2012 m. gegužės 19 d., šeštadienis

Kaip Vikrotas Uspaskichas šiko ir tapšnojo, o lietuviai susėdę rateliu džiaugėsi ir plojo



Sveiki visi,

Tikriausiai visi Lietuvos žmonės nupušo – tokia išvada peršasi kaskart, kai perskaitau straipsnį apie labai mano nemėgstamą politiką, korupcijos sunkiasvorį Viktorą Uspaskichą – šitos personos negaliu matyti valdžioje. Suprantu, su mūsų valdžia tikrai ne kas, tačiau kokia ji bebūtų sugedusi, mano galva, Viktoras Uspaskichas tegali būti tik dar blogesnis variantas. Na, žmonės, kas jūsų galvas peršovė – aš kol kas nesuprantu! Negi nematote? Šiandien atsidarau Delfi portalą ir skaitau, kad Uspaskicho reitingai sparčiai vejasi Grybauskaitės, kuri paskutiniuoju metu irgi pasišiukšlino dėl Garliavos skandalų, bet Uspaskicho buvo per daug!

Kaip žmonės gali pasitikėti tokiu žmogumi? Korumpuotas, turėjo teisminę bylą, slapstėsi Rusijoje nuo Lietuvos teisėsaugos, klastojo savo diplomą, melavo, kyšininkavo ir vis tiek šmaukš braukšt – žmonės įsižioję už jį balsuoja, suprantu, kad jie dar nieko nežinotų, bet viskas buvo įrodyta prieš tautą! Patys renkamės valdžią, mielieji, renkamės ketveriems metams į priekį ir vėl renkame kiaules! Na, ar gi jūs nors kiek mąstote, už ką balsuojate ir kuo pasitikite – rodos, ne – ir tai akivaizdu, kad vis ritamės į bedugnę, kai patys neanalizuojate žmogaus, o tik tikite jo dabartiniu žodžiu! Juoda praeitis ir korupcija, melas – šįkart valdo, ne tai man skaudžiausia, bet skaudžiausia, kad mes ne tik tai toleruojame, bet ir patys sodiname tokius ant aukso veršio ir iš serijos hip-hip-opaaaaa kilnojame, o po to dejuojame, kad per sunku. Atsipeikėkite, barsukai, apkvaiteliai, mano mieli tiesos ir teisingumo ištroškę žmogeliai, ką jūs darote su savimi, vaikais ir Lietuva!? Gaila, kad tokie žmonės, kurie balsuoja už tokias personas, čia tikriausiai neužklysta, nes turėčiau su jais apie ką pasiginčyti.

Lietuvos politinė krizė tik didėja, renkame pačius blogiausius ir blogiausių ir tokiu būdu artėjame prie Rusijos – leisime kiaulę į bažnyčią ir ta ant altoriaus užlips, o nulipti nebenulips – ar ne taip su Putinu režimu Rusijoje? Tai kas dabar pas mus? Viktoras Uspaskichas? Pasiplokite sau, gerbiamieji!

Jūsų Maištinga Siela,
Man kaip visada brūkštelti galite: cirkininkas@gmail.com

1 komentaras:

  1. Dėdė Viktoras geras, ledų lietų padaro, surengia akcijų agurkėliams ir mėsytei... Juokas pro ašaras ir tiek... Kol Lietuvėlės pagrindinis elektoratas bus pensininkai ir viskuo nepatenkinti bedarbiai (mano nuomone, gan nestabilios asmenybės tiek finansiškai, tiek politiškai), tol nieko gero valdžioj neturėsim. Bet, vietoj to, kad mūsų jaunimėlis aktyviai dalyvautų rinkimuose ir balsuotų už jaunus(!) politikus, jis emigruoja. O lieka tie patys viskuo nepatenkinti ir reklaminių kampanijų užhipnotizuoti žmonės.

    AtsakytiPanaikinti