot evoliucionavus, tada, na, ir tampame tokiais, kokiais esame – karjeristais niurzgliais, kurie murgdosi sistemoje ir visus keikia, o savaitgaliais prisiplempia, nuleidžia stresą ir pirmadienį vėl į sistemą. Tai vienas iš to bloko kūrimų yra cheminis elementas fluoras mūsų dantų pastoje.

Yra visgi nepriklausomos ir rinkoje sunkiai konkuruojančios kitokios dantų pastos be fluoro – jos brangesnės, jų rečiau aptikti. Vieną tokią radau „Ecodenta“ – dalijuosi fotografija. Nors ši linija nemažai gamina dantų pastos su fluoru (ji perpus pigesnė, todėl dauguma pirks ją), bet aš nepagailėsiu ir daugiau eurų, kad įsigyčiau pastos be fluoro, nors ji ir nebus gal chemiškai itin gaivi, tačiau man rūpi mano ir žmonių sąmoningumas.

Tai tik mažas žingsnis, kuris veda, manau, prie kito žingsnio: vanduo plastiko buteliuose, cheminiai šampūnai, skonio stiprikliai (ypač užkandžiuose) ir kt. Galiausiai vegetarizmas. Gal ir veganizmas...
Realybė keičiama čia ir dabar, mažais žingsneliais. Jei galiu aš, galite ir Jūs gyventi, nusikratant propagandinės informacijos apie tai, kas sveika, o kas ne. Jūs patys tai turite pajausti, bet dažnai pajusti ko reikia yra sunku, nes esame užpulti chemijos pramonės verslo priklausomybės.

P. S. Ir net jeigu Jums sakys „specialistas“ dantistas ar vaistininkas, kad „oi, ką čia prisiskaitėt, fluoras naudingas, nes apsaugo nuo karieso, aš gi specialistas, devyniolika metų patirtis ir bla bla bla“ – na, būkit geri, netikėkite, jie tiesiog išmokyti studijose ir netikrose praktikose ir kitaip negali būti, tačiau yra žmonių, kurie žino, kaip veikia šioji pramonės sistema ir didelė dalis medikams suteikta „mokslinė įrodomoji informacija“ yra tik dar viena pramonės manipuliacija.

P. P. S. Geras universitetas, vadovėlis gali įrodyti ir tai, kad laikyti šiknoj pirštą dvi valandas per dieną yra naudinga smegenims, nes įrodyta moksliškai – ir kaip nepatikėsi, juk visi specialistai tai tvirtina ir įrodyta. Bet kur įrodyta? Propagandos parašytame vadovėlyje? Protaukite, žmonės, ir nebūkite naivūs, jei manote, kad pramonė mūsų tai tikrai nenuodija, nes esame žmonės. Mes pramonei esame tik žaliava ir baterija.

P. P. S. Ir pyragaitis ant torto. Kaip galima fluorą dėti į dantų pastą ir sakyti, kad jis nuo dantų gedimo, kai prieštarauja net moksliniams faktams, cituoju: Fluoras – cheminis periodinės elementų lentelės elementas, žymimas F (lot. fluorum), eilės numeris 9. Tai nuodingos halogeninės dujos, chemiškai pats aktyviausias ir didžiausio elektroneigiamumo elementas. Gryname pavidale labai pavojingas, gali sukelti rimtus nudegimus.”

Jūsų Maištinga Siela

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą