2016 m. rugsėjo 17 d., šeštadienis

Šios dienos daina: Russian Red "Loving Strangers"



Sveiki,

Niekaip nesuprantu, kaip iki šiol nebuvau pristatęs šios puikiai nuostabios dainos, kuri mane lydi jau kokius šešerius metus. Šią dainą vis „užmetu“ ir neklausau kokius metus dar daugiau, o kai vėl netyčia atrandu, klausausi kaip išprotėjęs. Atlikėja keistu pseudonimu Russian Red sudainavo dainą „Loving Strangers“ ir nuo to karto negaliu atsiklausyti šios dainos.

Russian Red tikrasis vardas Lourdes Hernandes (g. 1985) yra gana savita ispanų folklorinės ir alternatyvios muzikos atlikėja, tačiau dainas atlieka dažniausiai anglų kalba. Atlikėja jau išleidusi tris solinius albumus. Pirmasis albumas pasirodė 2008 metais ir jis beregint sulaukė tam tikro susidomėjimo, jau vien pavadinimas „Aš myliu savo akinius“ apibūdina atlikėją kaip alternatyvios muzikos dainininkę. Man asmeniškai ji primena mūsų kažkada gerą albumą išleidusi ir jau šiandien prapuolusią dainininkę Migloko. 

Daina „Loving Strangers“ pirmą kartą išgirdau ispanų režisieriaus Julio Medem filme „Kambarys Romoje“ (2010). Būtent šiame filme šis garso takelis suskambėjo itin vykusiai ir efektingai, kad tiesiog negalėjau nepasidalyti šiandien šia daina su Jumis. Pasiklausykime:


Jūsų Maištinga Siela

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą