2013 m. vasario 17 d., sekmadienis

X Faktorius (finalas): triumfavo Giedrė Vokietytė



Sveiki visi,

Niekada nestebėjau „X Faktoriaus“ gyvai, visada pasižiūrėdavau „Youtubinius“ įrašus ir šįkart parašysiu tik trumpai – džiaugiuosi, kad šį projektą laimėjo Giedrė Vokietytė. Nors man asmeniškai patiko ir Aleksandra, ir RSP, tačiau kažkodėl nebuvo jokių abejonių, kad projektą laimės būtent Giedrė Vokietytė. Nors finale mergina, mano akimis, „neišmetė“ pačių savo stipriausių pasirodymų, na, nebent P!nk daina „Try“, kuri, kaip ir visos šios atlikėjos dainos, ypatingai tinka Giedrei. Man asmeniškai patys geriausi jos pasirodymai buvo Rihannos atliekama daina „Diamonds“ bei Alicia Keys „Girl On Fire“, kurias įmetu ir jums pasiklausyti.

Šiaip skeptiškai vertinau šį projektą, o dabar pagalvojau, kad „gal visai ir nieko“. Daugelis išgyveno Ugnės (atseit favoritės) iškritimą, tačiau nėra ko šluostyti akių, manau, kad Saulius Urbonavičius pasirūpins abejomis merginomis ir „prasuks“ į pramogų pasaulį, bet ne paslaptis, kad po projektų, po tam tikro laiko atlikėjų populiarumas ima žaibiškai kristi. Ką gi, linkiu geriausiems atlikėjams išleisti po gerą CD, o rengėjams kitais metais „X faktoriaus“ nebedaryti. Kodėl? Visgi manau, kad jau nuo talentų paieškų darosi, švelniai tariant, šiek tiek bloga. Kartais toks įspūdis, kad pusę Lietuvos tuoj pradainuos per visus šiuos šou. O juk mes ir taip žinome, kad kiekvienas esame unikalus. Taigi. Sveikinimai Giedrei.

Geriausi Giedrės Vokietytės pasirodymai:

Giedrė Vokietytė – Diamonds


Giedrė Vokietytė – Girl On Fire


Jūsų Maištinga Siela

2 komentarai:

  1. Aš mačiau tik keletą laidų ir per jas kelias absoliučia mano favorite tapo Aleksandra. Labai gaila, kad ji nelaimėjo.. Nors Giedrė dainuoja irgi tikrai pakankamai gerai.

    Na, o aš pati būčiau ,,už'' visokius tokius projektus, nes įdomu stebėti, kiek Lietuvoje yra iš tikrųjų gerai dainuojančių žmonių, kuriems tokie projektai atveria daug galimybių, o žiūrovai pamato, kad turime tikrai puikiai dainuojančių tautiečių. Pati karts nuo karto pažiūriu X-factor UK ar USA , kur stebėti kiekvieną pasirodymą būna labai įdomu, o finale tiesiog sunku išrinkti geriausią. :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Aleksandra man asmeniškai nuobodybės įsikūnijimas. Tie nusaldinti, ale romantiški jos pasirodymai migdydavo, o balsas... dainuot moka, bet kažko jau neregėto negirdėto, mano manymu, neturi, o dar tas rusiškas akcentas... Džiaugiuosi dėl Giedrės.

    AtsakytiPanaikinti