2023 m. spalio 16 d., pirmadienis

Maištingos sielos pozityvumo dienoraštis nr. 22: esi savo tikrovės kūrėjas!

 Photo Marius Els

Labi visi,

 

Šiomis dienomis kaip niekad pajutau, kaip svarbu yra susitelkti į savo centrą, kaip svarbu skirti vieną ar net keletą kartų per dieną meditacijai ir dar momentaliai nuolat dienoje prisiminti, kad esi savo tikrovės kūrėjas. Žinokite, tai labai padeda, nes palaiko kitokių minčių tėkmę ir švarą. Kai tai sureguliuoji, kai suvoki, kad gyvenime nieko nėra svarbiau, nei kurti pasitenkinimo viskuo akimirką, tada įvyksta kažin koks lūžis. Ne iš karto, bet diena po dienos, kol tas susireguliavimas tampa nauju įpročiu, taisančiu psichinę sveikatą ir emocinę būseną.

 

Žinote, daug esu skaitęs ir girdėjęs apie tai, kad esame energetinės būtybės, kurios vibruoja savitą energiją ir pritraukia kitus dalykus. Iš esmės taip juk vyksta ir manifestacija, per energiją, per išsivalymą ir savo tono, pozicijos, nuotaikos pakylėjimą. Šiandien suvokiu, jog man nebesvarbu, ar manifestacija išsipildys, ar ne, ar dar darysiu tai, kas patinka ar ne, nes Visata rengia stebuklus, o man belieka juos priimti atvirai ir besąlygiškai džiaugsmingai. Man nebesvarbūs išsipildymo lūkesčiai, mano materialūs ir konkretūs tikslai, dabar užvis svarbiau būti pakylėtos nuotaikos, susikūrus savitas mintis, išsigryninti ir aiškiai žinoti, kad neprivalau niekur murgdytis, niekam nieko įrodinėti ar tuo labiau lipti per kitų galvas. Konkretus troškimas, dar Buda yra pasakęs, atveda prie kančios, nes sudedi per daug energijos ir nervų, kad tai įgyvendintų, nes taip daro visi, nes to buvome mokyti.

 

Šiandien man svarbu tik „prisukti“ save kaip laikrodį, kad tiksėčiau ir jusčiau gyvenimo pulsą, rinkčiau patirtis. Ir ne bet kokias, o malonias, nes kai viskas „prisukta“, žinokite, net tikrovė pasireiškia visiškai kitokia. Šiandien važiavau į darbą po daugel dienų su šypsena, nepykau ant skubančio laiko, darbų srauto, vėjuoto oro, nesikrimtau dėl būsimo fizinio ir protinio nuovargio, o tiesiog mėgavausi, nes kitokio santykio nebenoriu turėti, tik žaidybinį smalsumą. Ir nepatikėsite, po visko nebuvau nei toks nualintas, nei pavargęs, nes šito fakto ir tikrovės nepriėmiau kaip darydavau anksčiau, o tiesiog mėgavausi kitokiu santykiu. Vadinasi, galima keisti tikrovę. Pajutau, kad ir žmonės mane pamatė kitokį, pajuto, kad kažkas tikrai gerai yra su manimi. Pakalbino tie, su kuriais neturėdavau daugiau nei „labas“, vadinasi, Visatos dėsnis veikia be priekaištų, nes kai pakeiti savo vidų ir poziciją, jausmus, tada pasikeičia aplinka, tikrovė ir žmonės. Taigi. Labai esu šiandien dėkingas visiems nuo dangaus iki žemės!

 

Jūsų Maištinga Siela


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą