2021 m. gegužės 16 d., sekmadienis

Šios dienos nuotrauka: Petras Gražulis susitiko su Oleg Šurajev, persirengusiu mamyte Didžiojo Šeimos Maršo karnavale

 Sveiki,

Kaip miegojote po Didžiojo Šeimos maršo? Kai kurie baisiai savimi didžiavosi, dalijosi fotografijomis ir įrašais apie tautos pabudimą, tačiau nuo scenos buvo skaitomas punktai, kurie priminė giljotinavimo tezes su konkrečiais vardais ir pavardėm. Praktiškai visi iš Žmogaus teisių sferos ir nukreiptos prieš Laisvės partiją, už kurią, tiesą sakant, balsavau (kaip ir mano artimieji, jeigu ką), nes norėjau ir tikėjau, kad tie realūs darbai, kurie yra dabar vykdomi, bus padaryti. Jie mano išrinkti politikai, todėl, kai nuo tribūnos Orlauskas sako, kad išrinktieji nedirba tautos (nes tauta tik šeimos maršo žmonės) labui, labai klysta. Jie dirba, nes jų buvo tokia programa, jeigu balsavote už politikus, kurie nepateko į Seimą, tai jau kita kalba, nes negali tam tikra partija atstovauti visų interesų, ypač homofobija apsėstų maršo dalyvių.

Jau nebekalbėsiu apie vieną didžiausių absurdų ir dalyvių nuogąstavimų, kad LGBTQ kėsinasi neva išdraskyti ar kitaip sunaikinti „tradicines šeimas“, nes tai yra absoliuti nesąmonė, juolab, kad patys LGBTQ asmenys yra atėję iš tų „tradicinių šeimų“, o ne iš kiaušinių išsiritę. Tiesiog šis judėjimas pasmerkia dalį savo pačių vaikų ir artimųjų dar didesniam atstūmimui, atskirčiai ir engimui. Labai buvo gėda dėl dainininkės Neringos Nekrašiūtės (Neringa Nakrašiūtė), kuri man labai anksčiau patiko, tačiau ji sutiko vesti šį renginį tikriausiai už pinigus, nes per karantiną tikriausiai trūksta pinigų, arba absoliučiai ji palaiko šį neapykantos karnavalą...

Visgi visoje toje uodų puotoje prajuokino Olego Šurajevo pokštas-provokacija, kai jis su kolega Benu Lastausku užsimaskavę pateko į šį tradicinių šeimų paradą, infiltravosi kaip slapti agentai ir pasiselfino net su homofobijos popstar Petru Gražuliu, kuris nieko neįtardamas iškart puolė patriotiškai pozuoti su „tradicine šeima“, palikęs savo nesantuokinę dukrą Palangoje. Neslėpdamas pasididžiavimo ir geros nuotaikos Petras Gražulis buvo labai patenkintas, matydamas moterį su vežimėliu ir vyrą su Lietuvos trispalve. Ką tai sako? Kaip lengva iš tikrųjų prisidengus keliais atributais tapti tuo, kas nesi, kaip lengva manipuliuoti vertybėmis ir siekti kaip, pavyzdžiui, Orlauskui, savų politinių tikslų. Žmonės ir vėl visoje šioje suirutėje liko apkvailinti šio renginio organizatorių, apkvaitę nuo bendruomeniškumo ir iliuzijos apie neva tautos pabudimą, iš tikrųjų buvo suvaryti savo noru į gardą ir protiškai išžaginti.

P. S. Nenuginčysi vieno. Šioji nuotrauka taps topine ir atramine Petro Gražulio homofobijos performanso karjeroje.

Jūsų Maištinga Siela




3 komentarai:

  1. Prieš 50 metų palaidojom Romą Kalantą... maištingą sielą... R.I.P. https://youtu.be/SsqF_8MMqDI

    AtsakytiPanaikinti
  2. Jau kam turi būti gėda, tai tokiems provokatoriams, kaip Šurajevas ir tiems, kurie didžiuojasi jo poelgiu. Nesuprantu KAM reikia daryti tokias provokacijas? Tai nei garbės, nei orumo neprideda visiems tiems LGBT nariams ir jų garsintojams. Tai tik parodo, kokie šitie žmonės yra klastingi ir netolerantiški. Ar girdėjote, kad tradicinės orientacijos žmonės kur nors persirenginėtų "kažkuo", kad pažemintų piliečius, turinčius kitokią nuomonę? Tokių Jūsų "Šurajevų" nepalaiko net patys kitos lytinės orientacijos žmonės, kurie laimingai gyvena visuomenėje gerbiami ir mylimi, nes priima per amžius nusistovėjusią tvarką, kurios žmonės mūsų krašte dar nėra pasiruošę priimti. Juk žmonės, kuriems nepatinka mūsų mokesčių sistema ar nesugeba prisitaikyti, tiesiog emigruoja, bet nebando pakeisti PVM tarifo ar įstatymų. Tai gal ir šią problemą galima išspręsti panašia forma, jei nepavyksta prisitaikyti prie šalies papročių, kurių keisti šalies piliečiai DAR nėra pasiruošę? Arba gyventi laimingai savo gyvenimą, nebandant primesti 70 % šalies gyventojų jiems nepriimtiną gyvenimo būdo sampratą?

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. O siaube, kelias klases baigėte, kad turite tokias mąstymo spąstų klišes? Man labai gaila jūsų, absoliučiai pas jus pasaulis tik juoda ir balta, jeigu taip parankiai pagal save skirstote žmones. Papročiuose gyvenkite kiek norite, kas draudžia? Nesuprantu, kodėl kitiems negalima gyventi ir turi išvykti iš šalies? Juk liks tik pikta minia su šakėmis.

      Panaikinti