2016 m. rugsėjo 7 d., trečiadienis

Šios dienos daina: Eminem "Without Me"



Sveiki,

Tiesą sakant, nemaniau, kad išauš tokia diena, kad pristatysiu šiame puslapyje repo dainą. Gerai, niekada prieš repą nusistatęs nebuvau, netgi retkarčiais visai įdomu paklausyti, tačiau tai nėra tas garso takelis, kurį nuolat norėčiau klausyti. Kalbant apie Eminemą, tikriausiai tai didelis reiškinys, kuris šiame žanre padarė didelį perversmą ir šiandien, nei anuomet paauglystėje, jo kūriniai atrodo gerokai kitaip.

Šiandien viena žinomiausių senesniųjų Eminemo kūrinių yra tikriausiai „Without Me“, kurį vėl netikėtai atgaivino filmas „Savižudžių būrys“, panaudojęs 2002 metais Eminemo pristatytą dainą kaip garso takelį. Singlas yra iš ketvirtojo baltojo reperio albumo „The Eminem Show“. Singlas beregint tapo viena žinomiausių reperio dainų ir iki šiol vadinama vizitine kortele. Daugelyje šalių daina užėmė pirmą vietą. Pagal pardavimus Australijoje singlas tapo triskart platininis, Naujoje Zelandijoje – 4 kartus, Norvegijoje – dukart. 

Ritmiška, lengvai įsimenama daina, manau, iki šiol daug kam patinka, o tas, kas augdamas praleido pro Eminemą pro ausis, manau turi puikią progą su juo susipažinti. Paklausykime:


Jūsų Maištinga Siela

1 komentaras:

  1. Dievinu Eminemą. Kai kurios jo dainos priverčia juoktis, susimąstyti ir netgi verkti..

    AtsakytiPanaikinti