2019 m. sausio 2 d., trečiadienis

Šios dienos nuotrauka: žinių ir informacinės visuomenės propagandos veikimo principas


Sveiki,

Dalijuosi šia netikėtai šiandien iššokusia karikatūra, kuri vėlei man sukėlė nemažai prisiminimų apie tai, kokia yra mūsų informacijos ir žinių visuomenė manipuliatorė. Kaip daugelis išminčių anksčiau ir dabar sako, kad jeigu tu sieki sąmoningumo ir plėtros savyje, geriausia yra atsisakyti per televiziją informacinių laidų, nes jos yra perdirbtos, padirbtos, nukreipiančios nesąmoningumo keliu, ir žinoma, formuojančios negatyvumą tarp mūsų.

Kadangi aš negaliu kol kas gyventi be žinių, stengiuosi atsirinkti, ką ir kaip skaitau. Tai pirmas žingsnis, nes žiūrėti į užpakalį kaip ant tai „24 valandos“, tai po to iš tikrųjų ir manome, kad Lietuva prasigėrusių giminių kraštas, kuriame pešasi dėl ne vietoje pertvertos tvoros ar 20 eurų skolos. Geriau išvis nežiūrėti tokių laidų, bet... Kai pradėjau filtruoti informaciją, pastebėjau, kiek daug yra susikūrusių alternatyvių informacinių laidų, susijusių su dvasinėmis praktikomis, sąmoningumu ir kt. Tiek daug, kad nespėju daugelio net pažiūrėti ir apdoroti.

Pasakysiu netgi taip: jeigu per žinias praneša, kad po  trijų dienų labai šals ir bus didelė pūga, o mes tą informaciją priimame besąlygiškai, (o turint galvoje, kad mintys yra daiktai ir pritraukia realizaciją), daugybę žmonių išgirdę šią informaciją ima ruoštis ir taip pritraukia tokius orus, prisidėdami prie bendros kolektyvinės sąmonės, bendros energetikos. Vadinasi, jeigu tai tik pavyzdys su orais, tai pagalvokime, kaip veikia pasaulis, kai mums sako kasdien, kad tas ir anas brangsta, kad „rusai puola“, kad šis, tas ir anas yra blogai... Ir mes tai mintimis realizuojame ir padedame vykti šiai negatyvumo propagandai, vadinasi, iš to šūdelio, krintančio pro informacijos tinklus, mes užsiauginame dabartį ir rytdieną.

Žinau, skamba nelabai palankiai, kai gyveni stimuliuojamas tomis negatyviomis ir propagandinėmis žiniomis, bet kai sąmoningai nusprendi, kad yra alternatyva, manau, pasaulis ima pamažu ir apsiverčia. Pati pozityvi informacija tave ima „persekioti“, atsiranda savaime. Tad linkiu filtruoti viską, ką žiūrite ir skaitote. Kuo mažiau televizinių žinių, kuo mažiau negatyvių portalų su žiniomis, tuo geriau mums, mūsų sveikatai ir pasauliui.

Jūsų Maištinga Siela

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą