2012 m. rugpjūčio 22 d., trečiadienis

Šios dienos daina: Lady GaGa "The Edge of Glory"



Sveiki,

Šios dienos rubrikoje visai netikėtai „įšoko“ smagioji dabartinės pop scenos primadona LADY GAGA, kuri vakar bešuoliuodama po Europą buvo užsukusi ir į Lietuvą. Į jos koncertą susibūrė apie 20 tūkstančių žmonių, o jos ankstesnis „Monstrų“ turas po pasaulį buvo rekordiškai sėkmingas ir uždirbo daugiau nei 220 milijonus dolerių. Šįkart garsioji Lady Gaga buvo itin dosni mūsų šaliai ir pašykštėjo liaupsių, pavadindama mūsų šalį ateitimi. Aišku, tą ji sako kiekviename koncerte, bet vis tiek smagu išgirsti iš jos lūpų...

Šiaip nesu Lady Gagos gerbėjas, nors tenka pripažinti, kad savo keistumu ji yra išskirtinė Amerikos pop Olimpe, turi ir balsą, savo stilių, dainuoja gyvai ir yra atvira bei tolerantiška. Norėčiau pamatyti Lietuvos minią, kai ši pasakė, jog sveikina čia visus atėjusius Lietuvos gėjus ir paprašė paploti. Čia visai neseniai klausiau ir labai svarbaus klausimo. KUR MERGAITĖ? O mergaitė buvo ant scenos su rausvomis kelnėmis pas Lady Gagą, tiesa, ši ją grąžino po 5 minučių, bet, žinoma, ne „TĄ“. 

Noriu pasidalyti šįkart bene mėgstamiausiu jos „gabalu“, kuris vadinasi „The Edge of Glory“, kuris iš naujausio jos albumo man pasirodė išskirtinis dėl elektroninės gitaros kontekste ir kažkaip man primena dainininkę Cher 1985 – 1991 epochoje. 

Pati Lady Gaga tikina, kad daina skirta jos seneliams, kada ant močiutės rankos mirė senelis. Kritikai šią dainą sutiko itin palankiai, jie gyrė Lady Gagos vokalą, paprastumą klipe ir vadino ją geriausia albumo daina, prilygstančią Madonnai, M. Jackson‘ui. Pasiklausykime.


Jūsų Maištinga Siela,
Man galite brūkštelti: cirkininkas@gmail.com

2 komentarai: