2021 m. gegužės 21 d., penktadienis

Šios dienos daina: Jovani - Be Right Back (feat. Embody & VASSY) [žodžiai / lyrics]

 

Sveiki,

Ar galiu ką nors pasakyti apie Jovani naujausią kūrinį Be Right Back (feat. Embody & VASSY)? Jis tiesiog sukaltas būti hitu. Lengvas, tyras, vasariškas prisilietimas. Labai džiaugiuosi, kad Lietuvoje turime Nainį, kuris geba bendradarbiauti su pasauline muzikos kampanija ir sukurti pasaulinio lygio muziką. Šiandien kaip tik pasirodė šis kūrinys, cituoju portaluose pasirodžiusią informaciją:

Kartu su Jovani prie kūrinio dirbo stipri tarptautinė komanda. „Be Right Back“ parašė žinoma JAV dainų kūrėja Maegan Cottone, ji yra dirbusi su tokiomis žvaigždėmis kaip Kylie Minogue, Britney Spears, „Little Mix“, didžėjais Jax Jones, Sigala ir daugeliu kitų. Dainą Jovani prodiusavo kartu su Didžiojoje Britanijoje gyvenančiu lietuvių prodiuseriu Embody.

Kūrinio vokaliste tapo australų dainų kūrėja, prodiuserė ir atlikėja VASSY. Keturis į pirmąją „Billboard“ topo vietą iškopusius singlus turinti atlikėja per savo karjerą dirbo su ryškiausiais pasaulio muzikantais: Davidu Guetta, Afrojack, Tiesto, Scooter, Showtek ir kitais.

„Be Right Back“, kuriam jau dabar pranašaujamas vasaros hito statusas yra tarsi sugrįžimas į praeitį. Jau pirmieji dainos akordai nukelia į nostalgišką vasarą – laikotarpį, kai gyvenimas tekėjo įprastu ritmu. Gitaros garsai ir išskirtinis VASSY vokalas šį įspūdį dar labiau sustiprina.

Pasiklausykite šios dainos:


Jūsų Maištinga Siela


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą