2011 m. gegužės 31 d., antradienis

Cirkas, kuris niekada nesibaigia arba Petro Gražulio "Gulbių ežero" partija

Sveiki visi,

Ar kada baigsis visi Petro Gražulio cirkai? Kartą, prieš paskaitas, sėdėjau virtuvėje ir netyčia įsijungiau TV, sakau, paklausysiu, ką gero „telikas“ rodo. Ir tąkart čiut nuo kėdės nenuvirtau, kai vėl parodė legendinį krikščionybės šalininką Petrą Gražulį, kuris, kaip ir visai tikėtai, turi vėl nešvarumų dėl savo automobilio, kuris vėl buvo pastebėtas viršijant greitį. Anksčiau ponas Gražulis jau Lenkijoje yra turėjęs nemalonumų dėl greičio viršijimo, tačiau ponas niekaip nepasimoko ir iš mūsų mokesčių mokėtojų pinigų raliuoja ant „gazo“.

Bet esmė ne tame. Esmė, kad pats Gražulis Seime balsavo už pataisas, kad pareigūnai galėtų reikalauti iš vairuotojo asmens dokumentų ir sugriežtinti baudas už greičio viršijimą. Ir čia staiga įvyksta didžiausias absurdas – dabar žinau, kaip gimsta anekdotai – žurnalistė paklausia pono Petro Gražulio, ar šis, kaip Seimo narys, kuris balsavo už su griežtinimą, neturėtų rodyti pavyzdžio Lietuvos piliečiams? Atsakymas galiausiai mane pribaigė, nes Gražulis atsakė, kad tas, kas be nuodėmės, tegu meta į jį akmenį. Suprask, net Seime sėdi paprasti nuodėmingieji. Staiga Gražulis pasisuka ant kito kulno ir į kitą kamerą aiškiną visišką priešingybę – homoseksualizmas yra baisi gėda, kuri griauna tradicinę krikščionišką šeimą ir visus reikia bausti be pasigailėjimo.

O kur moralas? Nuo pačios krikščionybės atsiradimo žmogus moka savo religiją pritaikyti tik taip, kad pats prispyrus bėdai galėtų iš balos išlipti (suprask, aš gi viršijau greitį, nes esu nuodėmingas), o prireikus priešingam reikalui – susidoroti su kitais (juk pagal krikščionybę homoseksualizmas yra blogai – užmušt nuodėminguosius). Šaunuolis Petras Gražulis, nes ir vėl eilinį kartą įrodė savo ištikimybę tikrosioms krikščioniškosioms vertybėms – chamizmui ir dviveidiškumui.

Jūsų Maištinga Siela

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą