2019 m. vasario 5 d., antradienis

Aktualijos: Kaip išspręsti savo kilusias problemas? (Potencialas ir sąmoningas mąstymas)


Sveiki,

Toks laikas, kurio dar niekad nebuvo. Ana vasara buvo labai panaši į svajonių vasarą, nes šilta. Ši žiema panaši į tą žiemą iš pasakų, nes pilna nuolat atsinaujinančio sniego. Viskas kaip iš paveikslėlių, ir pasaulis juda taip tarsi irgi būtų iš paveikslėlių.

Argi nenuostabu?

Galvoju, kad mokausi naujų gerų dalykų, apie kuriuos norėčiau pasidalyti. Apie problemas ir jų įveikimą. Tokiems jautriems žmonėms kaip aš, tenka ilgai kęsti tą košmarišką susireikšminimą ir sureikšminimą, kas ką pasakę, padarė ar nepadarė, kaip pažiūrėjo. Ir tai veliasi galvoje, sukasi kaip užkratas, protas generuoja ir stumia tave į neigiamas emocijas, kol galiausiai vėl nutinka kas nors, kas vėl paverčia tave pasijusti kančioje. Problemos. Galima jas paversti vien savo mintimis potencialu. Tikrai.

Vos tik susiduriate su kokia nors problema, tarkime, nemaloniu įvykiu ar prievole kažką daryti, ko jūs nemėgstate, pasakykite sau, kad aš problemos nebejaučiu, nes ten, kur problema, slenkstis, rakštis, ten tampa atsispyrimo vieta, tramplynu į visai naują gyvenimo kokybę. Reikia to labai panorėti, o po to pasijausti, pasijuokti iš problemos ir pamatyti, kas bus, jeigu aš tą problemą sumenkinsiu, nusijuoksiu, atliksiu ir praeisiu savęs nedirgindamas arba dirgindamas kuo mažiau? Ji nebeegzistuos, ji neteks savo energetinės galios jus valdyti per graužatį, pyktį, kaltinimus, nepasitenkinimą.

Kai jūs pasijuoksite iš savo problemos, ji savaime virs potencialų lauku, kur galėsite pasijausti kitoje kokybėje. Svarbiausia ne santykis su kitais, nes juk kitų jūs negalite „pasireguliuoti“ jums patinkančiu elgesiu, svarbiausia – santykis su pačiu savimi. Tad kurkite tuos santykius kuo puikesnius, įdomesnius, kūrybiškesnius, nes galbūt bet kokia problema-gyvatė pasitaikiusi jūsų kelyje tėra pasiųsta Visatos tam, kad jus pastūmėtų į susitaikymą su savimi, o ne tam, kad kankintumėtės.

Bet kokiu atveju, sprendžiate Jūs patys. Problema lygu potencialui kurti kokybišką gyvenimą.

Jūsų Maištinga Siela

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą