2023 m. liepos 21 d., penktadienis

Šios dienos daina: Jazzu - Išgėriau Išrūkiau

 

Sveiki,

 

Po tam tikrų motinystės atostogų į sceną grįžta tikriausiai viena populiariausių Lietuvos populiariosios muzikos atlikėjų Justė Arlauskaitė Jazzu su nauju kūriniu „Išgėriau išrūkiau“. Tiesa, kiek keistokas tos dainos pavadinimas, persmelktas bohemiškų nuojautų, jog ir tokia turėtų būti daina, tačiau atlikėja interviu teigia kiek kitokius dalykus.

 

„Daina apie uždraustą meilę, priklausomybę nuo žmogaus, ilgai nueitą kelią link išsilaisvinimo ir išsilaisvinimą nuo toksiškų jausmų. Daina gimė, kai visiškai paleidau vieną žmogų ir supratau, kad meilė gali būti besąlygiška, kad niekada daugiau savęs nebežeminsiu ir neįrodinėsiu, kad esu geresnė nei iš tiesų esu. „Kai supratau, kad esu verta didžiausios meilės ir pagarbos, o ne kančios ir kasdienių ašarų, ta daina atėjo lyg apsivalymas, gijimo pradžia. 10 metų kažkokiam kosmose buvau, tas jausmų kelias buvo labai visoks – nuo visiško savęs susižlugdymo, kai negalėdavau būti viena, lėtai save žudžiau bemiegėm naktim ir priklausomybėm – iki dvasininių ieškojimų, psichologų, visapusiško pagalbos prašymo, meilės sau paieškų ir galiausiai – išsilaisvinimo ir naujos kelio pradžios, kur nebelanko tamsa, destrukcija ir skausmas“, – atsiradimo istoriją pasakoja kūrėja. Teigė ji puslapiui bilietai.lt

 

Lietuvos klausytojai anksčiau kritikavę atlikėją dėl eksperimentavimo su muzika ir įvaizdžiu turėtų apsidžiaugti, nes žiūrint į naują vaizdo klipą, tokį juodai baltą, primena klasikinę Jazzu, bet tuo pačiu ir kaskart vis kitokią, kaip pati sako, išsilaisvinusi nuo priklausomybių. Pasiklausykime.



Jūsų Maištinga Siela

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą